ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Κυανέρυθρα» διαρκείας

Στη διάθεση των φιλάθλων του Πανιωνίου τίθενται από την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου, τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ για την επικείμενη αγωνιστική σεζόν.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος διατήρησε σταθερές τις τιμές των εισιτηρίων σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να απολαύσουν επιπλέον και τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Πανιώνιου στη διοργάνωση του EuroCup, αγώνες που θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας.

Παράλληλα θα υπάρξουν ειδικές τιμές για τα παιδιά των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας μειωμένες κατά 50% σε σύγκριση με τις τιμές ενηλίκων όπως και έκπτωση 20% σε συνταξιούχους άνω των 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2012-13 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Εθνικής Στέγης και Αρτάκης) και τις εργάσιμες μέρες (Δευτέρας-Παρασκευή) και ώρες (09.00-17.00).

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2012-2013 που περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες (Πρωτάθλημα Α1, Κύπελλο Ελλάδας, EuroCup) της ομάδας έχουν ως εξής:

• VIP (600 ευρώ)
• Απέναντι από τους πάγκους των ομάδων (180 ευρώ)
• Πίσω από τις μπασκέτες και στα πέταλα των γηπέδων (90 ευρώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου