ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Στα περίπτερα όλης της Ελλάδας...

Το Σάββατο 13/11 κυκλοφορεί το νέο τεύχος της εφημερίδας όλων των Πανιώνιων...

22 σχόλια:

  1. Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ? ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ?

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος ειναι ο φιλος του αγαπουλα??
    μηπως ειναι μονο φημες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Όταν πριν από σχεδόν ένα μήνα γράφαμε ότι ο Μάκης Ψωμιάδης θέλει να εμπλακεί με τον Πανιώνιο και ότι φέρεται να έχει ήδη προσφέρει συγκεκριμένο ποσό στον Τσακίρη κάτι ξέραμε. Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday» αποκαλύπτει ότι οι συζητήσεις των δύο ανδρών έχουν ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει για την ... παντρειά του «μνηστήρα» Μπιγκ ΜΑΚ ΜΕ την ΠΑΕ Πανιώνιος ΕΙΝΑΙ ΟΙ υπογραφές!

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η πρόταση που φέρεται να έχει κάνει ο Μάκης Ψωμιάδης φαίνεται να έγινε δεκτή το βράδυ της Πέμπτης και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, όπως όλα δείχνουν, θα αποσυρθεί στην ... κερκίδα.

    Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Μάκη Ψωμιάδη, όπως είναι λογικό, δεν θα υπάρχει σε κανένα τμήμα της συμφωνίας και θα είναι άλλος ο ρόλος του. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Καβάλα, όπου μεγαλομέτοχος είναι ο Ψωμιάδης Σταύρος.

    Στο όλο θέμα υπάρχει βέβαια και άλλη μία παράμετρος. Ίσως γι αυτό να μην έχουν πέσει ακόμη οι ... τζίφρες. Φημολογείται ότι ο Ηλίας Λιανός και μια ομάδα επιχειρηματιών σκέφτονται σοβαρά να χτυπήσουν την πόρτα του Τσακίρη και να πάρουν αυτοί στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο του Πανιωνίου. Όπως φαίνεται όμως, αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να βιαστούν. Κάθε ώρα που περνάει είναι κρίσιμη ...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Τις τελευταίες μέρες υπήρχε η φήμη ότι κάποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα της Ν. Σμύρνης. Τελικά βρέθηκε ο «ύποπτος». Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Γάτα», πρόκειται για τον Παναγιώτη Αυγήτα. Παλιός οπαδός του Πανιωνίου, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα και φίλος του Νικόλα Πατέρα.

    Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, πηγές διέδιδαν ότι «μόνος του δεν έχει την οικονομική οντότητα να πάρει τον Πανιώνιο». Ο ίδιος όμως ανέφερε ότι έχει κάνει σχετική κουβέντα με τον Τσακίρη πριν από ένα χρόνο περίπου (χωρίς να καταλήξουν κάπου) και ότι προτίθεται να επανέλθει αν υπάρχει πραγματική πρόθεση από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να πουλήσει το μετοχικό πακέτο του Πανιωνίου.

    «Εγώ είμαι έτοιμος να βάλω 2,5 εκατ. ευρώ. Ασφαλώς και η κρίση μας έχει επηρεάσει επαγγελματικά, αλλά αυτό το ποσό μπορώ να το βάλω», τόνισε ο Αυγήτας ο οποίος είναι γνωστός εδώ και δεκαετίες στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και του Κολωνακίου. Μάλιστα έχει φορέσει και την φανέλα της ομάδας στα εφηβικά του χρόνια και έχει αρκετές γνωριμίες και φιλίες με πολιτικά πρόσωπα (κυρίως του κυβερνόντος κόμματος ) αλλά και με αρκετούς επιχειρηματίες. Με τους περισσότερους δε, γνωρίζεται από τα παιδικά - σχολικά του χρόνια και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα, όπως για παράδειγμα με τον άλλοτε πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Στέλιο Παναγόπουλο.
    Δεν είναι ο μόνος όμως που θέλει να εμπλακεί με τον Πανιώνιο, καθώς ο Μάκης Ψωμιάδης φέρεται να έχει προσφέρει ήδη ένα ποσό της τάξης των 2 εκατ. ευρώ. Όπως δηλώνει ο ίδιος, θα τον ενδιέφερε πολύ η προοπτική να έχει στην κατοχή του το πακέτο των μετοχών του Τσακίρη. Άλλωστε ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με κόσμο και ιστορία, κάτι που δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Big Mac.

    Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του…"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΝΑΙ !!
    ΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΙΑΝΟ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΙΑΝΟ ΗΤΑΝ ΙΣΟΠΟΣΕΣ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΙΑΝΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ.

    ΤΣΑΚΙΡΗ? ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ. ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΟΠΩΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ? 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΣΤΗΝ ΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ? ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ? ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΤΗ? ΠΟΥ? ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΤΟΤΕ?

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΑ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @konstantinos

    και λιγοτερα να δινει ο λιανος πρεπει να προτιμηθει. αλλιως τυχοδιωκτης θα ειναι ο τσακιρης.

    αν και τελικα νομιζω οτι δεν θα ξεπουλησει οπου να ναι. αν εχω κατι καταλαβει για τον τσακ ειναι οτι τον νοιαζει το ιματζ του πολυ για να κανει τετοια μαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=83342690

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΙΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ..Ο ΚΟΣΝΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΡΙΟΘΗ..ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΚΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΧΑΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΡΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ..ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Απαιχτε οταν θα εχω ρεπορταζ φυσικα και θα βγω να ενημερωσω. Οι δικές μου πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Επειδή είμαι το ίδιο οπαδός με όλους σας αν μια πληροφορία δεν την εχω τσεκάρει 100% δεν τη λεω.

    Οτι ο Τσακίρης θέλει να πουλήσει είναι γνωστό. Οτι την πουλάει σε οποινδήποτε επίσης είναι γνωστό. Απλά ελπίζω να μην την πουλήσει στον Ψωμιάδη... Οπως όλοι οι Πανιώνιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ(Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ).
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΝΟΣ.
    ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΑΖΕΛΙΚΗ ΑΛΥΛΛΕΓΥΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εντύπωση μου κάνει πως για μία τόσο σοβαρή εξέλιξη δεν έχει αναρτηθεί ξεχωριστό post στον ΠΚ online. Όσον αφορά με τις φήμες, συμφωνώ με τους παραπάνω, ότι η υστεροφημία του τσακίρη ενδεχομένως μας γλιτώσει από τον αγαπούλα. Η εξέλιξη με τον Λιανο (εάν είναι πραγματική) είναι σωτήρια. Μην ξεχνιόμαστε όμως, σήμερα έχουμε ματς-σωτηρία. Όχι γκρίνια από το 1', η υποστήριξη, δεν έβλαψε καμία ομάδα.
    'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεω ξερω αν και τι ισχυει. απο την παε μαθαινω οτι δεν υπαρχει θεμα ψωμιαδη. απ την αλλη σκεφτομαι οτι την δευτερα εφευγε ο κουμο και ο μανιατης σημερα ανημερα του ματς φευγει κι τσακ, αυριο πιθανως φευγει και το γηπεδο. πετανε κατι οι φυλλαδες και στη νεα σμυρνη γινεται της πουτανας αυτοματα.
    σημερα προεχει η νικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΝΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ .ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΤΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΛΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΗ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΨΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητήρια κε. Τσακίρη, τιμωρέ των φιλάθλων του Πανιωνίου. Η ομάδα έπαιζε καλύτερα ακόμα και όταν πέφταμε το '96. Γιορτάζουμε τα 120 χρόνια του Συλλόγου με τον πιο λαμπρό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μολις ακουσα στο ραδιο οτι παραιτηθηκε συσσωμη η διοικηση της ομαδας.
    πρωην φιλε τσακιρη αν εχεις κανει τη μαλακια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν την πούλησε στον κατάδικο πάω να κάψω το διαρκείας μου μπροστά στο members.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑΔΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΤΣΑΚΙΡΗ. ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ. ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ 3 ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ,ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΟΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΙΟΒΑΣ. ΜΕ 3 ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΝΟΣ (ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑΔΗ)ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΑΕΙ ΦΟΥΝΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ....

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι πας να κανεις αλκοολικε. Ενα πραγμα θα σου πω εισαι πριν την καταστροφη. παρατησες σπιτι ομαδα το μονο που εμεινε ειναι να παρατησεις τη ζωη σου. Λιανε παρε την παε να βοηθησουμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή