ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

"Στεγάστηκε" το σκακιστικό τμήμα

Το Σκακιστικό τμήμα την Κυριακή 16 του μηνός εγκαινίασε άτυπα την νέα του έδρα. Μία ιδέα πολλών ετών υλοποιήθηκε προσφέροντας μία Σκακιστική λέσχη που θεωρείται από τις καλύτερες στην Ελλάδα και διαθέτει στα μέλη της αλλά και στους επισκέπτες υψηλού επίπεδου υπηρεσίες.
Βεβαίως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αφού υπολείπονται κάποιες παρεμβάσεις είναι όμως από την Κυριακή έτοιμη και λειτουργική για τις δραστηριότες του τμήματος, τις ακαδημίες μας που ξεκινούν από Δευτέρα και πολύ σύντομα την διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά .

Οι φίλοι που προσεχώς θα μας επισκεφούν ίσως να αποκομίσουν την εντύπωση ότι η δημιουργία ενός τέτοιου χώρου ήταν κάτι το αυτονόητο ή προέκυψε αυτόματα με την άνωθεν εντολή μου.
Ο Πανιώνιος όμως δεν τρελάθηκε ξαφνικά για να ξοδεύσει μερικές χιλάδες ευρώ. Αντιθέτως χρειάστηκε επίπονη και πολυετή προσπάθεια για να οδηγηθούμε εδώ με την αποφασιστική συμπαράσταση μελών του τμήματος που έβαλαν στην κυριολεξία "πλάτη"
για να επιτευχθεί ο στόχος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του σκακιστικού τμήματος του Πανιωνίου, που είναι από τα πιο δραστήρια...

Αοπό το μπλογκ Κυανέρυθρο Σκακιστικό blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου