ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Πανιωνάρα και στα Γιάννενα

Ο Πανιώνιος πήρε πολύ σημαντική νίκη στα Γιάννενα, νικώντας τον ΠΑΣ με 2-1 (με ανατροπή), και έφτασε τους 15 βαθμούς ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Ολυμπιακό (που έχει έναν αγώνα λιγότερο). Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έδειξε ότι ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, ακόμα και όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Γουνδουλάκης (36’) και Λαμπρόπουλος (71’) οι σκόρερ των «κυανέρυθρων», προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Ίλιτς στο δεύτερο λεπτό του αγώνα. Αήττητος εδώ και 30 χρόνια (σε επίπεδο Α’ εθνικής) στα Γιάννενα ο Πανιώνιος, αφού ο ΠΑΣ νίκησε τελευταία φορά την περίοδο 1982/83. Υπάρχει άλλη μία νίκη για την ομάδα των Ιωαννίνων την σεζόν 1992/93, αλλά με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται τότε στην Β’ εθνική. 
Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Ανδράλας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (Μενδρινός 66’), Κολοβός (Ντούνης 58’), Καμπάνταης (Διαμαντάκος 73’), Αραβίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου