ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

"Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς..."

Δεν παίξαμε καθόλου καλά στη Λιβαδειά και ηττηθήκαμε 3-0 από την τοπική ομάδα. Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε. Στίς νίκες είναι όλα καλά και όλοι είμαστε χαρούμενοι, όμως από τις ήττες (και τις πίκρες...) η ομάδα παίρνει τα καλύτερα μαθήματα. Εξάλλου Πανιώνιος είμαστε και "ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς". Αυτό εξάλλου έκαναν οι εκατοντάδες Πανιώνιοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λιβαδειάς και στο τέλος του ματς, παρά τη πίκρα και την απογοήτευση χειροκρότησαν την ομάδα. Συνεχίζουμε...

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Ρόβας, Γουνδουλάκης (33' Μιλοβάνοβιτς), Μενδρινός, Ντούνης (60' Καμπάνταης), Αραβίδης (46' Κολοβός), Διαμαντάκος

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
«Και στα 90 λεπτά ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος από εμάς. Εμείς σταθήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών, αρχής γενομένης από εμένα. Πάντα ο προπονητής φέρει την βασική ευθύνη.
Εάν στα καλά αποτελέσματα θέλει δουλειά, στα άσχημα θέλει ακόμα περισσότερη. Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε. Στεναχωριέμαι για τον κόσμο που ήρθε εδώ. Εμείς ήμασταν κακοί στα πάντα. Δεν μπαίναμε καλά στις μονομαχίες. Οφείλουμε να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε πολύ σκληρά ως ομάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου