ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Περιστερίδης: "Πάμε για τη νίκη"

Ο βασικός τερματοφύλακας του Πανιωνίου στα τρία τελευταία παιχνίδια, Κώστας Περιστερίδης, μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο για το Αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ, την αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από το Λεβαδειακό, αλλά και για την ιδιαιτερότητα του αγώνα με την «Ένωση».

Για το πως ένιωσαν μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό: "Τα άσχημα αποτελέσματα έρχονται πάντα στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι ήρθε νωρίς για εμάς. Ήταν ένα καλό μάθημα. Όχι ότι πετάμε μετά τις πρώτες τρεις νίκες, απλά μπήκε το κεφάλι μέσα για σκληρή δουλειά όπως πριν από κάθε ματς".

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: "Ντέρμπι μπορεί να είναι για τον κόσμο, για εμάς είναι ένα απλό παιχνίδι. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να δει ποδόσφαιρο".

Για την ιδιαιτερότητα του αγώνα: "Ξεχωριστό είναι κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Φέτος θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα προσπαθούμε να βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο, αυτά που ζητάει ο προπονητής μας όλη τη βδομάδα. Τώρα, το συγκεκριμένο παιχνίδι εμείς το βλέπουμε ως μια ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε".

Για αυτό που τους είπε ο Ελευθερόπουλος για το ματς με την ΑΕΚ: "Εμείς δουλεύουμε για τη δική μας ομάδα. Όσο για την ΑΕΚ, παίζουμε στο γήπεδό μας, οπότε αυτοί πρέπει να δουλέψουνε και να δείξουνε πράγματα. Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας γιατί παίζουμε στο γήπεδό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου