ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Να διαφυλάξουμε το εντός έδρας αήττητο»

Η διαφύλαξη του εντός έδρας αήττητου θα είναι το «κλειδί» για τον Πανιώνιο στο Eurocup, όπως δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, με αφορμή την κλήρωση της διοργάνωσης.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του, ωστόσο αυτό που τον ανησυχεί είναι τα μακρινά ταξίδια σε Ρωσία, Βέλγιο και Πολωνία, λόγω Ούνιξ, Οστάνδη και Ζιελόνα Γκόρα.

«Η κλήρωση είναι δύσκολη από το γεγονός και μόνο ότι είμαστε στο ίδιο γκρουπ με την πιο ισχυρή ομάδα της διοργάνωσης, τη ρωσική Ούνιξ Καζάν», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και πρόσθεσε: «Αυτό πάντως που μας προβληματίζει περισσότερο είναι οι αποστάσεις καθώς και τα τρία ταξίδια είναι ιδιαίτερα κοπιαστικά για μία ομάδα σαν τη δική μας που δεν έχει την εμπειρία της συγκεκριμένης διοργάνωσης όπως οι αντίπαλοί μας. Πιστεύω πάντως ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του ομίλου και πρωταρχικός μας στόχος θα είναι να διαφυλάξουμε το αήττητο στην έδρα μας. Είμαστε αισιόδοξοι και με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να προκριθούμε στους "16"».

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Πανιωνίου σχολίασε καθεμία ομάδα ξεχωριστά: «Η Ούνιξ είναι μία παντοδύναμη ομάδα η οποία φτιάχτηκε το καλοκαίρι για να παίξει στην Ευρωλίγκα. Ομάδα με έμπειρους παίκτες και γεμάτο ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι καλό στην έδρα μας. Η Οστάνδη είναι μία παραδοσιακή δύναμη στο Βέλγιο που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα από τη Σαρλερουά και αυτό λέει πολλά. Έχει πολλές εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι γεμάτη ομάδα με πολλούς Αμερικανούς. Όσο για τη Ζιελόνα Γκόρα είναι η ανερχόμενη δύναμη του πολωνικού μπάσκετ. Την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα και τη νικήσαμε στην Πολωνία αλλά ήταν απλά ένα φιλικό προετοιμασίας. Διαθέτει δύο εξαιρετικούς αμερικανούς, τους Χόσλεϊ και Χοτζ και θα είναι πολύ δυνατή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου