ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αντρέα λεβεντόπαιδο τους έκλεισες το... σπίτι!

Ενας Πανιώνιος με ψυχή χιλίων Πανθήρων, κόντρα σε Θεούς, δαίμονες, "επενδυτές" κ.λ.π., νίκησε 1-0 την ΑΕΛ 1964 στο τελευταίο της ματς στο Αλκαζαρ. Με τον Πανιώνιο άρχισε το 1964 τους αγώνες της στην Α' Εθνική η ΑΕΛ με τον Πανιώνιο το... έκλεισε! Στο 42ο ο Αντρέας Σάμαρης με εκπληκτικό γκολ σκόραρε και μας έδωσε μεγάλη (την πρώτη φέτος...) εκτός έδρας νίκης. Συγκλονιστική εμφάνιση απ' όλα τα παιδιά που κατέθεσαν στο χορτάρι του Αλκαζαρ ψυχή, πάθος και καρδιά.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης, Κοντοές, Σιόβας, Λάτκα, Όμο, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Σαλαλί (65' Οκπάκο), Ριέρα (90+1’ Γιόνσον).

Μάντζιος: «Ανεξήγητο φαινόμενο»

Για την… ικανότητα του Πανιωνίου να χάνει σε θεωρητικά πιο εύκολα ματς και να κερδίζει τα πιο δύσκολα, μίλησε ο Άκης Μάντζιος στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά τη νίκη της ομάδας του με σκορ 1-0 επί της Λάρισας.

«Μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα μας, που ήταν πολύ έντονη και πολύ δύσκολη για τον Πανιώνιο και την ιστορία του, προσπαθήσαμε να μαζέψουμε ότι μπορούσαμε από την ομάδα, και κυρίως θέλαμε να αφήσουμε όλα αυτά τα προβλήματα στην άκρη και να έρθουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα στη Λάρισα, απέναντι σε μία ομάδα, πάρα, πάρα πολύ καλή, με ποιοτικό ρόστερ. Θεωρώ ότι καταθέσαμε ψυχή, πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά μας, με πολλά δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να βγει ο Πανιώνιος από το τέλμα που έχει περιέλθει. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, εγώ πίστευα και πιστεύω στους παίκτες και θεωρώ ότι αδικούμαστε από τη βαθμολογική μας θέση. Η αστάθειά μας είναι ανεξήγητο φαινόμενο».

«Δεν ήμασταν κακοί στα περισσότερα παιχνίδια, με τον Ατρόμητο ήμασταν κακοί και χάσαμε δίκαια, αλλά μας έλειπε το αποτέλεσμα. Έχουμε τον κορμό από πέρυσι και πέρυσι παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, άρα θεωρώ ότι το πρόβλημα ήταν κυρίως ψυχολογικό και ελπίζω από σήμερα να γίνει μία νέα αρχή για να έχουμε πιο σταθερή πορεία μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλό μας, περιμέναμε την πίεση και τον τρόπο της πίεσης, και καταφέραμε έστω και με την τύχη να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, αν και πιστεύω ότι και εμείς είχαμε την τύχη με το μέρος μας και μπορούσαμε να “καθαρίσουμε” το παιχνίδι γρηγορότερα».

15 σχόλια:

  1. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.1992 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ,ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΕΧΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεγάλη νίκη που δίνει σε όλους μας ξανά ελπίδες για σωτηρία και καλήτερη συνέχεια.
    μπράβοστα παιδιά και στο σάμαρη για το πρώτο του γκολ.
    Πάντα μεγάλος τεράστιος ο Αρχηγός , ο Γιάννης Μανιάτης!
    σε αυτό το παιδί αξίζουν τα πάντα με τη ψυχή που παίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τεράστια νίκη απο βαθμολογικής άποψης,αλλά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή πρέπει να καταθέσουμε εκτός απο ψυχή και πάθος και λιγο ποιότητα.
    Σε κάθε περίπτωση έχουμε λόγους για να αισιοδοξούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομιζω οτι αξιζουν και πολλα μπραβο και συγχαρητηρια και στον Μαντζιο, για το πως εστησε και πως κωουτσαρισε την ομαδα.
    Αντε, καλη αρχη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο σε ολους που εδειξαν τι εστι καρδια και τι εστι να εισαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Τώρα πιστεύω να καταλαβαν ολοι τι παει να πεί Πανιωνια οικογένεια. Σειρά μας τώρα εμεις οι Πανθηρες, Ιωνες και γενικά οι Φιλαθλοι να συμπαρασταθούμε απο δω και πέρα σε ολους τους αγώνες μέσα και εξω με ολες μας τις δυνάμεις η αρχή θα γίνη με τον Ηρακλή η ομάδα μας εχει αναγκη και πρέπει να τισ την δείξουμε.
    ΠΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 6000 ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ..... ΓΕΡΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ... ΤΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ, ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΥΡΙΑ... ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΡΕΣ Ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτο δεν ειχαμε τοσο καιρο ΨΥΧΗ και ΠΑΘΟΣ.... Με 2-3 ενυσχισεις στις γνωστες θεσεις που ποναμε και με την απαλαγη απο τα γνωστα παλτα μπορουμε να αλλαξουμε πολλα... Λες να βρηκαμε και εμεις τον δικο μας Χαβο...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγάλης σημασίας νίκη, που όμως πρέπει να έχει συνέχεια και στον αγώνα με τον Ηρακλή. Αν ο Πανιώνιος παίξει με το ίδιο πάθος και αποφύγει τα λάθη τότε θα μπορέσει να φτάσει στη νίκη. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι διότι ο Πανιώνιος στα εντός έδρας παιχνίδια, που οι αντίπαλοι παίζουν κλειστά έχει τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Προτιμώ λοιπόν να σιγουρέψει την άμυνα και ας κάνει λιγότερες επιθέσεις. Με τη συμβολή του κόσμου και φυσικά με καλή απόδοση μπορεί να φτάσει στη νίκη. Βέβαια θα προτιμούσα να έπαιζε και ποιοτικό ποδόσφαιρο, όμως τώρα προέχει το αποτέλεσμα και να νοικοκυρευτεί η ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου & ν’ αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στα παιδιά και στον Άκη που μας έκαναν υπερήφανους. Είναι η πρώτη μας νίκη που δεν ήρθε με παίχτη παραπάνω και την κάνει ακόμα πιο σημαντική. Ελπίζω να είναι και η πρώτη που θα έχει συνέχεια.

    Την Κυριακή στο γήπεδο δεν με νοιάζει αν είναι 6.000 ή 600. Θέλω όμως να είναι ΜΟΝΟ αυτοί που αγαπούν την ομάδα και θέλουν να την βοηθήσουν. Αυτοί που αν την δουν να παίζει όπως και σήμερα θα την χειροκροτήσουν ακόμα κι αν (φτου-φτου μακριά) χάσει. Αυτοί που δεν θα βγάλουν τα ψυχολογικά τους και γκρίνια.
    Οι υπόλοιποι μπορούν να μείνουν στον καναπέ τους. Δεν πειράζει θα κάνει και κρύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συμφωνω με ολα τα παραπανω σχολια λιγο -πολυ. αυτο που δεν μου αρεσε ειναι πως δεν ειδα ουτε ενα σχολιο(επαινο) για το μπασκετακι μας. κριμα γιατι τα παιδια ειναι ελληνοπουλα και μπαινουν και διαβαζουν...

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπραβο και καλη συνεχεια.υπομονη και επιμονη και θα παμε ακομα καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΙΟ

    ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΙ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. PROS KYRIOYS KABANOPOYLOY KAI MATZIO.STAMATHSTE NA TOYS PLHRVNETE TOYS KOPRITES. DEN ANEXOMASTE NA EIMASTE TELEYTAIOI REEEEE. KAI EIMASTE EXAITIAS AYTWN TWN KOLOPAIDWN. ANTE, GIATI POLY ASTHENI MNHMH EXETE MERIKOI. ME MIA NIKH TA KSEXNATE OLA!

    president

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ ότι το πρόστιμο δεν θα πρέπει να διαγραφεί μετά από μία νίκη. Στο κάτω κάτω μας την χρωστούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή