ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Συνέντευξη Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο Novasports.gr

Για την ήττα στη Λειβαδιά που έδωσε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγώνων: «Δεν υπήρξε απογείωση μετά τα τρία πρώτα νικηφόρα αποτελέσματα, ούτε προσγείωση μετά τη Λειβαδιά. Είναι ξεκάθαρο το πλάνο μας στο φετινό πρωτάθλημα. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, προσπαθούν να βελτιώνουν συνεχώς την αγωνιστική τους απόδοση. Μοχθούν γι' αυτό, ιδρώνουν. Υπάρχουν καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα, θα έρθουν και άσχημα. Νομίζω ότι διαχειριζόμαστε σωστά και από την απόσταση που πρέπει και τα καλά και τα άσχημα. Το είχα πει και στις προηγούμενες δηλώσεις μου ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί τα παιδιά δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι αλαζονείας στα πρώτα παιχνίδια και συνεχίζουν να δουλεύουν με την ίδια ένταση και τους ίδιους ρυθμούς».

Για την υποστήριξη του κόσμου: «Νομίζω, το νιώθουν, το αισθάνονται. Έτσι κι αλλιώς θεωρώ ότι για τον οπαδό του Πανιωνίου είναι ιδανική κατάσταση. Είναι πολλά νέα παιδιά, από τα σπλάχνα της ομάδας που προσπαθούν και τα δίνουν όλα. Είναι μια συγκυρία πραγμάτων που θεωρώ ότι τον κάνει πολύ περήφανο και γι' αυτό το λόγο εξέφρασα την πεποίθησή μου ότι θα γυρίσει κοντά μας και θεωρώ πως θα γίνει ακόμα περισσότερο».

Για την επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη: «Η ΑΕΚ παραμένει μεγάλη ομάδα. Ανήκει στην ίδια κατηγορία ομάδων με εμάς, τον Άρη, τον ΟΦΗ με όλα τα προβλήματα που είχαμε από την αρχή της περιόδου, που δεν μπορούσαμε να ενισχυθούμε με μεταγραφές πέρα από κάποιες συγκεκριμένες. Έχει μια ιστορία σαν ομάδα, μια ιστορία απίστευτη. Έχει φανέλα βαριά που συνηθίζουμε να λέμε. Ο κύριος Βλάχος δουλεύει με νεαρά παιδιά και προσπαθεί και αυτός για το καλύτερο. Είναι ένα ντέρμπι των ομάδων που ξεκίνησαν με κάποια προβλήματα».

Για την προετοιμασία των «κυανέρυθρων»: «Ακριβώς όπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, κάθε μέρα. Είχαμε την τύχη αυτή τη βδομάδα να δουλέψουμε περισσότερες μέρες, γιατί μετά τον ΟΦΗ τη Δευτέρα ακολούθησε ματς το Σάββατο. Είχαμε γεμάτη βδομάδα. Είναι συγκεντρωμένοι και προσπαθούν μέσα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης να κάνουν αυτά τα οποία μαθαίνουν συνέχεια».

Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε η κρίση στο ποδόσφαιρο: «Νομίζω η κρίση γενικότερα στην κοινωνία και κατ' επέκταση στο ποδόσφαιρο, το οποίο είναι καθρέφτης της κοινωνίας έφερε πολλά οφέλη. Έφερε κάποια παιδιά που θα δούμε να έχουν πολλές συμμετοχές, που δεν θα είχαν την πολυτέλεια. Άρα είναι καλό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την εθνική Ελλάδος και για όλους. Παιδιά που είναι διατεθειμένα να αρπάξουν την ευκαιρία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου