ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Η άποψη του Panionios.Net

Όσα μέλη του Panionios.Net υπογράφουν την παρούσα επιστολή συμφωνούν στα παρακάτω:

Οι αποφάσεις και οι επιλογές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Κωνσταντίνου Τσακίρη, αρχικά και εκ του αποτελέσματος ήταν ορθές και έφεραν την επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα μπαράζ λανθασμένων επιλογών οι οποίες έχουν φέρει τον σύλλογο στην σημερινή απαξίωση γεγονός που μας έχει όλους στενοχωρήσει γιατί πονάμε αυτήν την ομάδα.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί στο παρελθόν και με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Ηλία Λιανό. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν παραβλέπουμε και δεν ξεχνάμε ότι αυτοί οι δύο άνδρες ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας σε δύο ξεχωριστά τμήματα σε δύσκολες καταστάσεις. Τόσο ο Ηλίας Λιανός όσο και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έχουν βάλει τόσα χρήματα στον σύλλογο όσο κανείς άλλος και είχαν την πρόθεση και την βούληση να βοηθήσουν τον σύλλογο. Σίγουρα οι προσπάθειες τους δεν είχαν την απόδοση που θα ήθελαν και αυτοί και εμείς. Θεωρούμε όμως ότι και οι δύο αυτοί άνθρωποι είναι κεφάλαια για τον σύλλογο που είναι υποχρέωση μας να τα διασφαλίσουμε. Πρόσκαιρες λανθασμένες επιλογές δεν θα πρέπει να κάνουν την μνήμη μας ασθενή και να ξεχνάμε ούτε την προσφορά τους ούτε πρότερες καταστάσεις που βιώναμε πριν την ενασχόληση τους τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο.

Την χρονιά που ο σύλλογος εορτάζει τα 120 χρόνια της ιστορίας τους σίγουρα δεν θα θέλαμε κανένα τμήμα του συλλόγου να υποβιβαστεί. Πόσο μάλλον αυτό του ποδοσφαίρου που για τους περισσότερους είναι το πιο σημαντικό για την βιωσιμότητα του συλλόγου. Όμως σε αυτόν τον σύλλογο αξίζουν τίμιοι άνθρωποι που ακόμα και στα λάθη τους δεν έχουν δόλο και σκοπιμότητα. Θα προτιμούσαμε ο σύλλογος να υποβιβαστεί παρά να δούμε πάλι στα ηνία του συλλόγου άτομα που δεν συνάδουν με την ιστορία και το ήθος που θα πρέπει να εκπέμπει. Δεν μας φοβίζει ο υποβιβασμός αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να αποφευχθεί. Και αν πέσουμε ας πέσουμε ενωμένοι. Και ενωμένοι θα ανεβούμε πάλι όπως παλιά. Αν παραμείνουμε στην κατηγορία ας αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Αντιλαμβανόμαστε την φθορά που μπορεί να έχει υποστεί σε προσωπικό επίπεδο ο Κωνσταντίνος Τσακίρης από την ενασχόληση του με την ΠΑΕ όλα αυτά τα χρόνια αλλά θα πρέπει να την βάλει και αυτός στην πραγματική της διάσταση και να μην καταφεύγει σε βεβιασμένες κινήσεις. Το να ξεπουλήσεις ή να χαρίσεις κάτι που αγαπάς αλλά σε πληγώνει δεν είναι ποτέ λύση. Εξάλλου ξέρουμε ότι αγαπάει την ομάδα και ακόμα και αν «χαρίσει» τις μετοχές πάλι θα πονάει για αυτήν. Μπορεί να μην του βγήκαν κάποιες επιλογές και τώρα να πιστεύει ότι κάποιο άλλοι θα σώσουν την ομάδα αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μας να σωθεί η ομάδα με οποιοιδήποτε τίμημα. Μπορεί η στεναχώρια να κάνει τον κόσμο να εκδηλώνεται άσχημα αλλά η πλειοψηφία του κόσμου δεν είναι αγνώμονες.

Επιθυμία μας είναι να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις που υπάρχουν στην πανιώνια οικογένεια και να κοιτάμε ο ένας στα μάτια τον άλλο. Αυτά που μας έφεραν εδώ μπορεί να έχουν την αξία τους αλλά αυτά που θα μας βγάλουν από αυτήν την κατάσταση έχουν μεγαλύτερη. Πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν περιστασιακά βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο. Η ίδια η Ιστορία του Πανιώνιου μας αποδεικνύει περίτρανα τη δύναμη που έχει να σηκώνεται ξανά και ξανά.

Θέλουμε να δούμε όλες τις δυνάμεις του Πανιωνίου ενωμένες. Καλούμε τον Ηλία Λιανό, τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, τους Πάνθηρες, του Ίωνες και όλο τον κόσμο να ενώσουν τις δυνάμεις του για το καλό του Πανιώνιου.

Τέλος, καλούμε τα μέλη του Panionios.Net τόσο μέσα από το φόρουμ όσο και από το διαδικτυακό ραδιόφωνο Panionios.Fm να γίνουν πάλι ενεργά και να καταθέσουν προτάσεις και ιδέες για να συμβάλλουμε όπως μπορούμε και πάλι σε οποιοδήποτε τμήμα μπορούμε.

Εμείς πιστοί στρατιώτες του ιστορικού Πανιώνιου όπως πάντα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ένα τέλος σε ό,τι μας πίκρανε να παραμερίσουμε την όποια απογοήτευση και να σταθούμε δίπλα στον αγαπημένο μας σύλλογο που τώρα μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Για αυτόν τον λόγο προσυπογράφουμε το παραπάνω κείμενο και ζητούμε και από τα υπόλοιπα μέλη να κάνουν το ίδιο.

27 σχόλια:

  1. Προσυπογράφω χωρίς δεύτερη σκέψη.
    Μπράβο για την κίνηση, η οποία είναι μία αχτίδα φωτός στην άκρη του τούνελ.
    Ελπίζω ο Τσακίρης να ανταποκριθεί και όλοι να βάλουν πάνω απ' όλα το καλό της ομάδας.

    Προσοχή στα λαμόγια που θέλουν τον κάθε Τσακίρη εκτός και προκαλούν θόρυβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zώ για να σε δω όπως σε φαντάζομαι! Πάμε αισιόδοξα. Να μέινει ο Τσακίρης. Θα μάθει από τα λάθη του. Κάνουμε ένα βήμα πίσω για να πάρουμε φόρα να κάνουμε δυο μπροστά. Επιτέλους οι κάφρίλες και τα λαικά δικαστήρια να τελειώσουν.Οσοι δεν αντέχετε μην έρχεστε στο γήπεδο και αλλάξτε ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω κι εγω

    στο κατω κατω οποιος θελει να βρισει ας βρισει τη γυναικα του
    κι εχετε υπ οψη σας οτι το κακο εχει γινει απο πανιωνιους.
    και λεφτα δεν εφαγε μονο ο κιντης αλλα και πανιωναρες πριν απ αυτον.

    ενας απ τους λιγους που δεν εφαγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια...το κείμενο θεωρώ ότι εκφράζει απόλυτα κάθε υγιή Πανιώνιο που δεν βλέπει κοντόφθαλμα. Βαρέθηκα να βλέπω να επιβάλλονται και να περνάει η γνώμη εκείνων που άθελα τους ή ηθελημένα, κάνουν κακό στον Πανιώνιο μας...όλοι εκείνοι που έβριζαν τον Λιανό, περί απαξίωσης του μπάσκετ, όταν έφυγε πέρσι, μετά ήλπιζαν να γυρίσει. Και ευτυχώς που γύρισε... Μην κάνουμε το ίδιο και στον Τσακίρη ο οποίος μας έκανε να είμαστε περήφανοι για πολλά πράγματα και πάνω από όλα για τις ιδέες που πρεσβεύει ο σύλλογος...Από τα πιο μικρά (το σήμα μας, το όνομα μας) έως τα πιο μεγάλα (προπονητικό- το όραμα για ένα γήπεδο-στολίδι κ.α.). Έκανε και πολλά λάθη. Ε τι να κάνουμε? Να τον σκοτώσουμε? Στα καλά ζητωκραυγάζουμε. Στα άσχημα, Τσακίρη σήκω φύγε?

    Βαρέθηκα να βλέπω ανακοινώσεις, ανωνύμων, οι οποίοι μοιράζουν χαρακτηρισμούς χωρίς να σκέφτονται συνέπειες...Έχετε κύριοι να προτείνετε άλλον επενδυτή και δη Πανιώνιο? Κάντε το.

    Συμφωνώ με εκείνον που είπε ότι ας πέσουμε και στη Γ' Εθνική αλλά ως Πανιώνιοι... Και στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί...

    Τα τελευταία χρόνια έχουμε ζήσει πολλές καλές και κακές στιγμές...Να σταματήσουμε πια να μιλάμε για διαζύγια και να προσπαθήσουμε να μείνουμε ενωμένοι...

    Στο κάτω κάτω της γραφής τι είναι αυτό που ζητάμε... Να μείνουμε στην Superleague? Να βρούμε καινούργιο πρόεδρο σώνει και καλά? Εγώ προσωπικά θέλω να συνεχίσω να είμαι ως Πανιώνιος, περήφανος... και περήφανος δεν είμαι ούτε όταν έχω πρόεδρο Ψωμιάδη, ούτε προέδρο Κιντή, ούτε όταν φίλαθλοι της ομάδας μου κάνουν ζημιές στο γήπεδο μας, ούτε όταν κάνουν ντου στον σύνδεσμο και βρίσκουν όλα αυτά που βρίσκουν...

    Οι ΣΩΣΤΟΙ Πάνθηρες είναι κεφάλαιο για τον Πανιώνιο... πάντα ήταν.

    Ο Τσακίρης και ο Λιανός με έχουν κάνει πολλές φορές να νιώσω περήφανος. Δεν γίνεται για λάθη να γυρίσω την πλάτη και να τα ξεγράψω όλα αυτά. Τα ζήσαμε όλοι μαζί. Ούτε γίνεται να μιλήσω υποτιμητικά για κανέναν εξ αυτών.

    Ελπίζω σε ένα θαύμα που θα μας ξαφνιάσει ευχάριστα όλους. Καλή μας τύχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. me ekfrazoun kai to keimeno kai ta sxolia sas!enwmenoi san grothia na tous spasoume ta moutra!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σωστο ολο το κειμενο... και τα σχολια...Επιτελους λιγο πολιτισμος...Αν ο Τσακιρης στην τελικη δεν μπορει αλλο για διαφορους λογους, δεν το πιστευω οτι μπορει να συμφωνισει με ανθρωπους επιπεδου Ψωμιαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω σχεδον σε ολα. απο τοτε που τον ειπε επικίνδυνο ο μαρινακης, μας παει γαμιων@@@ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω απολυτως ας ενωθουμε οχι πια στις ανοητες κοντρες οχι στην απαξιωση της πιο σπουδαιας ομαδας της χωρας.Ας μην επαναληφθουν τα λυπηρα φαινομενα του Σαββατου μετα τον αγωνα εξω απο την θυρα 6. Φτανει πια ας ακουστει η ενωμενη φωνη του Πανιωνιου και με σοβαροτητα χωρις κορομαχιες ας σωσουμε την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανένας σώφρων Πανιώνιος δεν ζήτησε από τον Τσακίρη να σηκωθεί να φύγει λόγω των λαθών του και μάλιστα με τον τρόπο που εμφανίστηκε να επιδιώκεται χθες και δεν έχει ακόμα σήμερα ανατραπεί.
    Προφανώς θα είμαι ο τελευταίος που αντί των Πανιώνιων συμμαχιών και της σύνεσης, θα αντιπροτείνω τα ουστ και τα φύγε. Θα είμαι και ο τελευταίος που θα δείξει πλήρη αγνωμοσύνη και μηδενισμό του έργου του Τσακίρη.
    Με βάση αυτή την αρχή επικροτώ το κείμενο του Panionios.Net καθώς και την πρόσκληση για κατάθεση εποικοδομητικών προτάσεων και πρακτικών που θα βοηθήσουν στη δεδομένη χρονική στιγμή.
    Αυτή είναι η πλευρά των οπαδών. Πέραν της πλευράς των οπαδών υπάρχει και η πλευρά Τσακίρη και από κει συνεχίζω να βλέπω τα σχετικά περί τζάμπα πωλήσεως ... ελλείμματος που άντε δεν είναι 3.5 εκατ. αλλά είναι 2 εκατ. Αντί για τέτοιες προτάσεις φυγής περιμένω να δω ένα Τσακίρη που έστω και αν δεν μπορεί να βοηθήσει οικονομικά, θα σταθεί ορθός. Προτιμώ να μας πει δεν έχω να συνεισφέρω ουσιαστικά οικονομικά, ελάτε να βοηθήσετε όλοι όσο μπορεί ο καθένας και όπου μας βγάλει, έστω και αν πέσουμε να πέσουμε με το κούτελο ψηλά και μένω και εγώ μαζί σας όσο και όπως μπορώ.
    Καταλαβαίνω ότι και άλλα προσωπικά προβλήματα υπάρχουν. Αλλά η φυγή δεν τον τιμά έστω και με το τζάμπα, όσο αυτό μπορεί να θεωρηθεί τζάμπα. Και εμείς θα είμαστε περήφανοι, όταν φύγει να φύγει σαν κύριος. Και ας γνωρίζει ότι πάντα θα υπάρχει καφρίλα όταν της δίνουμε τροφή και όταν γυρίζουμε την πλάτη να φύγουμε τρέχοντας μπροστά στο θέαμά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητηρια για το απολυτα Πανιωνιο κειμενο.

    Υ.Γ. Μακη, κι απο εδω ευχαριστω για το surprise αλλα και για το honour.
    Keep the faith, brothers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν νομίζω οτι κανένας αμφιβάλη οτι ο κ. Τσακίρης δεν εχει προσφέρει στον σύλογο καθε αλο απλως εμπιστεύτηκε λαθος ανθρωπους
    που δηστυχώς τον εφεραν σε αυτήν την κατάσταση και τον ιδιον και την ομάδα. Εχω την εντύπωση οτι υπάρχει χρόνος να σωσουμε οτι εχει απομείνη αλλά ενωμενοι και οχι με τρίτους αμφιβόλου ηθικης και με βαρυ μητρωο
    Η αρχη ας γίνη απο την Λαρσα'
    ΠΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσυπογράφω απολύτως το παρόν εμπνευσμένο κείμενο! Όσοι θέλουν τριτοκοσμικές μανούρες και καφρίλες τότε να γίνουν χανουμογαυροβάζελοι και θα το ευχαριστηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κείμενο εκατό τοις εκατό Πανιώνιο.Μακάρι να μιλήσει και στην ψυχή αυτών που πρέπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΟΤΙ ΛΑΘΗ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προσυπογράφω με ενθουσιασμό και ελπίδα!
    Μέσα από τη θλιβερή κατάσταση που βιώνουμε πολύ καιρό τώρα εμείς οι Πανιώνιοι και την απογοήτευση και την αγωνία τών τελευταίων ημερών, πρέπει ο καθένας μας και όλοι μαζί να βγάλουμε το καλύτερο που μπορούμε.
    ’’Κάθε εμπόδιο για καλό’’ λέει η σοφή παροιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα παιδιά

    Αυτήν την στιγμή έχουμε συγκεντρώσει 70 υπογραφές μέσα σε λίγες ώρες.

    Όσοι θέλετε να σταλθεί το όνομα σας στην επιστολή που θα σταλθεί στον μεγαλομέτοχο μπορείτε να μας στείλετε μέχρι αύριο το βράδυ ένα email στο panionios.net@gmail.com ή webmaster@panionios.net είτε μέσω του φόρουμ όσοι είσαστε μέλη.

    Σας ευχαριστούμε,
    Panionios Net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Blue panther gr Ο Πρωταθλητισμος δεν ειναι το παν.... οι εννοιες που πηγαζουν απο την Πανιωνια ιδεολογια εχουν πολλα περισσοτερα να δωσουν στις ζωες του καθενα μας ξεχωριστα... Αυτο φαινεται και σε αυτο το εξαιρετο κειμενο... Μπραβο....we keep walking win or lose....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακομα και χρηματα αν χρειαστουν θα προσφερουμε ο καθενας στο μετρο των δυνατοτητων του. Θα δειξουμε στα βαζελογαυρα δικεφαλα τερατα το μεγαλειο της Πανιωνιας ψυχης.Ειμαστε παροντες ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σχετικά με το κείμενο, σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Ο Τσακίρης προσέφερε πολλά στον Πανιώνιο και μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει.Ένα είναι σαφές:ότι χολαίνει στα διοικητικά θέματα της ομάδας.Κι εκεί δυστυχώς γίνεται θύμα εκμετάλλευσης, γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ ότι π.χ. μπορεί κάποιος μη Πανιώνιος να διορίζεται πρόεδρος στην ομάδα, να κάνει "κουμάντο" με τα λεφτά άλλων (του Τσακίρη εν προκειμένω) και να πληρώνεται κιόλας!!!Ά, ρε κάτι δουλειές που υπάρχουν κ.Κιντή!!!
    Τέλος πάντων, εγώ όπως και οι περισσότεροι Πανιώνιοι πιστεύω,θέλουμε τον Τσακίρη να μείνει και απλά ευχόμαστε να αναπληρώσει το διοικητικό κενό ο ίδιος, καθώς η "αναθέσεις" κατά 99% θα είναι ατυχείς. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο άνθρωπος που διοικεί ναυτιλιακή επιχείρηση δεν είναι σε θέση να βάλει σε τάξη μια ομάδα ποδοσφαίρου. Τώρα αν έχει κουραστεί και δεν θέλει, αυτό είναι άλλο. Σε κάθε περίπτωση θέλω να μείνει κοντά στην ομάδα γιατί το αξίζει και το κέρδισε...
    Ελπίζω, τέλος κάτι να αλλάξει τελικά και να μην στιγματιστούν τα 120 χρόνια μας με υποβιβασμό που θα σημάνει και τον οικονομικό μαρασμό του συλλόγου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...και συγγνώμη για το : η "αναθέσεις"...προφανώς εννοώ: οι "αναθέσεις"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νομίζω ότι κάθε Πανιώνιος συμφωνεί με το κείμενο.

    Το να ζητάμε όμως από τον νυν ιδιοκτήτη να αναλαβει πρωτοβουλίες και να πάρει μέρος σε προσπάθειες μου μοιάζει ουτοπία. Οι πράξεις του τους τελευταίους μήνες δεν μπορούν να ερμηνευτούν με όρους λογικής. Αυτά που έκανε παραμονές ένος σημαντικού αγώνα, ειδικά αυτό με τα λεφτά πως μπορεί να το ερμηνεύσει κανείς? Και πως δεν θα το επαναλάβει σε επόμενους αγώνες? Πρέπει να απομακρυνθει και για δικό του καλό γιατί πραγματικά η προσπάθειες που έκανε τις δύο πρώτες σαιζόν και η υπέρβαση που προσπάθησε την τρίτη τον κατατάσσουν κατά την άποψη μου ως ότι καλύτερο είχε ποτέ ο Πανιώνιος σε ηγέτη.

    Το μόνο που μπορώ να περιμένω είναι να δώσει χρόνο στη διοίκηση που ανέλαβε πρόσφατα μήπως και βρει κάποια λύση που δεν θα διαλύσει τον σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προσυπογραφή και με τα δύο χέρια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΑΣ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟ ΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΙΣΧΥΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΨΩΜΙΑΔΗ?

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλο ειναι οσοι προσυπογραφουμε το κειμενο να στειλουμε μεηλ στις διευθυνσεις που περιγραφει παραπανω το Panionios Net.

    ΑπάντησηΔιαγραφή