ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ρεπορταζ πριν την γενική συνέλευση...

Ξημερώνει Τρίτη 16/11. Ημέρα που θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ. Γενική συνέλευση στην οποία ο Κωνσταντίνος Τσακίρης θα ορίσει πενταμελές ΔΣ το οποίο θα αναλάβει την πώληση της ΠΑΕ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η περίπτωση να αναλάβουν την ομάδα Πανιώνιοι (βλέπε Ζερβακάκος, Παναγόπουλος κ.λ.π.) έχει ναυαγήσει για οικονομικούς λόγους. Από τη πλευρά του ο Γιάννης Καλογρίτσας έχει καταθέσει πρόταση και περιμένει απάντηση από τον Κων. Τσακίρη, η οποία λογικά θα πρέπει να του δοθεί πριν τη σημερινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ. Η άλλη πρόταση που εχει ο Τσακίρης στα χέρια του (και φαίνεται να έχει προβάδισμα...) είναι από γκρουπ επιχειρηματιών. Ολα θα ξεκαθαριστούν στη γενική συνέλευση η οποία θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στο... Ψυχικό!

14 σχόλια:

  1. Ήμουνα στην Αθήνα από την Πέμπτη το πρωί έως την Κυριακή το απόγευμα, μακριά από computer και αγωνιστικές δραστηριότητες του συλλόγου για οικογενειακούς λόγους. Γυρίζοντας πίσω στο νησί διάβασα στο διαδύκτιο ανακοινώσεις, απόψεις (ανώνυμες και επώνυμες), σχόλια για το πρόσωπο του Κωνσταντίνου που με έκαναν να ντρέπομαι που είμαι Πανιώνιος.Η αχαριστία δεν έχει όρια. Δεν θέλω να κουράσω υπενθυμίζοντας τι καταστάσεις έχω ζήσει στον Πανιώνιο προ της σημερινής.Αν το αξίζουμε να πέσουμε ας πέσουμε (το καταφέραμε άλλη μία φορά στο παρελθόν με την αξία μας - και άλλη μία μας έστησαν). Βέβαια τότε δεν υπήρχαν ούτε καλοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές, ούτε προπονητικό κέντρο, ούτε χρήμα για ξεκοκκάλισμα. Το σημαντικότερο όμως που δεν υπήρχε, ήταν το όνειρο και η προοπτική. Εμένα ο Τσακίρης με έκανε να ονειρεύομαι. Σίγουρα τώρα κάποιοι βλέπουν έναν εφιάλτη. Εγώ προτιμώ τον εφιάλτη από την νάρκωση και την αδράνεια. Έχω ζήσει εποχές που έψαχνες να βρεις που κάθονται οι Πανιώνιοι στη Νέα Σμύρνη (20 χρόνια πριν). Έχω ζήσει ασυνείδητους και περαστικούς παράγοντες και Πανιώνιους. Μία φορά βρέθηκε ένας και τον φάγαμε εκ των έσω. Τα λόγια μου τώρα δεν λένε τίποτα σε πολλούς. Μετά από 10 χρόνια όσοι είναι παντοτινοί και όχι περιστασιακοί Πανιώνιοι θα καταλάβουν. Κωνσταντίνε ευχαριστώ που με έκανες να ονειρεύομαι, ευχαριστώ για το ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ απόλυτα με ότι έγραψε ο άκης και έτσι είναι.
    Απο την άλλη όμως μας αφήνει όπως λένε τώρα στα χέρια του ψωμιάδη..δεν το αξίζουμε.
    Να βρήσω το τσακίρη δεν μπορώ όμως και απλά λυπάμαι που θα κόψω το γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλος εποχής!
    Ο Big Mac προ των πυλών... Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ?ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΙ.ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ.ΤΣΑΚ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΕΙΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ?Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ.ΑΣ ΦΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αντιλαμβάνεται ο Τσακίρης ότι οι φίλαθλοι αντιδρούν σ' αυτή την πώληση και ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσουν στο γήπεδο; Δεν αντιλαμβάνεται ότι χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων κάθε ομάδα είναι αδύναμη;
    Επίσης πριν λίγο καιρό δεν ήταν που δήλωνε ότι δεν πρόκειται να φύγει από την ΠΑΕ; Τι άλλαξε τόσο γρήγορα; Και επίσης όταν κάποιος κάνει λάθη, είναι σωστό να τα παρατάει και να φεύγει η το καλύτερο είναι να παραμένει και ν' αγωνίζεται για να βελτιώσει την κατάσταση; Θα πει κάποιος ότι δε φεύγει αλλά πουλάει μια εταιρία που του ανήκει. Και επιχειρηματικά όμως να το δούμε, δεν είναι σωστό να πουλάς μια επιχείρηση την εποχή που βρίσκεται στα χάλια της διότι το τίμημα θα είναι ελάχιστο. Όμως ο Πανιώνιος δεν είναι μια απλή επιχείρηση. Κουβαλάει μαζί της πολύ συναίσθημα και μακραίωνη Ιστορία. Επομένως ο Τσακίρης θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά πως θα τον μεταχειριστεί τώρα στο τέλος. Διότι πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται να κάνει μεγάλο λάθος, το οποίο θα στεναχωρήσει τους φίλους του, τους συνοδοιπόρους του και τους φιλάθλους του Πανιωνίου, ο οποίος χωρίς την υποστήριξή τους δεν πρόκειται να έχει ευοίωνο μέλλον, ανεξάρτητα ποιος θάναι ο αγοραστής.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΣΩΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΣΑΚΙΡΗ .ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΠΟΨΕ(ΦΙΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑΔΗ) ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ -ΤΣΑΚΙΡΗ- ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ Γ.........

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα κάποιος να επιχειρηματολογήσει ουσιαστικά για ποιούς λόγους η έλευση του Ψωμιάδη είναι ταφόπλακα για εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεφωρτώνεται το βάρος του Πανιωνίου είπε...
    Προσβλητικό λέει το οτι ο Καλογρίτσας ζήτησε να κάνει έλεγχο στην ΠΑΕ πριν καταθέσει πρόταση...
    Ο Big Mac γιατί άραγε δεν ζήτησε κάτι αντίστοιχο;;; Μήπως σε ένα μήνα από τώρα θα έχει βγάλει πολλαπλάσια απόσα θα δώσει τώρα, πωλώντας παίχτες (Κούμο, Μανιατης);;;
    Μήπως στη Β θα βγάλει ακόμα πιο πολλά στήνοντας κανένα παιχνιδάκι;;;
    Θα δείξει...

    Δεν ξέρω πια τι να πω και τι να πιστέψω. Δεν είμαι αγνώμων, αναγνωρίζω την προσφορά του Τσακ, ΑΛΛΑ ο ίδιος την μειώνει με τα λόγια και τις πράξεις του.
    Fair well λοιπόν και η ιστορία θα σε κρίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατί είαμστε πανιώνιος και αυτός είναι γκάνστερ που προσβάλει το σύλλογο και την ιστορία μας.Αν είναι έτσι μακάρι να γυρίσει ο μπέος που είναι και Πανιωνάρα και να τον στηρίξουμε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμείς θέλουμε επιτυχίες και αποτελέσματα ή να είμαστε καθαροί και ηθικοί? Και αν θέλουμε το δεύτερο τότε γιατί στα άσχημα αποτελέσματα έγινε τέτοιος πόλεμος στον Τσακίρη, ο οποίος κατά γενική ομολογία ήταν από τους πιο καθαρούς προέδρους που πέρασαν από τον Ιστορικό? Με τον Ψωμιάδη ένα είναι το σίγουρο...η ομάδα θα πάρει αποτελέσματα και θα έρθουν ολοκληρωμένοι ποδοσφαιριστές και όχι σαπάκια από χώρες χωρίς ποδοσφαιρική παιδεία και ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν έλεγε ότι ο Πανιώνιος έχει γίνει Κωτσόβολος πάντως ήταν "προφητικό"... "Πληντύριο" του αγαπούλα θα καταλήξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αγωνιστικα με τον γκανγκστερ δε θα χουμε προβλημα. το κατεχει το αθλημα και ξερει κι απο συστηματα. η ομαδα θα μεινει την α'. αλλα οπως ειπε ο απο πανω θα γινουμε πλυντηριο, και οπως ειπε και ενας πολυ πιο πανω αντιο μανιατη κλπ.

    και για να προλαβω οσους θα αρχισουν να επιχειρηματολογουν υπερ του γκανγκστερ θελω να θυμηθουν τι ελεγαν τοσα χρονια γι αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ προσωπικά πάντως δεν έλεγα τίποτα ούτε και για κανέναν άλλο...Η ιστορία δείχνει πάντοτε τι προσφέρει ο καθένας στην ομάδα...Άρα καλό θα είναι όλοι μας να περιμένουμε απλώς τα γεγονότα και την πορεία από εδώ και στο εξής...και θα δούμε αν είναι για το καλύτερο ή το χειρότερο...Πάντως η φαγωμάρα μέσα μας και μεταξύ μας είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί...Μακάρι να υπάρξει εξυγίανση μεταξύ μας και όλες οι κριτικές πλέον για παίκτες,προπονητές και διοικήσεις να γίνονται προς όφελος της ομάδας και όχι σε στύλ πολέμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εγώ φοβάμαι τη στιγμή που θα φύγει ο ψωμιάδης απο τη ΠΑΕ...τότε που θα ξαναγυρίσουμε γήπεδο αλλά θα έχουμε να σώσουμε μια ομάδα με 7-8 ή πιο πολλά εκατομμύρια ευρώ χρέη απο πλασματικά έργα και δεν ξέρω τι άλλο!
    εγώ σήμερα κόβω το γήπεδο μέχρι νεοτέρας!
    ΟΛΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή