ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Σκουρτόπουλος: «Δουλεύουμε καλά»


Την ευκαιρία να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, θα έχει ο Πανιώνιος συμμετέχοντας στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο από τις 21 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.

Την πεποίθησή του αυτή εξέφρασε ο κόουτς των «κυανέρυθρων», Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος παράλληλα δήλωσε ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας της ομάδας, με εξαίρεση τον τραυματισμό του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.

«Αγωνιστικά, πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τουρνουά που θα μας βοηθήσει στην προετοιμασία μας και θα μας κάνει ακόμα πιο έτοιμους λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Η προετοιμασία πηγαίνει αρκετά καλά και δεν έχουνε κάποιο παράπονο. Το μόνο πρόβλημα έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Γιάνκοβιτς. Γενικότερα, δουλεύουμε καλά και είμαστε ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει στα φιλικά», είπε ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών και συνέχισε για το τουρνουά:

«Ερχόμαστε στο Ρέθυμνο με μεγάλη χαρά και για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ, του Πέτρου Οικονομάκη, που έφυγε πρόωρα και άδοξα από τη ζωή. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο που διοργανώνει και φέτος αυτό το τουρνουά και κρατάει ζωντανή τη μνήμη του».

* Στο Ρέθυμνο ο Πανιώνιος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, τον ΑΓΟΡ και τον Απόλλωνα Πατρών. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής για την Κρήτη και θα απαρτίζεται από τους: Μπατή, Αθηναίου, Αθανασούλα, Μοτσενίγο, Γκιμπς, Παππά, Πέιν, Γιάνκοβιτς, Ντραγκίτσεβιτς, Μίλμπουρν, Μπόγρη, Καββαδά και Μπούκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου