ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για το "Απήλιον"

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ απέστειλε την Τρίτη την ακόλουθη απάντηση στην ιδιοκτησία του προπονητικού κέντρου "Απήλιον" σχετικά με την πρόταση που της έχει κατατεθεί.

Προς: κ. Κ. Τσακίρη

ΘΕΜΑ: ΑΠΗΛΙΟΝ

Κύριε, πρόεδρε, μετά τη συνάντηση που έγινε μεταξύ της «ΑΠΗΛΙΟΝ» και της ΠΑΕ και με βάση τα στοιχεία, τα οποία μας δώσατε, καθώς και αυτά που είχαμε στη διάθεσή μας από το παρελθόν, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι αδύνατη η μεταβίβαση της διαχείρισης της «ΑΠΗΛΙΟΝ» στην ΠΑΕ Πανιώνιος με τα λειτουργικά έξοδα που τη βαραίνουν. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και με τα στοιχεία, τα οποία έχουμε στα χέρια μας, το «ΑΠΗΛΙΟΝ» θα επιβαρύνει την ΠΑΕ Πανιώνιος με 350.000 ευρώ ετησίως (έξοδα συντήρησης, διαχείρισης και ενοικίου προς εσάς). Αντιλαμβάνεστε ότι ερχόμαστε περίπου στα ίδια νούμερα σχεδόν με αυτά τα οποία μας κόστιζε η παραμονή στο αθλητικό κέντρο και πριν την πρότασή σας, αλλά και πως παράλληλα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, είναι απαγορευτικά ούτως ή άλλως για την ομάδα μας, ειδικά από την στιγμή που αυτή δεν έχει και την απαιτούμενη ρευστότητα για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες ενός προπονητικού κέντρου.
Ακόμα κι αν προσπαθούσαμε με διάφορους τρόπους να αυξήσουμε τα έσοδα και να μειώσουμε τα έξοδα, αυτό θα απαιτούσε τουλάχιστον δύο σεζόν για να αποδώσει, μιας και η φετινή έχει ήδη ξεκινήσει και υπάρχουν ελάχιστα περιθώρια παρεμβάσεων. Θέλουμε δε, να σας ενημερώσουμε ότι έπειτα από μελέτη και συζήτηση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ και με σκοπό να προσπαθήσουμε, με τις λίγες δυνάμεις που έχουμε, να συνδράμουμε στη συνέχιση της λειτουργίας της «ΑΠΗΛΙΟΝ», έχουμε να σας κάνουμε τρεις προτάσεις:
1) Να παραμείνει η διαχείριση του κέντρου στην «ΑΠΗΛΙΟΝ» με όλες τις διευκολύνσεις τις οποίες μπορεί να χρειάζεστε, όπως χρησιμοποίηση χώρου από ΠΑΕ Καλλιθέα και ράγκμπι, παραμονή των ομάδων Κ-17 και Κ-20 στο προπονητικό κέντρο «ΑΠΗΛΙΟΝ» και χρησιμοποίηση σε συχνά χρονικά διαστήματα των ποδοσφαιριστών και προπονητών της ΠΑΕ Πανιώνιος για την προώθηση του «ΑΠΗΛΙΟΝ». Η ΠΑΕ Πανιώνιος θα συνεχίσει να καταβάλει στην «ΑΠΗΛΙΟΝ» το ενοίκιο των 9.000€ το μήνα.

2) Να απαλλαγεί η ΠΑΕ Πανιώνιος από το ενοίκιο για τη χρήση του «ΑΠΗΛΙΟΝ» και να αναλάβει τη λειτουργία της «ΑΠΗΛΙΟΝ» για τα επόμενα δύο χρόνια και αναλόγως των αποτελεσμάτων και της τότε οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ, να γίνει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας.

3) Εάν καμιά εκ των ανωτέρω προτάσεων δε σας ικανοποιεί, είμαστε αναγκασμένοι να αποδεχτούμε, παρά το γεγονός ότι δεν το επιθυμούμε, τη δημόσια πρότασή σας για απεμπλοκή της ΠΑΕ από το «ΑΠΗΛΙΟΝ». Σε αυτή την περίπτωση, σας ζητούμε να μας φιλοξενήσετε για 2-3 μήνες στις εγκαταστάσεις σας, ώστε να προετοιμάσουμε απρόσκοπτα τη μετακίνηση της ομάδας σε νέο προπονητικό κέντρο, με τις λιγότερες δυνατές αναταράξεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου