ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

H νέα μας μπουτικ

Από το μπλογκ BR FUN_@IC αναδημοσιεύω:

Από το πρωί διαβάζω αφιερώματα και ιστορικές αναδρομές για τα 122 χρόνια του Πανιωνίου. Καμιά φορά αναφερόμαστε στον Πανιώνιο αποκλειστικά ως ιδέα, ξεχνώντας ότι πίσω από τις ιδέες βρίσκονται απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που έδωσαν και δίνουν το δικό τους προσωπικό αγώνα. Αθλητές, παράγοντες, φίλαθλοι, απλοί άνθρωποι. Όλοι έβαλαν το μικρό τους λιθαράκι για να μπορεί ο Πανιώνιος να θεωρείται και να είναι ιδέα.

Ένας τέτοιος απλός άνθρωπος, σύγχρονός μας, είναι ο Θοδωρής Κοκκινάκης. Για τον Θοδωρή μπορείς να ακούσεις μόνο καλά λόγια. Δούλευε πάντα σκληρά και ως υπάλληλος του Πανιωνίου και ως υπάλληλος της μπουτίκ και ως έφορος του βόλεϊ.

Σήμερα ο καλός μου φίλος Θοδωρής κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ως ιδιοκτήτης της ανανεωμένης μπουτίκ του Πανιωνίου είναι ο άνθρωπος που καλείται να προωθήσει το καθαρά εμπορικό σκέλος του Πανιωνίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι αυτός που ουσιαστικά θα εφαρμόσει (εάν και εφόσον υλοποιηθεί τελικά) την κοινή διαχείριση αθλητικού υλικού στα τμήματα του Πανιωνίου, για να πάψει επιτέλους να έχει ο καθένας του δικό του παραμάγαζο εις βάρος της ομάδας. Το βρίσκει κάποιος πεζό; Όχι αν αναλογιστεί ότι ουσιαστικά ο Θοδωρής θα έχει την απίστευτη τύχη (και ευθύνη) να προωθεί το σήμα και τα χρώματα που όλοι μας λατρεύουμε. Όπως λοιπόν είναι ωραίο να βλέπουμε γεμάτους τους αθλητικούς μας χώρους με αθλητές και θεατές, άλλο τόσο σημαντικό είναι να βλέπουμε ανθρώπους να κυκλοφορούν με ρούχα και προϊόντα που φέρουν τα εμβλήματά μας.

Θα ήθελα να πω ότι μου αρέσει πολύ η νέα μπουτικ. Μου αρέσει επίσης που σε αυτή μπορεί κάποιος να βρει πάρα πολύ ωραία προϊόντα (εξαιρετική επιλογή - πραγματικά) και μάλιστα σε πάρα πολύ καλές τιμές. Με την κοινή διαχείριση και διάθεση του αθλητικού υλικού από την μπουτικ ευελπιστώ ότι τα παιδιά μας θα μπορούν επιτέλους να είναι ομοιόμορφα και καλά ντυμένα, όπως ταιριάζει σε ένα αθλητικό σωματείο με το ειδικό βάρος του Πανιωνίου.

Η σωστή προώθηση των προϊόντων θα βοηθήσει και τον σύλλογο και τον φίλο μας τον Θοδωρή που θα παλέψει για το μεροκάματό του. Νομίζω ότι βαδίζει σωστά και θα πετύχει. Αρκεί να τον στηρίξουμε όλοι. Και πάνω απ' όλα ο ίδιος ο σύλλογος, που πρέπει να μείνει αμετακίνητος στην αποκλειστική διάθεση όλου του αθλητικού υλικού από την μπουτίκ. Ας κάνουμε τις αγορές μας από τη μπουτικ. Ας στηρίξουμε τη νέα αυτή προσπάθεια. Και να μην ξεχνάμε: κάθε αγορά προσφέρει το 10% της ακαθάριστης αξίας της απευθείας στον ερασιτέχνη, δηλαδή στον σύλλογο του οποίου γιορτάζουμε σήμερα τα 122 χρόνια. Αυτός είναι ένας πρακτικό και ουσιαστικόςς τρόπος να στηρίξουμε την ομάδα και να την τιμήσουμε για την πολυετή προσφορά της στον Ελληνικό αθλητισμό. Ίσως και να τον προτιμώ τελικά από τις ιστορικές αναδρομές.
 

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα και συνυπογράφω το δημοσίευμα.
    Σαν Πανιώνιοι είμαστε δυστυχώς λίγοι (παρ' όλα ταύτα εκλεκτοί)και πρέπει μεταξύ μας να υποστηριζόμαστε.
    Εξάλλου μία μπουτίκ έχουμε, δεν έχουμε πολλές.
    Ο Θοδωρής πρέπει να στηριχτεί, ανάλογα με το βαλάντιο του καθενός από εμάς.
    Λόγω ηλικίας τον γνωρίζω από μικρό, όπως και τον αγαπητό πατέρα του παραδοσιακή Πανιώνια φίλαθλη προσωπικότητα.
    Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνουμε απολύτως. Ο Θποδωρής είναι από τους σκαπανείς του Πανιωνίου και πρέπει να στηρίξουμε τη προσπάθεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή