ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ψυχραιμία παιδιά....

Ο αγώνας στο καραϊσκάκη εξελίχθηκε σε συντριβή για τον Πανιώνιο. Η νίκη (και η καλή εμφάνιση) επί της Αεκ είχε γεμίσει με αυτοπεποίθηση τους φιλάθλους που πιστέψαμε ότι μπορούμε, αν μη τι άλλο, να σταθούμε αξιοπρεπώς κόντρα στον ΟΣΦΠ. Και πράγματι για 45 λεπτά η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς. Αμυντικά βέβαια, αλλά αξιοπρεπώς. Και αν δεν ήταν το εκπληκτικό γκολ του Μιραλάς πιθανότατα θα πηγαίνε στα αποδυτήρια με το 0-0. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν υπάρχουν "αν" και "εφόσον". Αντίθετα με το α' ημίχρονο, η ομάδα μας βγήκε (ή μάλλον δεν βγήκε...) σαν υπνωτισμένη και δέχθηκε 4 γκολ, εκ των οποίων τα 3 ήταν δώρα των παικτών μας. Δεν υπάρχει ούτε ένας διακριθέντας παίκτης. Ισως θα εξαιρούσα τον Μάχο. Λάθη πολλά και από τον Μάντζιο. Παρέταξε την ίδια "επιθετικογενή" ομάδα του ματς με την Αεκ. Λάθος για μένα. Επρεπε να παίξει πιο κλειστά. με πιο πολλούς τρεχαλατζήδες στο κέντρο. Αλλά που να τους βρει; Η ομάδα δεν έχει παίκτες (θα τα εξηγήσω και πιο κάτω). Ο Μάντζιος αυτούς έχει, ατούς βάζει.... Δυστυχώς...

Το τελικό 5-0 είναι βαρύ, πολύ βαρύ. Γιατί χαλάει την καλή εικόνα που έφτιαξε η ομάδα στο ματς με την αεκ. Γιατί φέρνει πάλι γκρίνια, μιζέρια και κακομοιριά. Γιατί στη τελική δεν γουστάρουμε να χάνουμε και πολύ περισσότερο δεν θέλουμε να χάνουμε με 5 γκολ.

Για μένα το ματς στο Καραϊσκάκη ήταν η "καλύτερη" απόδειξη της διάλυσης που έχει φέρει το δήθεν πλάνο Κιντή. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ. Μια ομάδα που έχει μόλις 5 αξιόλογους-έμπειρους παίκτες (Μάχο, Μανιάτη, Κουμορτζί, Ριέρα, Μπάλαμπαν). Οι υπόλοιποι όπως παίζουν στον Πανιώνιο θα μπορούσαν να παίζουν στη Κέρκυρα, στον Παναιτωλικό ή στον Εορδαϊκό. Σέβομαι τη προσπάθεια τους αλλά αν δεν έχεις κορμό με αξιόλογους παίκτες δεν πας πουθενά. Φιλότιμοι παίκτες οι Λάτκα, Σιόβας. Κοντοές, Γουνδουλάκης, αλλά χριεάζοντατι καλούς παίκτες δίπλα τους. Και οι δικοί μας καλοί δεν είναι μηχανές να παίζουν συνέχεια καλά... Και αυτό είναι έργο Κιντή. Διέλυσε τη περσινή (απλά καλή) ομάδα και σημερινή είναι πολύ χειρότερη.

Ενα παράδειγμα. Η ομάδα δεν έχει αμυντικά χαφ. Δείτε τα χθεσινά γκολ. Ολα σχεδόν μπαίνουν από τον άξονα. Επιτέλους το παραμύθι με τον Κουμορτζί αμυντικό χαφ θα τελειώσει ποτέ; Είχα γράψει και παλιαότερα ότι το παιδί δεν κόβει ούτε με βαλέ. Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά στο Καραϊσκάκη. Με το Νικολάου δίπλα και εγώ θα ήμουν καλός. Τώρα; Ο Τσότσαλιτς είναι καλός για τα ματς με τον ΠΑΣ ή με την Αεκ (χε χε χε) αλλά όταν έπεφταν πάνω του 2 και 3 παίκτες του Ολυμπιακού πελάγωνε. Ομάδα χωρίς γαμάτα αμυντικά χαφ δεν πάει πουθενά. Ο κύριος Κιντής (και ο Στόρε και ο Μπάνγκσμπο) έδιωξε το Νικολάου, δεν πήρε το Καρντόσο και πήρε τον Πούπο και τον Οκπάκο. Για γέλια...

Τα πράγματα δυστυχώς είναι πολύ, πολύ δύσκολα. Και ο λόγος είναι ότι δεν έχουμε παίκτες. Ο Κιντής πλήρωσε 300.000 τον Βαρό που είναι χειρότερος από τον Γιόνσον. Πληρώσαμε 400.000 περίπου για το Χίκα. Χρειάζεται σχόλιο;

Η μόνη αχτίδα αισιοδοξίας είναι η χρησιμοποίηση των Σάμαρη, Κολοβού χθες και των υπολοίπων νεαρών αύριο, μεθαύριο. Οσο και να μας πονάει η "πεντάρα" (που μας πονάει πολύ...) πρέπει να σφίξουμε τα δόντια. ολοι. Φίλαθλοι, παράγοντες, παίκτες, προπονητές. Δεν έχουμε περιθώρια για γκρίνιες, λαϊκά δικαστήρια.

Πρέπει ο Λιανός σε συνεργασία με τον Μάντζιο να λύσει ΣΗΜΕΡΑ τα συμβόλαια των Βαζ Τε, Πούπο, Βαρό, Οκπάκο, Φουκοτέτοιο, Χίκα, Ρίσκαρντ, Παρτούζ. Να αδειάσει το ρόστερ, να μπουν περισσότερα δικά μας παιδιά. Να γίνει η ομάδα μια γροθιά, μια παρέα. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΜΑΔΑ. Γιατί μέχρι το Γενάρη έχουμε μόνο "μάχες" τίποτα άλλο. Απομένουν 6 ματς, τέσσερα στην έδρα μας. με Ατρόμητο, Ηρακλή, Κέρκυρα και Αστέρα Τρίπολης. Δυο έξω με Λάρισα και Πανσερραϊκό. Ο Πανιώνιος της Αεκ (και του Αρη, της Ξάνθης) μπορεί να πάρει 6 νίκες. Οπως το γράφω. Ο Πανιώνιος του Εργοτέλη μπορεί να κάνει και 6 ήττες. Στο χέρι των παικτών είναι να τελειώσουν τον Α' γύρο ακόμα και με 25 βαθμούς. Μπορούν. Το έχουν αποδείξει.

Η πεντάρα από τον ΣΦΠ μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά. Οχι διαλυτικά. Ενα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τελείωσε με βαριά ήττα. Θέλω να πιστεύω ότι ο εγωϊσμός των παικτών θίχθηκε από την ήττα αυτή. Και αυτό τον εγωϊσμό θέλω να βγάλουν στα επόμενα ματς. Μόνο έτσι η ομάδα θα ξεμπλέξει γρήγορα από τις βαθμολογικές περιπέτειες...

Μάκης Διόγος

Υ.Γ. Επειδή είμαι εμπαθής και κομπλεξικός μ' αρέσει να φρεσκάρω τη μνήμη ορισμένων φανταστείτε το Σάββατο στο Καραϊσκάκη να έπαιζε ο Πανιώνιος με την παρακάτω 11άδα: Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Τσότσαλιτς, Κοντοές, Καρντόσο, Νικολάου, Κουμορτζί, Ριέρα, Τσέζαρεκ, Εστογιανόφ.

20 σχόλια:

  1. ΤΣΑΚΙΡΗ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΗΝ ΠΡΨΤΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ..... ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΟΠΩΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ,ΕΛΕΓΑΝ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΤΟΤΕ? ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ,ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΕΛΗΣΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ? ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ?
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ 15ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ!!!!! ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΑ!!!!ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΦΡΑΓΚΟ?

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΣΤΟ ΖΗΤΑΜΕ.ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΟΤΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΧΤΗΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΥΝΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Georgios. Η ιδέα είναι καλή. Μόνο που χρειάζεται πολλά ΛΕΦΤΑ για να φέρεις τον Όττο.Από την άλλη ένας μικρός Όττο είναι και ο Μπουμπένκο. Αλλά μάλλον επειδή είναι κολλητός του Μπέου δεν τον φέρνουμε...Κε Λιανέ, είσαι ένας άνθρωπος που όλοι οι Πανιώνιοι δεν μπορούμε παρά να σεβόμαστε και έχουμε εναποθέσει ελπίδες πάνω σου. ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΕΝΚΟ. Είναι η μόνη λύση.

    @Μάκης. Είναι λάθος να "παλτοποιείς" τους πάντες. Καλώς ή κακώς, η ομάδα χτίστηκε και με αυτούς και είναι παγκοσμίως γνωστό στο μάνατζμεντ ότι οι ριζικές αλλαγές σε μια ομάδα (σε οτιδήποτε, όχι στο ποδόσφαιρο) γυρνάει τον κύκλο της λειτουργίας της στην αρχή του. Αντέχουμε να κάνουμε RESET? Kάποιοι απ' αυτούς που αναφέρεις έστω και κάτι λίγο μπορούν να το προσφέρουν. Και λιγότερα θα στοχίσει να τους εκμεταλλευτούμε σωστά από το να τους αποδεσμεύσουμε.
    Για Κουμορτζί. Το πρόβλημά του δεν είναι στο να κόψει, αλλά στο τι κάνει αφού κόψει. Φλύαρος, δεν ξέρει πότε πρέπει να δόσει την μπάλα ... αλλά αυτό είναι σε συνάρτηση και με το πως είναι στημένες οι συνεργασίες στην ομάδα και χθες δεν υπήρχε κανένα σχέδιο στο κέντρο για να μπορεί να κρατηθεί η μπάλα. Και εκεί χάθηκε το παιχνίδι, και από κει ήρθε η συντριβή όταν ο Ολυμπιακός ανέβασε απόδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ>? ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΜΙΑ 60 ΑΡΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΔΙΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ. ΜΕΤΑ Γ.... ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ,ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σοβαρότητα αμφισβητείται με επιχειρήματα. Αν αυτό το σύνολο που είδαμε χθες, περιμένουμε να πάρει τα πάνω του από έναν άπειρο προπονητή και μιλάμε για σοβαρότητα των όσων επισημαίνουν ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω, τότε να δεχτώ ότι έχουμε χάσει τη σοβαρότητά μας ...Και τον Άκη για Μουρίνιο μετά την ΑΕΚ, δεν τον βαφτίσαμε όλοι μας για να μπαίνουμε όλοι σ' ένα σακί.
    Προτιμητέο προσωπικά να μην λέγομαι σοβαρός και να επισημαίνω έγκαιρα τους κινδύνους. Το μόνο που δέχομαι στο ζήτημα του προπονητή είναι ότι ίσως δεν μας περισσεύει σάλιο για να φέρουμε κάτι αξιόλογο, οπότε εκεί πάω πάσο και στηρίζω Άκη, χωρίς πίστη αλλά μ' ελπίδα ότι θα τα καταφέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάκη δεν είσαι εμπαθής , είσαι Σαδιστής!!!

    Η ενδεκάδα που έγραψες στο τέλος δεν ξέρω πόσο ακριβότερη θα ήταν σε σχέση με αυτό το χάλι που βλέπουμε σήμερα.
    Θα ήθελα κάποια στιγμή να δημοσιευτούν όλα τα συμβόλαια των παικτών που ήρθαν επι διοικήσεως κου Κιντή και βεβαίως να τα συγκρίνουμε με τα συμβόλαια των παικτών που είται έφυγάν ή δεν ήρθαν (Βλ.Καρντόσο, Τσέζαρεκ κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η εντεκάδα του Μάκη + Παράσχος προπονητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όσο εσύ και οι υπόλοιποι θεωρείται παίκτες σαν τον κουμορτζι αξιόλογους τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μερικές απαντήσεις

    Ντρογκμπάμπη πάρτο απόφαση ο Τσακ. δεν πρόκειταιο να ασχοληθειο ενεργά. δεν θέλει. Εηω διαφωνω αλλά είναι η επιλογή του. θεωρώ τον Λιανό ιδανική λύση για τον σύλλογο.

    Ιων επιμένω ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς που γραφω δεν κάνουν. Είτε είναι πρώην παικτης (βλέπε Βαζ Τε), είτε μέτριοι (βλέπε Βαρό, Χίκα), είτε ανύπαρκτοι (Αφρικανοί...). Οπότε δεν παλτοποιω κανέναν. Προτιμώ να παίζιε ο Σαμαρης, ο Κολοβός, ο Κοντοχρηστός παρά κάποιος από τους παραπάνω. Ασε που κοστίζουν ένα καράβι λεφτά. Οσο ποιο γρήγορα τους διώξουμε τόσο καλύτερα... Επιμένω!

    Γιωργο Λοκο. Στη σημερινή ομάδα ο Κουμο είναι καλός παίκτης. Εγω δεν τρελλαίνομαι, αλλά είναι καλός...

    ανωνυμος (3:57) μακάρι να είχε μείνει το καλοκαίρι ο Παράσχος. Αλλά βλέπεις ο κιντής ήθελε ευρωπαίο. Τρομάρά του...

    M. Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Παρασχος απελύθη.
    Λες????Εγω πάντως δε τον θέλω.

    Vagouras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. pios mantzios re file.. ferte coach TWRA!!!! k amuntika xaf exoume (px: anastasopoulos)apla dn tous paizete...o pgss einai megalh omada k PREPEI na to katalaboun auto merikoi merikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποσο καιρο ακομα θα κλεινουμε τα ματια; Ο μονος προπονητης που εκανε ομαδα τον Πανιωνιο ηταν ο Λινεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος Παράσχος?!
    Ποια ψυχραιμία?!
    Πέντε γκολ από το γαύρο φαγαμε ρε!
    Πανιωνιος είμαστε, όχι Θρασύβουλος (αν και πιστεύω πως η ομάδα της Φυλής θα στεκότανε πιο αντρίκια χθες).
    Ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοιους εξεφτελισμούς ρε?!
    Ας έρθει πρώτα ένας προπονητής με @ρχίδι@ και ας αφήσουμε τα αστεία με Παράσχους και Μπουμπένκους.
    Όσον αφορά το ρόστερ, δεν γίνεται τη προηγούμενη αγωνιστική να αποθεώνονται κ την άλλη να τους κάνουμε παλτά.
    Όσο θα λείπει ο μαέστρος από τον πάγκο, θα συνεχίσει η 'παραφωνία' μέσα στο χορτάρι να μας αποκαρδιώνει κάθε Κυριακή.
    Φτάσαμε να θεωρούμε τελικό το ματς με το καφενείο του Δώνη...
    Ξυπνάτε όλοι στην παε. Ανοχή τέρμα. Θα έχουμε άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Re makh mia erwthsh...Na diwksoume ton risgard k ton partous xwris na tous exoume dei,h apla na tous diwksoume epeidh einai epilogh kinth opote einai kakoi paixtes???Ektos an tous exeis dei esy k ksereis...Oso gia olo to ar8ro,vlepwm empa8eia kata tou sthore PALI...Dld den ftaiei o latka pou exase thn mpala sto prwto goal alla o sthore pou den exoume omada???k alles fores eixame faei 4ares k me Linen proponhth alla ekei o linen einai kalos e?oso gia ton parasxo,mia erwthsh pou pragmatika den 8ymamai..mesa sthn N.Smyrnh fagame apo thn larissa 3 goal..Poios htan proponhths mas????gt egw nomizw htan o parasxo....
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά μάλλον κάποιος είχε συμφέρον από τη μεταγραφή των αζήτητων του Αστέρα και κλαίγεται συνεχώς.

    Ο Καρντόζο στο 20' θέλει οξυγόνο, και ο Τσέζαρεκ δεν έχει ακουμπήσει μπάλα ακόμα στο πρωτάθλημα...

    Άντε ξυπνήστε ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pragmatika me eknebrizei k emena to thema karntoso tsezarek siga re oi paiktarades tis tripolis einai skoupidia ston istoriko gke gke .telos proponitis stin omada pou parapeei fetos stin xanti poios einai o parasxos ante gia loipon.xypnate PANIONIOS eimaste oloi dipla stin omada k tha brei ton dromo tis eidika tora me ton liano!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. M'αρεσει που κάποιοι κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία ρίχνουν λάσπη.

    Ο Καρντόσο και ο Τσέζαρεκ είναι πολύ καλοί παίκτες. Ο πρώτος είναι βασικός στη Καβάλα και ο δεύτερος έχει σκοράρει σε πρωτάθλημα και ευρώπη με τον Αρη. ισως οι ανώνυμοι να παρακολοθούν άλλο πρωτάθλημα, ίσως.

    Δεν εχω κανένα συμφέρον από τη μεταγραφή, δεν είχα ποτέ. Και αν ο ανώνυμος φοράει παντελόνια μπορεί να αποκαλύψει το ονοματάκι του για να ξέρουμε και ποιος ρίχνει λάσπη ανώνυμα.

    Μιλάμε για δυο παίκτες που πέρυσι είχαν εξαιρετική παρουσία. Αντί γι αυτούς ο Κιντής πήρε τον Πούπο, τον Οκπάκο, τον Ρίσγκαρντ.

    @ Vik δεν υπάρχει καμία εμπάθεια για τον Στόρε. Πολύ απλά τον θεωρω κομμάτι του παζλ Κιντή, Μπάνγκμσπο, Στόρε. Συναίνεσε σ' όλα με τον Κιντή. Στα παλτά, στα συστήματα, έθαψε τα νέα παιδιά για να παίζουν οι Πούποι, οι Βαζ Τεδες, οι Φουκουάγιοι. Ευτυχως έφυγε νωρίς και μπορούμε να σώσουμε τη χρονιά.
    Οσο για την ήττα από τη Λάρισα. Ναι ο Παράσχος ήταν προπονητής. Μπορείς να ανατρέξεις στις δηλώσεις του και θα καταλάβεις...

    Μ. Διο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Egw den exw anwnymia k vazw to onoma mou to Vik einai to onoma mou...Xilies fores loipon na trww mia 5ara apo ton olympiako k na exw ton Akh gia proponhth,para na exw ton n n Otsalan pou goii emena to mono pou borei na kanei einai na swzei omades k na swzw thn Larissa pou me erikse k na dinw dikaiwma ston panopoulo na xlevazei thn omada mou...Ekato fores symfwnw na paizoun oi mikroi,alla tote paidia mhn perimenete evrwpes k kypela...Na swzoume thn xronia k kala 8a einai....Alla kaloma8ame emeis k epeid vghkame 2 fores synexomena evrwph ksafnika nomizame pws giname barcelona,,Ksexbname pws kontevame na pesoume...Apla gia ton Sthore exw mono na pw pws h arxh tou htan ligo xeirtoterh apo tou linen...k exontas emas na fwnazoume apo panw tou logiko einai na mhn borei na apodwsei...O linen sthn arxh eixe to polu xilia atoma sto ghpedo...Meta to telos tou prwtou gyrou arxise na mazevetai kosmos,pou rollare h omada...
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μακη διαβαζω στις εφημερίδες οτι ο τσακίρης ειναι ετοιμος να πουλήσει αντί να αγοράσει.Δηλαδή εξακολουθεί να αποδυναμώνη την ομάδα αντί να την ενυσχύη η οικονομία γίνεται αμα δεν πετάς τα λεφτά σου σε λάθος αγορές και σε αχρηστους συνεργάτες οι οποίοι περισότερο τον εκμεταλεύονται παρά τον βοηθάνε στις λύσεις των προβλημάτων.
    ΠΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή