ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σπυρόπουλος: «Ευκαιρία για τρεις βαθμούς με ΑΕΚ»

Ως ευκαιρία για νίκη που θα δώσει στον Πανιώνιο άλλους τρεις βαθμούς, βλέπει το ματς του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Ο αμυντικός του Πανιωνίου μίλησε για το παιχνίδι απέναντι στην Ένωση αλλά και για την «σφαλιάρα» από τον Λεβαδειακό και τις συμβουλές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ:

«Προετοιμαζόμαστε όπως όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Δουλεύουμε σκληρά και θα μπούμε μέσα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη. Το ότι η ΑΕΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο την καθιστά πιο επικίνδυνη γιατί θα το δει τελείως διαφορετικά το παιχνίδι. Θα έρθει να παίξει δυνατά για να πάρει τη νίκη» και συνέχισε λέγοντας πως «είναι ευκαιρία για όλους μας τώρα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάμε στους δώδεκα. Θα βλέπουμε το μέλλον μας τελείως διαφορετικά».

Στη συνέχεια ο νεαρός δεξιός μπακ αναφέρθηκε στην ήττα που γνώρισε η ομάδα του στην Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό.

«Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα. Τώρα δουλεύουμε σκληρά και το έχουμε ξεχάσει τελείως. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το πως θα το κερδίσουμε».

Τέλος μίλησε για τις συμβουλές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

«Μας λέει να συνεχίσουμε να είμαστε ταπεινοί. Μετά το ματς με το Λεβαδειακό μας είπε πως τα ξεχνάμε όλα, να δουλέψουμε σκληρά και να μπούμε με την ΑΕΚ να κάνουμε αυτό που μπορούμε και αυτό που κάναμε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Να παίξουμε με πάθος και να επιβάλουμε το ρυθμό μας από το πρώτο λεπτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου