ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

"Αποκάλυψη" στο κοινό της μπασκετικής ομάδας

Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το αναγκαίο για ξεκούραση ρεπό της Δευτέρας για τους παίκτες του Πανιώνιου που πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη συμμετοχή σε δύο τουρνουά, αυτό της Ζιέλονα Γκόρα στην Πολωνία και αυτό του Ρεθύμνου στην Κρήτη όπου ο απολογισμός ήταν τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες θα έχει την ευκαιρία να μοντάρει την ομάδα σε δύο ακόμη φιλικούς αγώνες την προσεχή Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα, κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τον Ηλυσιακό στις 17.30 σε έναν αγώνα με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά τους κυανέρυθρους και παράλληλα να προμηθευτούν και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν που θυμίζουμε ότι διατίθενται καθημερινά 09.00-17.00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (τιμές 90, 180 και 600 ευρώ).

Το Σάββατο, δε, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει στην... ευρωπαϊκή του έδρα, το γήπεδο της Γλυφάδας στις 17.30 τον Ίκαρο Καλλιθέας στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της επικείμενης σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου