ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Παναγόπουλος: «Καλή η Βέροια, αλλά μπορούμε τη νίκη»

Αισιόδοξος ότι Πανιώνιος θα μπορέσει να πάρει τη νίκη απέναντι στη Βέροια εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος με δηλώσεις του.

Ο βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου σέβεται τον αντίπαλό του, ωστόσο, πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των «κυανέρυθρων».

Παράλληλα μίλησε και για την πρεμιέρα της ομάδας του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τη Βέροια, είπε:

«Αφήσαμε ήδη πίσω τη νίκη με τον Άρη. Εμείς, από την επόμενη ημέρα του αγώνα έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία. Έχουμε δουλέψει σκληρά. Η Βέροια είναι ένας αξιοσέβαστος αντίπαλος, είναι μια ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έναν αξιόλογο προπονητή. Παρουσιάστηκε πολύ καλή και σοβαρή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ίσως θα έπρεπε να πάρει κάτι παραπάνω από άποψη βαθμών. Σκέφτομαι και φαντάζομαι ότι θα παρουσιαστεί δυνατή και θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη. Και εμείς όμως έχουμε δουλέψει καλά και πάμε στη Βέροια για θετικό αποτέλεσμα».

Για την πρεμιέρα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, σχολίασε:

«Έχουμε ξεκινήσει από τις 21 Ιουνίου, με πολλή δουλειά. Είχαμε διαβάσει πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο. Είχαμε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα υπάρχει άγχος στα παιδιά και πίεση λόγω πρεμιέρας. Τελικά, κατάφεραν και έδειξαν χαρακτήρα, βγάλαμε κάποια πράγματα στο γήπεδο και θεωρώ ότι δίκαια ήρθε η νίκη».

Αναφορικά με το πρόσωπο που έδειξαν οι «κυανέρυθροι» στο πρώτο παιχνίδι, είπε:

«Δεν θα έλεγα ότι είχαμε παθητικό ρόλο στο Β' μέρος. Ο Άρης είχε μία φάση στο 73 και άλλη μία στο 91'. Θεωρώ πως τα παιδιά, κάπου υπερέβαλαν εαυτό, δεν είχαν καθαρό μυαλό και δεύτερη σκέψη, οπότε φάνηκε ότι ο Άρης υπερτερούσε σε κάποια σημεία. Νομίζω όμως ότι σταθήκαμε άξια στο παιχνίδι και αν αναλογιστούμε ότι για 18 λεπτά παίζαμε με 9 παίκτες, αυτό είναι κάτι που δίνει περισσότερη αξία στη νίκη».

Ενώ σχετικά με τις απουσίες των Λαμπρόπουλο και Καμπάνταη, αλλά και πιο πιστεύει ότι είναι το πιο επικίνδυνο στοιχείο της Βέροιας, δήλωσε:

«Η απουσία και του Λεωνίδα και του Βασίλη είναι σημαντικές για την ομάδα μας, αλλά τα παιδιά που θα τους αντικαταστήσουν θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και πιστεύω πως θα πάμε καλά κόντρα στη Βέροια. Έχουμε αναλύσει τη Βέροια. Έχουμε δει και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα γιατί όλες οι ομάδες έχουν και πάνω σε αυτά θα επιδιώξουμε να πάρουμε ότι καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου