ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Συμφωνία για το «Απήλιον»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.sport-fm.gr βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο και τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για τη χρήση του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί, το «Απήλιον». Ο ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων και κάτοχος του 22% των μετοχών της ΠΑΕ συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ για την παραχώρηση της χρήσης του προπονητικού κέντρου με σημαντική… έκπτωση στο ενοίκιο. Πλέον οι «κυανέρυθροι» αντί 40.000 ευρώ μηνιαίως θα δίνουν μόλις 9.000 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη μείωση σε ετήσια βάση είναι από τα 480.000 στα 108.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που αλαφραίνει τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ και παράλληλα βάζει ένα τέλος στην κόντρα μεταξύ Ερασιτέχνη και Τσακίρη. Ενδεχομένως να μην είναι καθόλου τυχαίο πως λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας η διοίκηση του Πανιωνίου ανακοίνωσε πως το «Απήλιον» θα έχει κομβικό ρόλο στο μέλλον του συλλόγου με στόχο την ανάδειξη νέων παικτών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μοχλός ανάπτυξης των ακαδημιών του Πανιωνίου γίνεται το προπονητικό κέντρο "Απήλιον", προκειμένου να συνεχιστεί από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ η παραγωγή ταλέντων που θα στελεχώσουν την πρώτη της ομάδα. Οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Πανιωνίου θα προπονούνται κανονικά στο "Απήλιον" και παράλληλα θα υπάρξει άμεση σύνδεση των ακαδημιών του προπονητικού κέντρου με τον Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟ για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Συμπερασματικά, το "Απήλιον" θα είναι ο κύριος τροφοδότης ταλέντων της ομάδας μας και ευελπιστούμε πως θα μπορέσουμε έτσι να συνεχίσουμε την μακρόχρονη παράδοσή μας, ως η πρωτοπόρος ομάδα στην ανάδειξη και αξιοποίηση νέων ποδοσφαιριστών, που θα προσφέρουν γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις Εθνικές ομάδες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου