ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Βουλιάζουμε....

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ παραιτήθηκε. Ο Τσακίρης "πουλάει" την ομάδα. Η πιάτσα μιλάει για τον ερχομό του Ψωμιάδη και ο Πανιώνιος βουλιάζει στη τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πρώτα απ' όλα αποκλειστικά (και μοναδικός....) υπεύθυνος για την κατάντια της ομάδας μας είναι ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Αυτός κατάπιε αμάσητο το παραμύθι του Κιντή. Αυτός έδωσε εν λευκώ την ομάδα στον άνθρωπο (τον Κιντή...) που διέλυσε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Για την ήττα από τον Ατρόμητο δεν θα γράψω πολλά. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ. Με 6-7 αξιόλογους παίκτες δεν μπορείς να σταθείς στην Σούπερ Λιγκ. Είμαστε στη τελευταία θέση και δεν ξέρω πως θα "ξεκολλήσουμε" από εκεί... Ο Θεός (του Πανιωνίου) να βάλει το χέρι του...

Πάμε τώρα στα διοικητικά. Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο παραιτήθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Ο μέχρι χθες αντιπρόεδρος της ομάδας Λάζαρος Καμπανόπουλος δήλωσε: «Ζητήσαμε από τον Τσακίρη και τον Λιανό ενωμένοι να προχωρήσουμε, αλλά έχουν διαφορές και έτσι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Δεν αντέχουμε άλλο. Δεν έχουμε την οικονομική επιφάνεια να βοηθήσουμε την ομάδα. Μας άφησαν σύξυλους. Θα παραιτηθούμε γιατί δεν μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Οι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, θα πρέπει να φύγουν όλοι αλλά πως να φύγουν όταν έχουν συμβόλαια 3 και 4 ετών; Επειδή δεν υπάρχουν οι συνθήκες που είχαμε συμφωνήσει, δηλαδή να είναι πρόεδρος ο Λιανός μέχρι το καλοκαίρι και να υπάρχει οικονομική υποστήριξη του Τσακίρη γι’ αυτό αποχωρούμε».

Σε σχετική ερώτηση αν υπάρχει πρόταση από τον Μ. Ψωμιάδη ο κ. Καμπανόπουλος είπε: «Δεν θέλω η ομάδα να πάει σε ξένα χέρια. Προτιμώ να πέσουμε τρεις κατηγορίες...Εγώ Πανιώνιο με Ψωμιάδη δεν τον αναγνωρίζω, είναι κάτι άλλο. Καλύτερα να πέσουμε στη Β’ εθνική».

Οπως είναι γνωστό την ερχόμενη Τρίτη θα διεξαχθεί γενική συνέλευση της ΠΑΕ. Εκεί ο Τσακίρης αναμένεται να ορίσει νέο ΔΣ. Μια λεπτομέρεια. Για να γίνει η πώληση της ΠΑΕ θα πρέπει την υπογράψει το ΔΣ. Προφανώς οι παραιτηθέντες (έπραξαν πολύ καλά...) δεν θέλουν να συνδέσουν το ονομά τους με την πώληση της ΠΑΕ...

Σε ότι αφορά την άποψή μου για το ενδεχόμενο πώλησης του Πανιωνίου θα μου επιτρέψετε να τοποθετηθώ οταν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις. Δεν θέλω να μπω στην ψιθυρολογία. Εχω μάθει κάποια πράγματα, γνωρίζω πρόσωπα και ποσά, αλλά τίποτα επίσημο. Τίποτα επιβεβαιωμένοα πό τον Κ. Τσακίρη. Επειδή υπάρχει πιθανότητα να είναι οι τελευταίες μου τοποθετήσεις για τα δρώμενα του Πανιωνίου,ας περιμένουμε επίσημα νέα.

Μ.Δ.

15 σχόλια:

  1. Γιατί να είναι οι τελευταίες σου Μάκη; Έτσι εύκολα θα εγκαταλείψουμε; Αμαχητί;

    Ως το μεσημέρι φαινόταν να λέγεται ότι ο Τσακίρης διαβεβαίωσε το Λιανό ότι δεν πουλάει σε Ψωμιάδη. Τι μεσολάβησε;

    Και γιατί να παραιτηθούν τα μέλη του ΔΣ και να μην καταψηφίσουν;

    Δεν καταλαβαίνω πως κάποιος που η οικογένειά του εμπλέκεται σε ΠΑΕ, μπορεί να αγοράσει μια άλλη ΠΑΕ. Πιθανόν μέσω κάποιου αχυρανθρώπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο θελουν ολοι τους να εγκαταλείψουμε αμαχητί... δεν θα τους περασει, το μονο σιγουρο ειναι πως θα μας βρουν μπροστα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΚΗ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην παίζετε με την υγεία μας !! πείτε μας παρακαλώ τι γίνεται στο σύλλογο..έχω χάσει τη μισή ζωή μου σήμερα . ΠΡΕΠΕΙ να μάθουμε, πρέπει να ξέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΟΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για μενα ο Πανιώνιος πέρα από μια ομάδα είναι στάση ζωής. Εγω επέλεξα να γίνω Πανιώνιος. Μένω στα Πετράλωνα, κανένας από τους συγγενείς μου δεν ήταν Πανιώνιος. Επέλεξα να ακολουθώ την ομάδα για αυτά που εκφράζει και εκπροσωπεί. Ξεριζωμένος ελληνισμός, κουλτούρα, πολιτισμός, παλικαριά, ντρομπροσύνη, ακόμα και αριστερά. θα ισχύουν αυτά αν αναλάβει ο κύριος Ψωμιάδης; Αμφιβάλω.

    Οπότε δεν υπάρχει λόγος να δαπανώ προσωπικό χρόνο. Γιατί πιστευω γνωρίζετε πόσο χρόνο δαπανώ για το μπλογκ, για την εφημερίδα.

    Είμαι περήφανος που είμαι Πανιώνιος. Εκανα πλύση εγκεφάλου στο γιό μου να είναι Πανιώνιος. Θα είμαι περήφανος με τον κύριο Ψωμιάδη μεγαλομέτοχο; δεν το πιστευω.

    Οσο για τη μάχη. Φίλε Ιων εχω μεγαλώσει πια. Νιώθω προδομένος, ως Πανιώνιος αλλά και ως άνθρωπος από τον Τσακίρη. οχι σήμερα. Από το καλοκαίρι. Από τι στιγμή που έδωσε την ομάδα στο Κιντή, κάτι έσπασε μέσα μου. Γι' αυτό και ήμουν τόσο επιθετικός στον Κιντή. Το "κακό" άρχισε από το περασμένο καλοκαίρι. Τωρα απλά φαίνεται ο κύκλος να κλείνει με τραγικό τρόπο...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. maki epitelous kapoios prepi na pei ston kosmo ti symvenei stin omada...ftanei pai i koroidia tou voutirobebe !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς όταν σε άλλο ποστ έγραφα ότι μας χρειάζεται Μοφσεσιάν ήμουν προφητικός. Είναι λογικό να φύγει ο Τσακίρης και να πουλήσει όπου βρει.

    Για μπείτε λίγο στα παπούτσια του.
    Ήρθε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια με όνειρα και φιλιδοξίες. Έβαλε μπροστά προπονητικό και γήπεδο, καταλαβαίνοντας ότι είναι απαραίτητα να μεγαλώσει η όμάδα κι εμείς πως το ανταποδώσαμε?
    Καμία βοήθεια στο γηπεδικό, καμία βοήθεια στα διαρκείας, να τον βρίζουμε μπροστά στα παιδιά του από τους αγώνες της προετοιμασίας!!!! και να απαιτούμε πορείες και μεγαλεία, όταν οι μισοί μπαίνουν τσάμπα στο γήπεδο και στο πρώτο λάθος βρίζουν λες και ήρθαν να δουν τη Ρεάλ.
    Και πείτε μου, πόσο ανώμαλος πρέπει να είναι κάποιος για να μην ξενερώσει? Τι αρρώστια πρέπει να έχει κάποιος για να μείνει, όταν αντί να τον ενθαρρύνουν να διορθώσει τα λάθη του, τον βρίζουν με την πρώτη ευκαρία? Και ποιος σοβαρός άνθρωπος θα αναλάβει την ομάδα όταν βλέπει αυτά τα πράγματα?

    Είμαστε απλά τραγικοί και παίρνουμε ότι μας αξίζει!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΥΓ. Καλύτερα στην Β' με αξιοπρέπεια, παρά στον Ψωμιάδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μακη για να μιλας ετσι σημαινει οτι σιγουρα εχει κλεισει ο αγαπουλας η καταλαβα λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΗΝ Β'. Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ.ΕΞΩΘΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ.ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΜΠΑΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.ΜΑΚΑΡΙ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΠΑΡΑΣΧΟ ΠΕΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ-ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως ήρθε η ώρα για τον πραγματικό ΝΕΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ; Που να ξεκινήσει από τα χαμηλά και να ξανανέβει σιγά-σιγά. Και ας μείνει με την υπάρχουσα ΠΑΕ μόνος του ο Ψωμιάδης...
    Είμαι περίεργος ποια στάση θα κρατήσει ο ερασιτέχνης...Αλήθεια αξίζει πια να επιζητούμε τη σωτηρία;
    Μάκη σε καταλαβαίνω. Εγώ είμαι πιο μεγάλος από σένα και πιθανόν με λιγότερες δυνάμεις πια. Αλλά ας κρατήσουμε με τις λιγοστές μας δυνάμεις τις όποιες παρακαταθήκες έχουμε, όσο μπορούμε.

    Endys, έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς σπρώξαμε και μεις στην άδοξη και ντροπιαστική έξοδο, έναν άνθρωπο που πέραν της όποιας οικονομικής ισχύος διέθετε, αποδείχτηκε ιδαίτερα επιρρεπής σε λάθη και αφελής. Είναι προφανές ότι δεν βοηθούσαμε όσο έπρεπε. Αλλά τη σημαντική άνοδο της περασμένης χρονιάς με τα 3000 διαρκείας και τη μεγαλύτερη προσέλευση στο γηπεδο, την χαντάκωσε μόνος του ο κύριος Τσακίρης με τραγικές επιλογές και γελοίους συμβούλους, ιδίως φέτος. Και οι άνθρωποι αυτοί βγαίνουν και σχολιάζουν στον ποδοσφαιρικό χώρο και μάλιστα πληρώνονται γι' αυτό επαγγελματικά. Συνεπώς ναι είμαστε άξιοι της μοίρας μας και ο Τσακίρης το ίδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Endys θα συμφωνησω με τον ιων1998
    οχι οτι η σταση των πανιωνιων δεν ειναι απαραδεκτη αλλα οταν προσπαθουσες να μιλησεις στον τσακ σου απαντουσε με ενα στυλ "τα ξερω ολα γυρω απο το ποδοσφαιρο". ειχε την εντυπωση οτι ειχε γινει εξπερ σε δυο χρονια. τωρα καταλαβε οτι οσους ακουγε η ηταν αμπαλοι η κορακια. το οξυμωρο ειναι οτι φευγει απο τον πανιωνιο ως ο πιο αποτυχημενος προεδρος με το μεγαλυτερο εργο πισω του.

    ενας απ τους λιγους που δεν εφαγε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αδέρφια θα επιμείνω στα λάθη μας. Όχι για τον Τσακίρη, αφού ούτε μπάρμπας μου είναι ούτε κολητός μου. Πιστεύω όμως ότι αν δεν μάθουμε από τα λάθη μας και δεν παραδειγματιστούμε, το μέλλον μας επιφυλάσει μία από τα ίδια.

    Πρέπει να προβληματιστούμε γιατί διώξαμε έναν άνθρωπο που ήρθε καυλ..νος και με φρέσκιες ιδέες? Γιατί υπάρχει σήμερα αρκετός κόσμος που δεν γουστάρει το Λίνεν? Αυτοί οι άνθρωποι ποιον προπονητή φαντάζονται στον πάγκο της ομάδας? Πως πιστεύουν ότι θα προσελκύσουμε προπονητή και παίχτες όταν δεν εχουν κάτι να δώσουν? Γιατί να έρθει κάποιος παίχτης στον Πανιώνιο, για να τον βρίζουν όπως κάνουν με τον Ριέρα? Φοράμε κυανέρυθρα αλλά δεν είμαστε Μπάρτσα για να έχουμε συνηθήσει στο υψηλό επίπεδο!!! Αλλά ακόμα και σε αυτό το επίπεδο, οι οπαδοί είναι αλλιώς. Έχω βρεθεί δύο φορές στο Μαντσεστερ και οι οπαδοί τις Γιουνάιτεντ πιστέψτε με δεν αντιδρούν έτσι. Ποια εμπιστοσύνη λοιπόν να νιώσει κάποιος παίχτης ή προπονητής, όταν στα δύσκολα αντί να τους υποστηρίζουμε, τους κράζουμε? Όταν κάνοντας λάθη στο ξεκίνημα του αγώνα ο κόσμος φωνάζει στον προπονητή να τον αλλάξει από το 10' όπως εχθές με τον Φανούρη? Ποιος πρόεδρος θα αναλάβει αυτήν την ομάδα με αυτόν τον κόσμο, αν δεν είναι λαμόγιο? Μόνο αυτοί που θέλουν να κονομήσουν μπορεί να ενδιαφερθούν.

    Για εμένα η ομάδα θα έχει μέλλον αν ο κόσμος σταθεί στο ύψος του και φτιάξει για αυτήν το ανάλογο περιβάλλον. Όταν το "είμαι Πανιώνιος άρα είμαι διαφορετικός" το λέμε συνειδητά και όχι από ανάγκη. Η συμπεριφορά μας όμως με τον Ρεκόμπα και η απαίτηση για έξοδο στην Ευρώπη, δείχνει ότι ψιλογουστάρουμε την γλύκα του ΠΟΚ κι επομένως την διαφορετικότητα την επικαλούμαστε από ανάγκη.
    Το πρότζεκτ Κιντή προσωπικά δεν με βρίσκει αντίθετο. Ήταν ένας τρόπος για να φτάσουμε κάπου. Τα λάθη ήταν δύο για εμένα: α) έπρεπε να βγούνε και να μας πουν ότι πάμε για να σωθούμε κι αν αυτό δεν γίνει δεν χάθηκε ο κόσμος αφού το πρότζεκτ μετά από λίγα χρόνια θα αποδώσει καρπούς και θα επανέλθουμε πιο δυνατοί και με νέο (?) γήπεδο β) έπρεπε να πάρουμε έναν έμπειρο τεχνικό που να δουλεύει με τα νέα παιδιά. Αν τα παραπάνω είχαν γίνει, πραγματικά δεν θα είχα πρόβλημα για την εικόνα της ομάδας γιατί θα έβλεπα να υπάρχει μέλλον. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω κάνει ο Άγιαξ.
    Φαντάζομαι την ομάδα μας κάπως έτσι με νέα ταλέντα και κόσμο που παέι στο γήπεδο όχι για να βρίσει, αλλά για να υποστηρίξει την ομάδα. Κάπως έτσι πιστεύω ότι φαντάστηκε την ομάδα και ο Τσακίρης αλλά προσγειώθηκε ανώμαλα και ξενέρωσε. Όπως θα ξενερώσει και ο επόμενος σοβαρός άνθρωπος που θα ασχοληθεί.
    Γι αυτό θα επιμείνω ότι παίρνουμα ακριβώς ότι μας αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπραβο ρε endys τα ειπες ολα
    λιγη αυτοκριτικη δε βλαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή