ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Αρνητική απάντηση του Πανιωνίου ΓΣΣ στην Super League περί παραχώρησης γηπέδου

Το ΔΣ του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης αποφάσισε ομοφώνως να μην κάνει αποδεκτή την πρόταση της Super League για παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Νέας Σμύρνης, για τη διεξαγωγή του αγώνος της 24ης Σεπτεμβρίου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ατρομήτου για τους παρακάτω λόγους:

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ στην προσπάθεια του να ξαναφέρει τις οικογένειες στο γήπεδο δεν διαθέτει, εδώ και 5 χρόνια, εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς άλλων ομάδων. Ταυτόχρονα δημιούργησε, με μεγάλη επιτυχία, Θύρα Μαθητών και Αθλητών στην οποία φιλοξενούνται οι νεαροί φίλαθλοι και οι γονείς τους, σε περιβάλλον φιλάθλου πνεύματος και κυρίως ασφαλές.

Η τακτική μας αυτή επέτρεψε να δημιουργήσουμε ένα ήρεμο κλίμα, τόσο στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της πόλης μας, η οποία είχε ταλαιπωρηθεί από τις αψιμαχίες, τις εντάσεις και το πολεμικό κλίμα το οποίο, δυστυχώς, χαρακτηρίζει πολλές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

Πρέπει να σημειωθεί, τέλος, ότι από την αστυνομία υπάρχει εκδηλωμένη αδυναμία να αστυνομεύσει τους δρόμους της πόλης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, γεγονός που δημιουργεί κινδύνους για την ευρύτερη περιοχή από την μετακίνηση 10.000 οπαδών.

Με γνώμονα αυτό και έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία της πόλης και των κατοίκων της Νέας Σμύρνης από τυχόν προβλήματα, δεν επιθυμούμε να φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας τον προαναφερθέντα αγώνα.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Πανιωνίου ΓΣΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου