ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Για τα σχόλια...

Επειδη δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση με τα "ανώνυμα" σχόλια, αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε πολιτική. Πλέον για να σχολιάσει κάποιος στο μπλοκ θα πρέπει να έχει google διεύθυνση...

12 σχόλια:

  1. Καλλιο αργα παρα ποτε. Μπαραβο που το πηρατε αποφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους! Σαν τα φόρουμ των γαυροβάζελων είχε γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με τον αποκλεισμό των ανωνύμων και μπράβο. Θα έπρεπε όμως να μπορούν και από άλλα accounts (Yahoo, hotmail) εκτός του Google να μπορούν να γράφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορουν πολυ ευκολα να δειξουν την πορτα της εξοδου σε ολα τα ξενα παλτα τυπου μπελιτς, οκπακο , φουαμαγιο, ομο, παρτουζ, πουπο, ρισγαρντ, γιονσον,βαζ τε, βαρο δεν τους εχουμε αναγκη..!! Ας φερουν τον Μονιακη ,εναν παικτη κεντρο αμυνα και εναν κεντρικο επιθετικο και ειμαστε οκ..!! Και ειναι λογικο οτι δεν σκεφτομαστε καν να δωσουμε τα αστερια μας... Εξω ο καθε ψευτοπανιωνιος στυλ Αποσπορη που κοιταει πρωτα την τσεπη και μετα τα την ομαδα...! ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τρελοπανιωνιε αυτο για τον αποσπορη που λες σημαινει οτι αποχωρησε για οικονομικους λογους? γιατι εγω απο την ανακοινωση του καταλαβα οτι αυτος ηθελε να μπει προταιρεοτητα η σωτηρια της ομαδας ενω η διοικηση το χτισιμο βαση ενος πλανου και παραλληλα να σωθει. ηταν δλδ θεμα προτεραιοτητας. ξερεις κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβαστε το δευτερο σχολιο (του Τιμωρου) στο μπλογκ το Ιωνα. Τα λεει ολα ξεκαθαρα περι Αποσπορη. Τωρα ποιος ειναι ο Τιμωρος, εγω ξερω. Οποιος δεν ξερει, ας ρωτησει να μαθει.

    http://iwn1998.blogspot.com/2010/11/blog-post_1904.html#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβαστε και αυτο.

    http://pgss-g4.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγουρα δεν σημαινει απαραιτητα να ειναι και εγκυρα, αλλα απο την ωρα που τα λεει δημοσια (αφου ολοι ξερουν/υποψιαζονται ποιος ειναι), μαλλον αναλαμβανει και την ευθυνη των λεγομενων του. Και τουλαχιστον μεχρι σημερα κανεις δεν τον εχει για λασπολογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίοι Πανιώνιοι και ο Αποσπόρης και ο Δέδες που μόλις έπαψε να μυρίζει παράς θυμήθηκαν τις ιδεολογικές διαφορές τους... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. άργησες χαρακτηριστικά να τα κόψεις...Κάλλιο αργά παρά ποτέ βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή