ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Τσάμπα μάγκες...

Οπως είναι γνωστό οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Πανιωνίου στη Λάρισα για το ματς με την ΑΕΛ 1964 δεν έγινε. Ομως περίπου 10 φίλοι του Ιστορικού, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό παιδί, βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου. Στο γκολ ο μικρός (έκανε το λάθος...) πανηγύρισε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι φίλοι του Πανιωνίου να δεχθούν προπηλακισμούς, ύβρεις και απειλές ακόμα και από τους άντρες της προσωπικής φρουράς του κ. Πηλαδάκη ο οποίος αν και βρισκόταν πέντε - έξι θέσεις πιο πάνω δεν αντέδρασε. Φαίνεται ότι ο κ. Πηλαδάκης έχει ασθενή μνήμη, καθώς πέρυσι οι "κυανέρυθροι" φίλαθλοι φιλοξένησαν τον κ. Πηλαδάκη και τους φίλους της ΑΕΛ 1964 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, αν και ο Πανιώνιος ηττήθηκε με το βαρύ 0-3...

6 σχόλια:

  1. Δείχνουν συνέχεια τον πολιτισμό τους οι χωριάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει πίσω εχει η αχλάδα την ουρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό το κείμενο δεν μπορούμε να το στείλουμε στις φυλλάδες ; πόσο ξεφτίλα είναι οι λαρισαίοι τελικά ;
    κρίμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΑ ΕΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ 10 ΚΑΙ ΤΩΡΑ 1 ,ΑΠΕΞΩ. ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ... ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ .ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ Η ΤΡΕΛΟ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ατελείωτο RESPECT στον ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη 2 πάντως δεν ενοχλεί κανένας τους φιλοξενούμενους, και ούτε αυτοί προκαλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή