ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η αποστολή για τη Λιβαδειά

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με την προπόνηση που έγινε στο Κορωπί. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο Νίκος Παναγιωτάρας και οι συνεργάτες τους, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεσή τους για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ως εκ τούτου, ο καταρτισμός της αποστολής που αναχώρησε με το πούλμαν της ομάδας για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας, αποδείχθηκε "ευχάριστος πονοκέφαλος" για την τεχνική ηγεσία.

Τελικά επελέγησαν 19 παίκτες που είναι οι: Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Ρόβας, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Μενδρινός, Αραβίδης, Ντούνης, Διαμαντάκος, Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κοντοχρήστος.

Υπενθυμίζεται πως ο Πανιώνιος στην Λιβαδειά θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του. Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει εξασφαλίσει για τις ανάγκες των φιλάθλων της, την Θύρα 8 του σταδίου της Λιβαδειάς. Τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ και διάθεσή τους θα γίνεται την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου), έξω από την Θύρα 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου