ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

«Σπουδαία ομάδα ο Πανιώνιος»

Χαρούμενος με την επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, εμφανίστηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Στράχινια Ντραγκίτσεβιτς.

Ο «Στράλε» τόνισε μεταξύ άλλων πως ήρθε σε μία σπουδαία ομάδα, από την οποία έχουν περάσει μεγάλοι παίκτες.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις των «κυανέρυθρων», καθώς στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία σπουδαία ομάδα όπως ο Πανιώνιος» δήλωσε αρχικά, ύστερα από την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Πανιωνίου, ο Στράχινια Ντραγκίτσεβιτς και πρόσθεσε με τις πληροφορίες που του έδωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς:

«Ο Βλάντο μου είπε όσα πρέπει να ξέρω για τον Πανιώνιο και το πρωτάθλημα της Α1. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Αθήνα και στην Ελλάδα και στόχος μου είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Πανιώνιο τη φανέλα του οποίου έχουν φορέσει πολλοί σπουδαίοι παίκτες το παρελθόν».

Στην κλήρωση του πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, τον Πανιώνιο θα εκπροσωπήσει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ κ. Ηλίας Λιανός, ο προπονητή της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι αθλητές Μάριος Μπατής, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Νίκος Παππάς και Γιώργος Μπόγρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου