ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Κάποιοι δεν μένουν στα λόγια. Κάνουν πράξεις...

H F.C. United of Manchester είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε το 2005 από τους οπαδούς της Manchester United, Red Rebels, οι οποίοι ήταν αντίθετοι στο αμερικανοκρατούμενο καθεστώς της οικόγενειας Glazer. Στη F.C. United όλα τα μέλη του Συλλόγου έχουν ίσα δικαιώματα και καθορίζεται από τον κόσμο η τιμή των εισητηρίων. Από την ίδρυσή της ανέβηκε 3 σερί κατηγορίες και τώρα βρίσκεται από το 2008-2009 στην ανώτερη κατηγορία της ημιεπαγγελματικής Northern Premier League.

Η F.C. United κέρδισε στο Κύπελλο Αγγλίας την Rochdale η οποία ανήκει στην επαγγελματική League 1, δηλαδή 4 κατηγορίες πιο πάνω. Η F.C. United κατάφερε και πέρασε το εμπόδιο της Rochdale εκτός έδρας κερδίζοντας με 2-3 με το τελευταίο γκολ μάλιστα να μπαίνει στο 94'! Σε εκείνο το σημείο όλοι οι οπαδοί της μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έγιναν ένα με την ομάδα. Πλέον περιμένει τον αντίπαλο της για τη 2η φάση του Κυπέλλου με την ελπίδα ότι θα περάσει στην 3η φάση όπου συμμετέχουν και οι ομάδες της Premier League. Άρα και η Manchester United...

Το παράδειγμα της F.C. United ίσως είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλους τους οπαδούς που δε γουστάρουν την εκμετάλλευση του Συλλόγου τους από τον κάθε λογής επιχειρηματία.

Against Modern Football.

http://www.fc-utd.co.uk/

6 σχόλια:

  1. Μάλλον ήρθε η ώρα για τον πραγματικό ΝΕΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, που θα κρατήσει τις πραγματικές παρακαταθήκες του παλιού.

    Κε Λιανέ, αν έχεις τη διάθεση και τη δύναμη, εγώ τουλάχιστον θα είμαι μαζί σου ακόμα και με την όποια οικονομική συνεισφορά μπορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για έναν ΠΑΝΙΩΝΙΟ που θα ανήκει στον κόσμο του, κι εγώ θα βοηθήσω όπως και όσο μπορώ. Για την Ανώνυμη Εταιρεία του οποιουδήποτε, δεν έχω διάθεση να παραμείνω ούτε καν σαν πελάτης.

    Δεν μπορώ να αλλάξω ομάδα, αλλά είναι δικιά μου επιλογή εάν θέλω να δίνω τα λεφτά σου σαν πελάτης, σε λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Μάκη σε παρακαλώ να μας ενημερώνεις για τις εξελίξεις. Οι καιροί είναι δύσκολοι, σεβαστή η απόφαση σου αλλά εδώ πρόκειτε για ιδιαίτερη περίπτωση. Η σιωπή δεν εξυπηρετεί τίποτα πλέον. Καλό κουράγιο σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.sport-fm.gr/article/303401

    Ο Τσακ φαίνεται να κάνει αυτό που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λιανε εχεις την στηριξη των περισσοτερων. Οσοι μπορουμε να βοηθησουμε και οικονομικα. παρε την παε.
    Τσακιρη αυτοκτονικε, κοιτα να αυτοκτονησεις μονος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υπομονη,συντομα ολα θα ξεκαθαρισουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή