ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Δεν εχει χρέη η ΠΑΕ Πανιώνιος

Παραθέτουμε σήμερα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ προς ενημέρωση των φιλάθλων μας και της κοινής γνώμης. Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε αφορούν το κλείσιμο εργασιών της Πέμπτης 11/11/2010.
Επειδή ίσως τα λογιστικά στοιχεία κουράζουν, να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα «έλλειμμα» 2 εκ. ευρώ, ούτε ομοίως κάποιο άλλο 3,4 εκ. ευρώ που «μειώθηκε» ξαφνικά σε 2 εκατομμύρια με κάποιο μαγικό τρόπο…
Η ΠΑΕ Πανιώνιος αυτή της στιγμή δεν οφείλει δραχμή σε κανένα και έχει πλεόνασμα 1.242.028 ευρώ.
Το περίφημο ποσό του «ανοίγματος» των 2 περίπου εκ. ευρώ που διέρρευσε προς τα ΜΜΕ, είναι υποκειμενικό και αφορά την πρόβλεψη χρήσης της απελθούσης διοίκησης (μέχρι 30/6/2011) και τον τρόπο λειτουργίας που εκείνη ακολουθούσε. Η νέα διοίκηση μπορεί, αν θέλει, να επιλέξει εναλλακτικούς τρόπους λειτουργίας και να κλείσει τη σεζόν χωρίς κανένα «έλλειμμα» (ακόμα και κέρδος).


ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ

1 σχόλιο:

  1. O Eυαγγελατος στο blog του γραφει οτι ο Πανιωνιος δωθηκε στον Καλογριτσα επιχειρηματια με μεγαλη επιφανεια.Ειναι αυτος ο μπροστινος του μακ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή