ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πανιωνάρα....

Στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο των βαθμών, βρίσκεται ο Πανιώνιος, μετά από την τρίτη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι που διεξήχθει στο γήπεδο της πόλης.

Ο Πανιώνιος από το ξεκίνημα του αγώνα, έδειξε πως ήταν αποφασισμένος να πάρει και τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση. Εκλεισε τον αντίπαλό του στα καρέ του και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Κάτι που έγινε τελικά στο 30'. Ο Κώστας Μενδρινός εκτέλεσε κόρνερ και στην προσπάθειά του να διώξει ο Σίσιτς, έδωσε ύψος στη μπάλα. Ο Γουναρίδης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της, με αποτέλεσμα να την σπρώξει στα δίχτυα της ομάδας του και να γίνει έτσι το 1-0.

Στην επανάληψη και πάλι οι "κυανέρυθροι" μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έψαξαν για το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη τους. Πράγματι στο 54' ο Αλέξανδρος Κούρος έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Βάντο δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, με αποτέλεσμα να την στείλει στα δίχτυα του και να γίνει έτσι το 2-0.

Στη συνέχεια του αγώνα, ο Πανιώνιος διατήρησε άνετα το προβάδισμα στο σκορ, ενώ οι Κρητικοί κατάφεραν να απλά να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 82', όταν σε γύρισμα του Σίσιτς η μπάλα χτύπησε στον Κουλουχέρη και κατέληξε στα δίχτυα του Περιστερίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να μην έχει χάσει ποτέ από τον ΟΦΗ μήνα Σεπτέμβριο σε ματς που γίνονται στην Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα ο Πανιώνιος παρατάχθηκε στο παιχνίδι με μία ενδεκάδα που ο μέσος όρος ηλικίας της ήταν τα 23,1 χρόνια! Η ενδεκάδα αυτή αποτελούνταν από τους: Περιστερίδη, Σπυρόπουλο, Κουλουχέρη, Λαμπρόπουλο, Κούρο, Ρόβα (90' Αυλωνίτη), Γουνδουλάκη, Μενδρινό (83' Ανδράλα), Ντούνη, Κολοβό (75' Οκόγιε), Διαμαντάκο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ


Μπορεί το τρία στα τρία να έχει φέρει ενθουσιασμό στην ομάδα του Πανιωνίου, όμως ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κρατάει χαμηλούς τόνους. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα έχει πολύ δρόμο για να κερδίσει την σωτηρία, παρά το γεγονός πως είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

«Ήταν το καλύτερό μας ματς μέχρι στιγμής. Ήμασταν πολύ παραγωγικοί. Και αυτογκόλ να μπει για να μπει πρέπει να κάνεις κάτι μέσα στο γήπεδο και οι παίκτες μου έκαναν πάρα πολλά. Νομίζω ότι αυτά τα παιδιά από τη στιγμή που ξεκίνησαν την 1η Ιουλίου μέχρι σήμερα, μοχθούν για το καλύτερο», είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Και προσέθεσε: «Οι παίκτες μου αξίζουν κάτι πραγματικά καλό, αλλά πάντα για εμάς πρωταρχικός στόχος είναι η βιωσιμότητα της ομάδας και η παραμονή στην κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και σε εκείνους που δεν αγωνίζονται και περιμένουν υπομονετικά την ευκαιρία τους γιατί τραβούν και τους υπόλοιπους προς τα πάνω».

Στη συνέχεια ζήτησε τη στήριξη του κόσμου της ομάδας: «Περιμένουμε περισσότερο δίπλα μας τον κόσμο. Έχω καταλάβει ότι είναι πολύ περισσότερος από αυτόν που ήξερα. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να γυρνάνε στο σπίτι τους και να έχουν προβλήματα, αλλά αυτή είναι η κατάσταση και θα παλέψουμε».

Για τον Στέφανο Γουναρίδη, είπε: «Τον έχω παρακολουθήσει, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Ακόμα και οι μεγάλοι γκολκίπερ κάνουν λάθη», είπε σχετικά ο "Ελέ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου