ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Αντρίκια νίκη....

Με γκολ του Λεωνίδα Καπάνταη ο Ιστορικός νίκησε 1-0 την Αεκ πέτυχε μια αντρίκια νίκη και επέστρεψε στις επιτυχίες. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κατάφερε να ξεπέρασει την ήττα από τον Λεβαδειακό και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε με ταπεινότητα να δημιουργήσουμε τη νέα ομάδα του Πανιωνίου. Μπράβο στους παίκτες, τους προπονητές και τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα στα 90 λεπτά του αγώνα. Προχωράμε...

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης (Ανδράλας 79'), Αραβίδης, Μενδρινός (Μιλοβάνοβιτς 59'), Κολοβός (Αυλωνίτης 90'+2'), Καμπάνταης

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Ήταν μία πάρα πολύ αγχωτική νίκη. Δεν αποδώσαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, κάτι φυσιολογικό μετά το άσχημο αποτέλεσμα στη Λιβαδειά. Είναι μία νέα ομάδα. Μόνο δύο παίκτες είναι από πέρυσι. Τα παιδιά γίνονται άντρες από τέτοια παιχνίδια. Δεν αλλάζει το πλάνο μας. Είμαι περήφανος για τους παίκτες και θα βελτιωνόμαστε. Περίμενα λίγο καλύτερη απόδοση. Το ότι κερδίσαμε χωρίς να κάνουμε καλή εμφάνιση, δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΠΑΝΤΑΗ


Σίγουρος πως το μέλλον ανήκει στον Πανιώνιο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο σκόρερ του τέρματος των «κυανέρυθρων» στο ματς με την ΑΕΚ (1-0), Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο έμπειρος φορ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το γκολ που δεν πανηγύρισε απέναντι στην «Ένωση», ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που γίνεται στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NοvaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ: «Είναι το πρώτο μου γκολ και το χάρηκα πάρα πολύ. Δεν πιάσαμε πολύ καλή απόδοση, όμως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πιστεύω γίνεται σπουδαία δουλειά και αυτή η ομάδα έχει μέλλον μπροστά της, καθώς αποτελείται από πολλά νεαρά παιδιά. Γίνεται αρκετά καλή δουλειά στον Πανιώνιο κάτι που οφείλεται και στον τεχνικό της ομάδας. Αν συνεχίσουμε έτσι και με λίγη βοήθεια θα τα πάμε ακόμη καλύτερα».
Για το γεγονός πως δεν πανηγύρισε το γκολ: «Έχω περάσει ωραία χρόνια στην ΑΕΚ, έχω ωραίες αναμνήσεις από εκεί και έτσι προτίμησα να μην πανηγυρίσω το γκολ που πέτυχα».

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ


Από την περίοδο 1970-71 έχει να κάνει τέτοιο ξεκίνημα και ονειρεύεται να το ξεπεράσει!
Ο Πανιώνιος βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας έχοντας κάνει τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές και με την σημερινή νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα που έχει κάνει ποτέ. Χρειάστηκε να περάσουν 42 χρόνια για να… πιάσει ο Πανιώνιος το καλύτερο του ξεκίνημα στην ιστορία του. Οι «κυανέρυθροι» έχουν τέσσερις νίκες και μία ήττα σε πέντε αγωνιστικές και τόσες είχε την περίοδο 1970-71.

Αναλυτικά τα ματς του Πανιωνίου εκείνη την περίοδο:

Πανιώνιος-Προοδευτική 2-1

Πανιώνιος-Φωστήρας 2-0

Πανιώνιος-Άρης 2-1

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 3-1

Το σερί του Πανιωνίου έσπασε ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν και νίκησε με 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου