ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ελευθερόπουλος: «Να διαχειριστούμε τις καταστάσεις»

Ο Πανιώνιος θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται όλες τις καταστάσεις, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ιστορικού, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, παραδέχθηκε την ανωτερότητα των «πράσινων» και έσπευσε να δώσει το… σύνθημα για τη συνέχεια.

«Θεωρώ ότι ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος σε όλες τις γραμμές. Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών και πρώτος απ’ όλους εγώ. Ο προπονητής είναι αυτός που φέρει την ευθύνη. Αν στα καλά αποτελέσματα δουλεύαμε πραγματικά για να βελτιώσουμε, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε ακόμα πιο σκληρά. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε όλες τις καταστάσεις», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ερωτηθείς αν μπορεί να είναι… ικανοποιημένος που αυτή η ήττα ήρθε στην αρχή του πρωταθλήματος, απάντησε: «Είναι αδύνατο να είσαι ικανοποιημένος από μία τέτοια ήττα. Τα παιδιά δεν μου έχουν δικαίωμα να πιστέψω ότι δεν είναι προσγειωμένοι. Μόνο με σκληρή δουλειά πρέπει να συνεχίσουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα».

Αναφορικά με τον στόχο του Ιστορικού, τόνισε: «Ο στόχος είναι η παραμονή και αν μπορέσουμε να προσελκύσουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Όσον αφορά στην επόμενη… μέρα, ξεκαθάρισε: «Αυτό που είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια είναι να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά. Το πρόσωπο που είχαν δεν αρμόζει στη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και Δευτέρα το πρωί θα πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι. Πρώτος εγώ μαζί με τα παιδιά».

Τέλος, για την ηλικία των παικτών της ομάδας του, υποστήριξε: «Από την στιγμή που φοράνε τη φανέλα του Πανιωνίου, για μένα παύουν να είναι μικροί και άπειροι. Οφείλουν να ανταπεξέλθουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου