ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Οι φετινές εμφανίσεις του Ιστορικού

Μέχρι στιγμής οι φανέλες που έχει φορέσει ο Πανιώνιος στα ματς με Άρη και Βέροια έχουν αποδειχθεί γούρικες αφού οι Νεοσμυρνιώτες έχουν δύο νίκες. Οι «κυανέρυθροι» παρουσίασαν και επίσημα τις νέες εμφανίσεις σε συνεργασία με την Tempo Sports.

Η κυανέρυθρη και χρυσαφί φανέλα έχει ήδη γίνει γνωστή από τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ενώ η τρίτη έχει την δική της ιστορία. Η έμπνευση προήλθε από την φανέλα που φορούσε η ομάδα το 1979 και πιο συγκεκριμένα στο εκτός έδρας ματς με την Τβέντε για το Κύπελλο Κυπελλούχων.

Αναλυτικά όσα είπαν οι:

Βασίλης Λίγκας (ιδιοκτήτης Tempo Sport):

«Ξεκινήσαμε μια συνεργασία με τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας που μετρά 122 χρόνια ζωής, τον Πανιώνιο γιατί πιστεύω πως έχουμε τις ίδιες ιδέες όσον αφορά το κομμάτι του αθλητισμού. Ο Πανιώνιος έχει αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του και έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Εμείς είμαστε μια ελληνική εταιρεία ένδυσης και θα στηρίξουμε τον Πανιώνιο όσο μπορούμε. Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους παίκτες και το τιμ και καλή επιτυχία».

Φανούρης Γουνδουλάκης (αρχηγός Πανιωνίου):

«Όλα φέτος στον Πανιώνιο είναι καινούργια. Ποδοσφαιριστές, προπονητής, φανέλες. Στόχος μας είναι μόνο η σκληρή δουλειά. Τα αποτελέσματα θα φανούν από την δουλειά. Εύχομαι να αποδειχθούν γούρικες οι νέες φανέλες».

Δημήτρης Ελευθερόπουλος (προπονητής Πανιωνίου):

«Είναι ξεκάθαροι οι στόχοι μας. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Κάθε Κυριακή είναι μία πρόκληση για εμάς. Τα παιδιά αποκομίζουν ήδη τα πρώτα οφέλη της δουλειάς τους, αλλά ο δρόμος είναι πολύ μακρύς ακόμα.

Αντιμετωπίζουμε μία δύσκολη ομάδα τη Δευτέρα, τον ΟΦΗ, που έχει έναν πολύ αξιόλογο προπονητή (σ.σ. Νίκος Αναστόπουλος), ο οποίος ξέρει να παίρνει αποτελέσματα».

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν υπολογίζει όλους τους παίκτες του ρόστερ, με αφορμή κάποιους αποκλεισμούς ποδοσφαιριστών από τις αποστολές, δήλωσε: «Για μένα είναι όλοι μέλη της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη στήριξη που μου έχει προσφέρει στις δύσκολες αποφάσεις που έχω πάρει. Ελπίζω η ίδια σύμπνοια να υπάρξει κι όταν έρθουν τα δύσκολα, γιατί αναπόφευκτα θα έρθουν και τα δύσκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου