ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Χρήσιμα συμπεράσματα

Χωρίς νικητή τελείωσε το φιλικό του Πανιωνίου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αφού το ματς έληξε 1-1. Ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, δείχνοντας πως το τελικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει.

Τώρα όσον αφορά στο ματς τα πρώτα είκοσι λεπτά πέρασαν χωρίς να δημιουργηθεί κάποια σημαντική φάση μπροστά από τις εστίες των δύο τερματοφυλάκων. Ωστόσο, αυτοί που άνοιξαν το σκορ ήταν οι γηπεδούχοι, καθώς ο Κούρντι στο 35’ νίκησε τον Κοτταρά με δυνατό σουτ. Οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Βοσνιάδη, όμως δεν έδειξαν να επηρεάζονται και συνέχισαν να πιέζουν, ώστε να φέρουν το ματς στα ίσια. Τελικά, αυτό έγινε με τον Διαμαντίδη, ο οποίος με ωραία ατομική προσπάθεια στο 53’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κοντοχρήστος, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μιλοβάνοβιτς, Σάμαρης, Ντούνης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

Έπαιξαν και οι: Ανέστης, Βλάχος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ζυγογιάννης, Σμυρλής, Σπανός, Μπούζας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου