ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Καλώς ήρθε Γιώργο Μπαρτζώκα, ευχαριστούμε Νέναντ

Αλλαγή σκυτάλης, λοιπόν, στην τεχνική ηγεσία του «Ιστορικού» με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να διαδέχεται τον Νέναντ Μάρκοβιτς, Καταρχάς να ευχηθούμε στον Μπαρτζώκα να είναι γερός και να πετύχει στο έργο του. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους προπονητές της νέας γενιάς με πολύ καλή θητεία σε Ολύμπια Λάρισας και φυσικά Μαρούσι. Με την απαραίτητη στήριξη είναι βέβαιο πως πάει καλά.

Οφείλουμε όμως να πούμε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νέναντ Μάρκοβιτς. Έναν άνθρωπο που αγάπησε όσο λίγοι τον Πανιώνιο και γι’ αυτό βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά. Ο Νένο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οδήγησε την ομάδα στην Ευρωλίγκα μετά την καταπληκτική σεζόν 2007-08 κάνοντας σπουδαία δουλειά μαζί με τους Κρις Χουγκάζ και Δημήτρη Κουστένη.
Πέρσι έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί όρθια η ομάδα που κινδύνευσε να διαλυθεί από τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και αυτό μόνο υπερβολή δεν είναι για όσους γνωρίζουν τι συνέβη.

Δούλεψε σαν… σκύλος τιμώντας μέχρι και το τελευταίο ευρώ που πήρε.

Και φέτος που η κατάσταση διοικητικά έστρωσε η τύχη του γύρισε την πλάτη. Ο ηγέτης της ομάδας Κιθ ΜακΛάουντ τραυματίστηκε με το καλημέρα στο νέο πρωτάθλημα. Ούτε που υπήρχε περίπτωση να χάσει ο Πανιώνιος από Μαρούσι και Ίκαρο Καλλιθέας αν έπαιζε ο Αμερικανός πλέι μέικερ.

Και φυσικά δεν συζητάμε τώρα που θα είχε και τον Μίλος Βούγιανιτς. Στη ζωή όμως υπάρχουν κι οι αναποδιές και ο Πανιώνιος αποφάσισε να κινηθεί διαφορετικά. Αυτό σε τίποτα δεν μειώνει την προσφορά του Μάρκοβιτς που πάντα θα ρωτάει πως πάει ο «Ιστορικός» . Νέναντ, σε ευχαριστούμε…
…ο πλατειακός

3 σχόλια:

  1. Μπορει ο Νεναντ να ηταν λιγος σαν προπονητης, αλλα ειναι ενας αξιοπρεπης ανθρωπος που προσεφερε πολλα στα συλλογο και σαν αθλητης. Καλη τυχη σε ο,τι αποφασισει να κανει. Ολοι αυριο στο Κλειστο να στηριξουμε παικτες και διοικηση χωρις τα περσινα καφριλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aurio 8a eimaste me kosmo?
    Mia agwnistikh h 3 eixame faei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με κοσμο.ολοι στο γηπεδο.πιθανοτητες νικης δεν εχουμε και πολλες αλλα τα παιδια αυτα αξιζουν να την συμπαρασταση μας.ασ ξαναγινει το κλειστο οπως ηταν την δεαετια του 80. κολαστηριο. παμε γερα και θα ερθουν και οι νικες. τα πιτσιρικια θελουν συμπαρασταση.
    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή