ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Αγαπητοί ΣυνΠανιώνιοι...

Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστω από καρδιάς και για τα μηνύματα, αλλά και τα μέιλ σχετικά με το κλείσιμο του μπλογκ "Πανιώνιος Κόσμος Online". να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα γιατί πάνω απ' όλα είχα, έχω και θέλω να έχω σχέσεις ειλικρίνας μεταξύ μας. Αυτό εδώ το μπλογκ δημιουργήθηκε όταν σταμάτησε η κυκλοφορία του έντυπου Πανιωνίου Κόσμου. Η προοπτική ήταν να κλείσει όταν ξανακυκλοφορούσε η εφημερίδα. Ο ΠΚ βγήκε και πάλι, αλλά το μπλογκ αποφασίσαμε να διατηρηθεί. Αυτό με ανάγκασε να αναστείλω, προσωρινά, τη λειτουργία του δικού μου μπλογκ "Κυανέρυθρα Νέα". Από χθες το βράδυ η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν με ενδιαφέρει ως οπαδό. Επαγγελματικά θα συνεχίσω να κάνω το ρεπροτάζ της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά μέχρι εκεί. Τα μπλογκ είναι μεράκι, αγωνία, "προπονητηλίκι", οπαδική άποψη. Εχουν παρεμβατικό- ιδεολογικό ρόλο. Για ποια ομάδα να τα κάνω όλα; Για την ΠΑΕ Πανιώνιος; Δεν με ενδιαφέρει πλέον να εκφράζω τη γνώμη για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Είναι τόσο απλό...

Επειδή όμως υπάρχει και ο Πανιώνιος μας, η ομάδα μπάσκετ, τα τμήματα του ερασιτέχνη αποφάσισα να κρατήσω ανοιχτά τα "Κυανέρυθρα Νέα" και με σχόλια αναγνωστών. Μέσα στα επόμενα 24άωρα και όταν οριστικοποιηθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ στη νέα ιδιοκτησία αυτό εδώ το μπλογκ θα κλείσει και θα τα λέμε από τα "Κ.Ν."

3 σχόλια:

  1. Κάθε τέλος, είναι μια νέα αρχή.

    Θα παραμείνω οπαδός του Πανιώνιου ΓΣΣ. Θα είμαι δίπλα σε κάθε ερασιτεχνικό τμήμα, στην ΚΑΕ, στο πόλο κλπ.

    Θα πρότεινα να ξεκινήσει ο ερασιτέχνης μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα, με όνομα ΟΡΦΕΑΣ Σμύρνης ίσως, και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Να προπονούνται στο γηπεδάκι μας, να ανέβουν κατηγορίες σιγά σιγά, να γίνει η ομάδα όλων μας. Από σήμερα. Τώρα.

    Να χρησιμοποιήσει παιδιά από τις τόσες ακαδημίες μας, να τα προωθήσουν στον ΟΡΦΕΑ ή όπως αλλιώς τον ονομάσουν, και να ξεκινήσουμε την δημιουργία μια νέας ομάδας, από το μηδέν.
    Έχουμε τις ακαδημίες και το γήπεδο. Έχουμε και τους οπαδούς. Με λίγη υπομονή, θα το ξαναγεμίσουμε το γήπεδο, με πραγματικούς Πανιώνιους παίκτες και οπαδούς.

    Τον Πανιώνιο που πενθούμε σήμερα, πολλοί τον αγάπησαν, αλλά μας σιχάθηκαν μετά από τόσα που έγιναν τα τελευταία 20-30 χρόνια. Καιρός είναι για κάτι νέο, κάτι υγιές, κάτι που θα συσπειρώσει όλα τα Νότια προάστια, από Καλλιθέα μέχρι Βάρη, και από το Φάληρο μέχρι τον Νέο Κόσμο-Κουκάκι.

    Εμπρός για να ιδρυθεί σήμερα ο ΟΡΦΕΑΣ Σμύρνης. Χρώματα της ομάδα, το Μαύρο, το κόκκινο και μπλε. Το κόκκινο και το μπλε για τους γνωστούς λόγους, και το μαύρο, για το πένθος μας για τον Πανιώνιο που χάσαμε...

    ΥΓ. Κύριε Διόγο, θα παρακαλούσα το κείμενο αυτό να δημοσιευτεί στον Π.Κ.
    Ευχαριστώ.

    Αντώνης Μάγγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Na mhn kateboun na paiksoun paixtes kai proponhths!auto den tha exei ksana ginei pote sta xronika!Kai epitelous na bgoun superleauge kai athlitika mme na mas poun pws ginete o psomiadhs na exei dyo omades kai pws ginete na anakateuete me pae enw tha eprepe na einai fylakh(exei synolika 16 xronia poines!!!!) h to ligotero na blepei tis pae me kyalia!Osoi dhmosiografoi apla koroideuoun h den grafoun to dikaio einai poulhmenoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή