ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση των Πανθήρων

120 Χρόνια Ιστορίας βρίσκονται στα χέρια ενός δειλού και ανυπόληπτου. Αυτό αποδεικνύεται συνεχώς και πιο έντονα με αποκορύφωμα τις τελευταίες ημέρες.

Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην μεταβίβαση της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ, σε κάποιο από τα γνωστά λαμόγια του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Για μία φορά να ανάβει ο Τσακίρης τις ευθύνες του και να φερθεί σαν άντρας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν είναι εταιρεία. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει ιστορία, χαρακτήρα και ψυχή!

Ο κόσμος μας έχει μάθει στα δύσκολα κι έχει μάθει να είναι περήφανος. Δεν θα ανεχτεί να ξεπουληθεί και πάλι όμως!


Σ.Φ. ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983


2 σχόλια:

  1. Όλα καλά με την ανακοίνωση εκτός από το σημείο που αποκαλεί τον Τσακίρη δειλό και ανυπόληπτο! Αυτοί οι χαρακτηρισμοί ξεπερνούν κάθε όριο και μας εκθέτουν σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα που θα έχει κάθε δίκιο να σκέπτεται πως είμαστε εντελώς αχάριστοι! Μπόρει ο Τσακ να έχει κάνει πάρα πολλά λάθη αλλά δεν γίνεται να μην του αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι έχει ξοδέψει έναν πακτωλό εκατομμυρίων όχι μόνο για την ΠΑΕ αλλά και για τον ερασιτέχνη. Επιπλέον έχει ξοδέψει αρκετά εκατομμύρια για το Απήλιον (οικόπεδο και εγκαταστάσεις) όπως επίσης και για τον καταπληκτικό σχεδιασμό του αθλητικού μας κέντρου. Τέλος ας αναλογιστούμε ότι ο Τσακίρης δίνει κάποια εκατομμύρια το χρόνο για να είναι ο προϋπολογισμός μας ισοσκελισμένος. Πόσους προέδρους είχαμε στο παρελθόν που δίνανε χωρίς να κλέβουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file aggle astheni tha simfoniso sto megalitero meros se auta opoia grafis .
    pistevo omos pos o tropos pou o tsak theli na figi den ton tima kai idietera .
    episis den mpori na parata stegna tin omoda sto kathe gnosto apoteona xoris na ton endiaferi i epomeni mera tou silogou mas.
    prepi na analavi tis eftinetes tou.
    autos mas efere stis katastasi auti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή