ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«Με συγκέντρωση, θα νικήσουμε»

Ο Βασίλης Ρόβας μίλησε για την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκφράζοντας την σιγουριά πως αν η ομάδα του παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, τότε θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.
Ο άσος των Νεοσμυρνιωτών έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον «Άγιαξ», ενώ εμφανίστηκε βέβαιος στην συνέντευξή του στην Nova πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Ρόβα:
Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Σίγουρα ο ΠΑΣ προέρχεται από μία νίκη που έκανε με τον Λεβαδειακό. Έχουν καλή ψυχολογία, παίζουν στην έδρα τους και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς παίζουμε εκτός έδρας. Πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι σ' αυτό που κάνουμε όλα θα πάνε καλά».

Για επικίνδυνο σημείο ΠΑΣ Γιάννινα:
«Κοιτάζουμε συνολικά τον ΠΑΣ. Έχουν ένα αξιόλογο σύνολο. Δουλεύουν σωστά και θα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για το σύντομο πέρασμά του από τον ΠΑΣ:
«Το ότι έχω αγωνιστεί εκεί δεν σημαίνει κάτι. Πήγα εκεί δανεικός από τον Άρη για να τον βοηθήσω. Τώρα ανήκω στον Πανιώνιο, αυτή είναι η ομάδα μου και πιστεύω να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου