ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Μπαρτζώκας: «Η ομάδα σφυρηλατείται από τέτοιες νίκες»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Πανιωνίου, αλλά όχι από την εμφάνιση κόντρα στον Ηλυσιακό, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής της ομάδας της Ν. Σμύρνης, εξήγησε τα λάθη που έκανε η ομάδα του, τονίζοντας παράλληλα ότι τέτοιες νίκες σφυρηλατούν μια ομάδα.

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη επί της μιας ομάδας που η εικόνα της δεν αντικατοπτρίζει την βαθμολογική της θέση. Είναι η τρίτη σερί νίκη μας, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Δεν περιορίσαμε τον Τόμπσον και κάναμε λάθος περιστροφές. Μας άφηνε το σουτ ο Ηλυσιακός και παρασυρθήκαμε.

Στην επανάληψη βελτιώσαμε την άμυνά μας. Το καλό είναι ότι μπήκε ο ΜακΛάουντ που είναι σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά κάθε νέα είσοδος στην ομάδα και ιδίως ενός παίκτη που θέλει να έχει αρκετή ώρα την μπάλα, δημιουργεί προβλήματα στον ρυθμό και την ταχύτητα μας αλλά όταν μπει κανονικά θα μας βοηθήσει. Η ομάδα μας είναι νεανική και σφυρηλατείται από τέτοιες νίκες. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τον Ηλυσιακό»


Πολυτιμότερος ο Μπάρλος

Ο Νίκος Μπάρλος αναδείχτηκε MVP της 6ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ. Ο 31χρονος φόργουορντ του Πανιωνίου, «τίναξε» το ranking στον αέρα στον αγώνα με τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια οδηγώντας την ομάδα της Ν. Σμύρνης σε μια σπουδαία νίκη.

Σε 36:23 λεπτά συμμετοχής ο Μπάρλος πέτυχε 28 πόντους με 5/6 βολές, 10/13 δίποντα και 1/5 τρίποντα, έχοντας παράλληλα 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ. Έκανε μόλις 1 λάθος ενώ κέρδισε και 5 φάουλ, συγκεντρώνοντας το υψηλότερο ranking, σύνολο 36 βαθμούς.

Μεγάλη νίκη...

Η εμπειρία των παικτών του Πανιωνίου είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτή του Ηλυσιακού. Έτσι, οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να "ανατρέψουν" την εις βάρος τους κατάσταση στο τέταρτο δεκάλεπτο και να πάρουν τη νίκη με 74-72 μέσα στο κλειστό των Ιλισίων, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την έκτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Έτσι, συνέχισαν την προσπάθεια τους για την είσοδο στην πρώτη εξάδα με την τρίτη συνεχόμενη επιοτυχία τους, αφήνοντας τους «κιτρινόμαυρους» στην τελευταία θέση χωρίς νίκη. Τα δεκάλεπτα: 20-12, 39-28, 55-56, 72-74
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): ΜακΛίοντ 8 (1), Αθανασούλας 2, Βούγιανιτς 11 (2), Γιαννόπουλος, Μπατής 6 (1), Γιάνκοβιτς, Ιωάννου 4, Σαρικόπουλος, Ελονού 6, Παραγυιός 9, Μπάρλος 28 (1)

1 σχόλιο:

  1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΜΠΙΑΚΟ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ,ΤΟ ΕΙΔΕ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΣ.
    ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΔΑ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ,Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή