ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Στον Πανιώνιο ο Μπαρτζώκας!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου. Οι ήττες (ειδικά αυτή από τον Ίκαρο Καλλιθέας), σε συνδυασμό με τις άσχημες εμφανίσεις των «κυανέρυθρων», οδήγησαν τους ανθρώπους της ΚΑΕ στην απόφαση να «τελειώσουν» τον Νέναντ Μάρκοβιτς και στη θέση του να προσλάβουν τον κορυφαίο, για τη σεζόν 2009/2010, Έλληνα προπονητή. Αρχικά, ο αποκλεισμός από το Κύπελλο και έπειτα οι δύο σερί ήττες για στην Α1, εξόργισαν τον Ηλία Λιανό, ο οποίος αποφάσισε (τώρα, που είναι νωρίς…) να αντικαταστήσει τον Σέρβο τεχνικό με τον Μπαρτζώκα, για το πρόσωπο του οποίου τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια και εκτίμηση.

8 σχόλια:

  1. ΛΙΑΝΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΦΗ!!! ΚΑΝΕ ΤΟΥ 5ΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλη επιλογη και με προοπτικες να παμε ψηλα μακροπροθεσμα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΟΙΤΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.
    κ. ΛΙΑΝΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΗΞΟΥΝ
    ΠΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο ρε προεδρα
    ειναι ο καλυτερος ελληνας προπονητης
    Τσακιρη βλεπε να μαθαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ, πολύ καλή κίνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΜΑ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΙΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ετσι ρε προεδρε. και ο βούγιανιτς παιχτάρα!!ας παίξουμε μπάσκετ τώρα...Ας κάνουμε την έκπληξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή