ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Αρχή με νίκη στο Πόλο

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α1 πόλο των ανδρών ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν την Παρασκευή της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού με 6-5, χάρη σε πέναλτι του Μιράλη. Μάλιστα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, έρχεται μια εβδομάδα πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του LEN Trophy. Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 2-0, 0-2.
Πανιώνιος (Μάκης Βολτυράκης): Μιράλης 2, Θωμάκος 2, Κοκκινάκης 1, Παπαδόγκωνας 1.

Ο Μπαρτζώκας για την ήττα από τον ΟΣΦΠ

Ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσίασε τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (ήττα με 70-77), παρουσιάστηκε ο Νίκος Μπάρλος. Ο Πατρινός φόργουορντ στάθηκε στην πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά του Πανιωνίου, τονίζοντας πως "από ένα παιχνίδι κόντρα στους κυπελλούχους Ελλάδος, μόνο κέρδη μπορείς να αποκομίσεις".

«Εμείς δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Μόνο κέρδη μπορούσαμε να έχουμε και νομίζω ότι τελικά είχαμε κέρδη παρά την ήττα. Μάλλον έπρεπε να τα σβήσουμε όλα και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Η ομάδα έχει ενθουσιασμό και ταλέντο και αν μάθει να λειτουργεί ως σύνολο μέσα στο γήπεδο το μέλλον μας ανήκει», τα όσα είπε ο άσος των «κυανερύθρων», με τον νεοπροσληφθέντα προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα, να μην διαφοροποιείται και πολύ από την αισιόδοξη νότα των δηλώσεων του παίκτη του: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Σε μας υπάρχει μια ιδιόμορφη κατάσταση. Μια καινούρια κατάσταση, έτσι όπως χτίστηκε, με την προσθήκη του Βούγιανιτς και την αλλαγή προπονητή. Ο Ολυμπιακός προερχόταν από μία καλή εμφάνιση κόντρα στη Μάλαγα, ενώ εμείς από δύο ήττες που μας πόνεσαν. Για 30 λεπτά ήμασταν διεκδικητές της νίκης και αναγκάσαμε τον Ολυμπιακό να παίξει με την έμπειρη ομάδα του και να κερδίσει με την άμυνα», τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανιωνίου.

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΟ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. ΑΝΤΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΠΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή