ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Βαριά ήττα και πολλά (πάρα...) πολλά λάθη

Με το βαρύ 5-0 ηττήθηκε ο Πανιώνιος από τον ΟΣΦΠ. Τα πολλά προσωπικά λάθη των παικτών μας έδωσαν το δικαίωμα σε έναν "μέτριο" ΟΣΦΠ να πάρει τη νίκη. Οταν ο Πανιώνιος χάνει με 5-0 δεν υπάρχουν... διακριθέντες. Το ματς πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα και η προσοχή να στραφεί στο σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο.

40 σχόλια:

  1. Αυτοί δεν ήτανε τουρίστες σήμερα; Ο μαντζιος δεν φταίει σήμερα ; Αν είναι δυνατόν ξεφτίλα πέντε γκολ επειγόντως προπονητή να τους βάλει στη θέση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φερε ρε τσακιρη τον Παντιτς. Καν του 5 χρονια συμβολαιο και αστον να κανει δουλεια.
    Ολους σας πειραξαν οι αφρικανοι και οι φουκοτετιοι δηλαδη με τους αλβανους μια χαρα ολα. δρομο τωρα και ο στρακοσια και ο χικα και ολοι. Ολοι οι αλβανοι μαζι δεν ξερουν ουτε τη μιση μπαλα απο τον αναστασοπουλο.
    Και τελος απλα και τον μεσι να φερουμε οταν ακολουθεις τον προγραμμα του ποκ απλα μην κατεβαινεις στο πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γρήγορα βάλτε τον Βαρό στην υπερταχεία για Γαλλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. auti einai i omadoula mas ... o istorikos panionios !!! omada horis aristero back ...horis center back edo kai kairo .... horis center for edo kai kairo ...kai me 20 touristes .... tsakiri pou sai ????????????? kruftikes ! paidiki hara mas kanate na gelane oi skatogauroi ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανασταλτικά η ομάδα ήταν τραγική και μόνο όσο είχαν δυνάμεις να πρεσάρουν ψηλά δυσκόλεψαν το Ολυμπιακό.

    Ο Μπάλαμπαν ήταν λάθος επιλογή για το παιχνίδι, θέλαμε Σαλαλί στην κορυφή της επίθεσης και ο Κούμο να έπαιζε πιό ψηλά για μεγαλύτερη πίεση και κλεψίματα στο μισό του Ολυμπιακού. Επειγόντως ένα αριστερό μπακ και ένα στόπερ της προκοπής, καθώς όποιοι και να πάιζουν από αυτούς που διαθέτουμε "κουτουλάνε" μεταξύ τους ή γλυστράνε συνέχεια. Επίσης ο Κοντοές όσο και να παίζει φιλότιμα και στο "κόκκινο" το παλικάρι δεν είναι αριστερό μπακ.
    Ενας στεναχωρημένος Πάνθηρας από τα Καλύβια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΚΟΠΡΟΧΩΡΙ.ΟΜΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΤΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ 2-3 ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΛΙΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΓΚΣΜΠΟΚΙΝΤΗΔΟΣΤΟΡΗΔΕΣ. ΦΕΡΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ.ΜΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΛΕΟΣ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ!!!

    Αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει. Διότι ο Πανιώνιος έχασε από ένα Ολυμπιακό ελλιπέστατο, που μάλιστα δεν έπαιξε καλά! Δηλαδή αν ήταν πλήρης και έπιανε καλή απόδοση, πόσα τεμάχια έπρεπε να εισπράξουμε; Τελικά αποδεικνύεται ότι ο μόνος που δεν έφταιγε ήταν ο Στόρε. Απλά ο Πανιώνιος, αν εξαιρεθούν 2-3 το πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, έχει πολύ μέτριους τους υπόλοιπους. Στο σημείο αυτό μόνο έχει ευθύνη ο Στόρε, επειδή συμφώνησε να έρθουν στην ομάδα κάποιοι ποδοσφαιριστές και να μην έρθουν κάποιοι άλλοι που σήμερα διαπρέπουν στις ομάδες που αγωνίζονται. Άλλοι παράγοντες που συντέλεσαν σ' αυτή τη βαριά ήττα, είναι η έλλειψη πίστης στην επιτυχία, η κακή ψυχολογία και τα πολλά λάθη.
    Το παιχνίδι με το Περιστέρι το επόμενο Σάββατο είναι καθοριστικό. Εκεί πρέπει να πέσει το βάρος και φοβάμαι πολύ ότι η κρισιμότητα του αγώνα μπορεί να φορτώσει με άγχος τους ποδοσφαιριστές. Αν δε γίνουν καθοριστικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό το χειμώνα, προβλέπω άσχημη εξέλιξη.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. LATKA: HMARTON NA EHEI THESI VASIKOU KAI ANANTIKATASTATOU 2 HRONIA TORA ...
    SIOVAS: HREIAZETAI ENAN SKULO CENTER BACK DIPLA TOU GIA NA PAIXEI PISO ...KALUTERA AMINTIKO HAF ...
    VARO :TO PALEVEI GENIKA ALLA EINAI POLU VARIS ... KALUTERA DOKIMASTE TON CENTER BACK...
    KONTOES : SUGINOUME APO TIN PROSPATHEIA ALLA DEN EINAI GIA TIN ENTEKADA ...SORRY
    SAMARIS : THELEI DOULEIA POLU AKOMA ...EPREPE NA TON EIHE VGALEI APO NORIS ...
    FANOURIS : DOSTE TOU SINTAXI ...FTANEI PIA !
    COCALIC : ABALOS VALTE TON CENTER BACK BAS KAI!!!
    KUMORDJI : PALEVEI MONOS TOU STO KENTRO ...MAS ELEIPSE O KUMO POU XERAME !!
    BALABAN KAI RIERA MAZI THELOUNE SKLIRO PROPONITI ...HAIRETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με ενα ημιχρονο,δεν πας πουθενα.Ξενα σωματα ριερα,μπαλαμπαν,χικα ,οχι μονον δεν ακουμπησαν την μπαλα ,επαιζαν με τους αλλους.Πιεστε κατι και ξεχαστε τους,αυτους και το παιγνιδι.Παμε παρακατω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. POU FTASAME NA PERIMENOUME TO MATS ME TON ATROMITO KAI NA ELPIZOUME!!! TA EISITIRIA MOUNOPANA TA VALATE PIO AKRIVA EFETOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο τίτλος τα λέει όλα: Πολλά ατομικά λάθη που τα πληρώσαμε όλα ακριβά. Πίκρα και απογοήτευση. Πάλι στον πάτο...

    Όμως, όπως και νικώντας την ΑΕΚ δεν γίναμε ομαδάρα, έτσι και τώρα δεν ωφελεί να βγάζουμε χολή για κάθε παίκτη που στο προηγούμενο ματς ήταν "ηρωας" και για τον κόουτς.

    Για το φίλο που του λείπει ο Αναστασόπουλος, να του θυμίσω ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έπαιξε βασικός στο πρόσφατο ματς στη Ρόδο... Δεν υπάρχουν σωτήρες παιδιά. Μ'άρεσε που είδα τον Κολοβό σήμερα και περιμένω στο ματς που έρχεται την ομάδα πιο σοβαρή και με Μανιάτη να τα δώσει όλα για τη νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. PROSTIMO SE OLOUS...POIOS TOUS EXEI PEI OTI MPOROUN NA PARATANE TA PAIXNIDIA...GI AYTO PLIRONONTE GIA NA PAIZOUNE MPALA...ANTE ME OLA TA MALAKISMENA...GIA VALTE TOUS LIGO XERI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ 5-3-2 ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΜΠΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕURO!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕΣΑ...
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ!!
    ΜΕ 2 ΒΑΡΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΖΩΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σταματηστε επιτελους
    αυτη την γκρινια...
    ολοι εχετε γνωμη και κατακρινεται τους παντες και τα παντα..
    φετος ετσι θα ειναι η χρονια, δυσκολη...
    αφηστε το μαντζιο να δουλεψει και τους παιχτες...δυστηχως η' ευτηχως αυτους εχουμε και το ματς με γαυρο ειναι χαμενο ετσι και αλλιως...
    και επιτελους το να 'βριζει καποιος μεσα απο τον υπολογιστη και να χυδαιολογει ειναι ωραιο????????? ωραιοι πανιωνιοι ειμαστε....ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ....τριχες κατσαρες

    μπραβο ..... μας
    ο γαυρος οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο εμας ισχυει???
    οτι παιζει μπροστα σε 25000 κοσμο,σας λεει κατι???
    οτι θα παρει και σφυριγματα ???
    οτι ειμαστε κακοι εμεις και ατυχοι μαζι???

    παιχνιδι με παιχνιδι , εχει διαφορα , σταματηστε την γκρινια επιτελους....και εμενα με ενοχλουν ολα εχουν συμβει απο τον μαιο εως και τωρα...

    νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ehei dikio re paidia o nikos ...den trehei tipota ...fagame 5 alla den peirazei ...borousame na fame kai 8 alla den trehei tipota ....o istorikos panionios tha palepsei !!! ftanei pia !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ανωνυμος

    1.Το 'δεν τρεχει τιποτα' το γραφεις εσυ,οχι εγω

    2.Αν δεν αντεχεις τις ηττες να αλλαξεις ομαδα

    νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...και οταν θα αναφερεσαι για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ,να γραφεις με σεβασμο και οχι με ειρωνεια

    νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. re paidia exo akousei kati alitheuei oti to mats to eixe stisei o marinakis me ton tsakiri gia na paroume mhtroglou kai galitsio san eletheurous einai alitheia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ψυχραιμία. Το ματς στο Καραϊσκάκη μπορεί να αποδειχθεί ενα πολύ καλό μάθημα για τη συνέχεια. Επειδή νικήσαμε την αεκ ίσως κάποιοι να πίστεψαν ότι γίναμε ομαδαρα. Οχι αδέρφια, έχουμε πολλά προβλήματα, κυρίως αγωνιστικά. Ο Κιντής μας άφησε χωρίς παίκτες με τα παλτά που κουβάλησε. Πρέπει να διατηρήσουμε την ενότητα και πάνω απ' όλα τη ψυχραιμία μας.
    Η ήττα είναι βαριά, είναι ντροπιαστική. Ομως κοιτάμε μπροστά. σας ξαναλεω δε έχουμε υλικό. Φρόντισαν Κιντής, Μπάνγκσμπο και Στόρε να διαλύσουν τα πάντα.
    Το χαστούκι που φάγαμε σήμερα πιστεύω να ξύπνησε για τα καλά προπονητές, παίκτες και διοικούντες.
    Από το ματς με τον Ατρόμητο αρχίζει το πρωτάθλημα για μας...

    Μ. Διο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οχι δεν το δεχομαι αυτο μακη.σορρυ.ειμαστε πανιωνιος οχι κολοπετινιτσα.στην τελικη κανεις δε μπορει να μου απαγορευσει να ονειρευομαι νικη στο καραισκακη αλλα κανεις συγχρονως δε μπορει να με ντροπιασει τοσο, οσο με ντροπιασαν σημερα ολοι αυτοι οι αλητες (για να μη χρησιμοποιησω καμια βαρυτερη εκφραση) ποδοσφαιριστες προπονητες και διοικηση.

    Γιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μάκης,
    Ωραία τα ευχολόγια και οι γενικότητες,αλλά αυτοί που είναι μέσα στα πράγματα (ΝΟVA ΣΠΟΡ FM,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ)καλο είναι να σύρουν πρώτοι το χορό και να ζητήσουν ευθύνες απο τον μεγαλομέτοχο.Το οτι δεν έχουμε άξονα (Σεντερ φορ,Δημιουργικό χαφ,Σέντερ μπάκ) δεν φταίει ο Κίντής αλλά αυτός που τον επέλεξε να έρθει στον Πανιώνιο για να παίξει ρόλο ΔΝΤ.
    Περιμένω να σε ακούσω απο το ΝΟVA SPOR FM αλλά και να σε διαβάσω απο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ,να ζητάς απο τον μεγαλομέτοχο, να δώσει τώρα που εχουμε ανάγκη για μεταγραφές και κινδυνεύουμε, ενα 20% των χρημάτων απο τα 9 εκατομύρια ευρώ που εισέπραξε απο τις πωλήσεις παικτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είμαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,θα είμαι μέχρι να πεθάνω ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,είμαι η ιστορικότερη και μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα,παίζω Α'Εθνική εδώ και 800 χρόνια από την ίδρυσή της,ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΝΙΚΑΩ ΤΟ ΠΟΚ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΥΡΩΠΗ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ.Τα"ξεχνάμε το παιχνίδι,κοιτάμε τον ατρόμητο(ποιόν;)"και"ξέραμε οτι θα χάσουμε από πρίν"τα βαρεθήκαμε και τα ξερνάει όλος ο κοσμάκης.ΚΑΙ,ΟΧΙ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΟΜΑΔΑ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 8a 8ela polu na dw ti kritikh 8a eixe o sthore an ekane auth thn htta...Alla efyge o souhdos k ola ok twra...Pou ekeina ta wraia ar8ra pou ka8e paixths akouge ta kerata tou edw..Sthn prwth stravh 8elate to kefali tou souhdou sto piato opws k olwn twn 'touristwn' px Vaz te..twra omws pou efyge o souhdos ola eftiaksan e???Perimena mia pio soavrh kritikh k oxi xaidemata.....
    Naixx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. MILENCO PANTIC ξεκιναμε με αυτον και βλεπουμε.
    Με μικρα δουλευει και στην μαδριτη με μικρα και δω. Στην ισπανια τρεχουν απο 15 χρονων σαν σκυλια. Δεν με ενδιαφερει αν ντοπαρονται, να παιρνουν και οι πιτσιρικαδες μας. Αρκει να χουμε παιχτες δικους μας που τρεχουν και παλευουν.
    ΜΑΚΗ ξερεις οτι ο στρακοσια συμβαλλει ααρνητικα στους μικρους, σχολιασε το.
    εχει φερει ενα τσουρμο αμπαλα αλβανακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. οταν μια ομαδα παιζει χωρις σεντερ μπακ και μαλιστα στο καραισκακη αυτο ειναι το αποτελεσμα. και τα 5 γκολ ειναι δωρο. και σ αυτο δεν φταιει κανεις εκτος απο αυτους που αφησαν την ομαδα με τοσες χτυπητες ελλειψεις. αυτους εχουμε και αυτοι παιζουν. και ειναι λιγοι...πολυ λιγοι.
    τσακιρη αν ισχυει οτι το ανοιγμα ειναι 3,5 εκατ. ετοιμασου να δωσεις αλλα τοσα για η ομαδα ως εχει δεν σωζεται.

    ξερεις κανεις που συχναζει ο κιντης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εντάξει, χάσαμε απο ΟΣΦΠ, αλλά 5 γκολ και να το ξεπεράσουμε έτσι εύκολα. Θα έ[ρε[ε να ντρέπονται όλοι, στον Πανιλωνιο παίζουν. Κι επειδή τα ρίχνουμε εύκολα όλα σε Μάντζιο, Στόρε Κιντή και κυρίως στον Τσακίρη να θυμήσω:
    Από πότε ΔΕΝ έχεις σέντερ-μπάκ; Από την πρώτη χρονιά του Πλετς. Από πότε δεν έχεις σέντερ φορ; Από τότε που έφυγε ο Ράφικ.Από πότε δεν έχεις ανάπτυξη; Από τότε που έφυγε ο Ντάριο. Πόσοι προπονητές πέρασαν, δεν το πρόσεξαν;. Ο Τσακίρης βάζει τα λεφτά του, δεν κάνει σκάουτινγκ ή προγραμματισμό. Αυτοί πρέπει να κριθουν για το χθεσινό θέαμα, με τον Βαρο να απουσιάζει σε τρία γκολ απο τη δεξιά πλευρά, τον Σιόβα με τον Λάτκα να τρακάρουν στο άλλο, με τον Λάτκα για πολλοστή φορά να κάνει λάθος στο πρώτο γκολ, τον Φανούρη να προσπαθεί και να μη μπορεί. Ας πει κάποιος επιτέλους στον Λάτκα να διώχνει με τη μια αφού δεν μπορεί. Ας βγάλουν επιτέλους και τον Φανούρη, καλό παιδί, έχει κάθετη πάσα αλλά είναι πολύ αργός και παίζουμε με 10, στην αντεπίθεση δεν μπορεί να βγει, στην άμυνα δεν προλαβαίνει να μαρκάρει παίκτες ή μπάλα, τρέχει γύρω γύρω μέχρι να κουραστεί.
    Μόνο εμείς δεν κουραζόμαστε, με τον Ατρόμητο όλοι εκεί, στηρίζουμε την ομάδα, παίκτες μέχρι τιν Δεκέμβρη τουλάχιστον δεν μπορούμε να αλλάξουμε, στηρίζουμε ότι έχουμε. Κι ο αγώνας με τον Ατρόμητο είναι πολύ πολύ κρίσιμος.
    Αλέξανδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μάλιστα. Τοτ τρίγωνο Κιντής, Μπάγκσμπο, Στόρε. Το πόσο φταίει ο Στόρε γι’ αυτό που είδαμε στο Καραϊσκάκη, παίζεται. Επί Στόρε βλέπαμε μια ομάδα με κυκλοφορία μπάλας, που δεν μπορούσε να κάνει γκολ και με το παραμικρό αμυντικό λάθος δεχόταν γκολ και δεν μπορούσε να τ’ ανταποδώσει.
    Χθες δεν είδαμε κάτι τέτοιο σε καμιά περίπτωση, ακόμα και στο πρώτοι τριαντάλεπτο, που περισσότερο δεν έπαιζε καλά ο Ολυμπιακός, παρά στεκόμαστε εμείς ικανοποιητικά.

    Οι ντόπες ψυχολογίας που μας ανέβασαν στο ματς με ΑΕΚ, άντε να κάνουν δουλειά για ένα ή δυο ματς. Δεν επαρκούν για να μας κρατούν συνέχεια.

    Αντί να μιλάμε για παλτά, μήπως τελικά να δούμε αν υπάρχει τρόπος τα παλτά να παίξουν μπάλα και να παίρνουν αποτέλεσμα; Εντάξει είναι σαφές ότι κάποιοι είναι μάλλον άχρηστοι, αλλά όσους μπορούν να προσφέρουν αντί να τους πετάμε στ’ άχρηστα, ας κοιτάξουμε να υπάρξει κάποιος που να μπορέσει να τους κάνει καλύτερη ομάδα, τουλάχιστον ως το Γενάρη και ωσότου να μπορούν (αν μπορούν...) να γίνουν προσθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ισχυει αυτο με τον Strakosia;;Τι γινεται;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε μάγκες τι περιμένατε δηλαδή να παρουμε 2πλο στο Καραισκάκη? Σε γενικες γραμμές η ομάδα ήταν αξιοπρπείς τα πρώτα 30 λεπτά. Μετά απ΄λώς ανύπαρκτη στο γήπεδο. Ειδικά στο 2 ημίχρονο και μετά το 2-0 δεν αλλάξανε μια πάσα. Ο σίτο δεν ακούμπησε σχεδόν καθόλου μπάλα!!!
    Μην ακούω βλακείες ότι ο γαύρος ήταν ελιπέστατος κτλ. ροστερ 10πλασιο από εμάς έχει και είχε μόλις 2 απουσίες! Εμείς έιχαμε μια και μάλιστα του σημαντικότερου παίχτη μας εως τώρα του Γιαννάκη. Μην τρελένεστε τι 3 τι 5...
    Γρήγορα ανασύνταξη και συγκέντρωση στον αγώνα με τα περιστεράκια...
    Η ομάδα πρέπει να έχει στόχο το αήτητο μέσα στη Ν.Σμύρνη μέχρι το τέλος του 1ου γύρου. Μετά ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε μια-δυο ουσιαστηκές προσθήκες και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Εμείς οι φίλαθλοι πρέπει να την "τραβήξουμε" από τα μαλλιά σε αυτή την προσπάθεια.
    Καταλάβετε το ότι με τις συγκεκριμένες συνθήκες, η ομάδα δεν χρειάζετε νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραισκάκης αλλά βαθμούς στη έδρα της. Χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την χθεσινή απαράδεκτη εμφάνιση.
    Όλιο το Σάββατο στο γήπεδο να παρουμε το τρίποντο.
    ΥΓ: Ο Σίτο αμίλητος στη συνεντευξη εχθές. Μου έδωσε την εντύπωση ότι την φυλάει στον αδελφό του γαι το ματσ του β γύρου... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ αεκακι ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΟ 50'. ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΖΟΥΝ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΩΝ 3,5 εκ.ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ Ο κιντης ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΗ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΦΕΣΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ 'ΣΩΤΗΡΕΣ' ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. GIA PIA MEGALI OMADA MILAS RE KRITIKE? AYTI POU EIDAME XTES? O PANIONIOS THA PREPEI NA EINAI MEGALI OMADA ALLA EXTHES FANIKE POSO MIKRI TIN EXOYN KATANTISSI KAPOIOI. THA SYMFONISO OTI OTI H OMADA DIASIRETE EDO KAI XRONIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είμαστε φοβεροί τύποι...
    Ξέρουμε γενικά στη ζωή μας, να γκρινιάζουμε, να βρίζουμε, να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, και το σπουδαιότερο να ρίχνουμε τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, και μιλάω για όλα τα επίπεδα, κοινωνικά οικονομικά αθλητικά κ.α.
    Στο μάτς τώρα, χάλια είμασταν, με πείραξε η ήττα σίγουρα, όχι γιατί με νοιάζει τι λένε οι "άλλοι", αλλά γιατί δεν βλέπω φως για την ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ όπως έχει καταντήσει τα τελευταία χρόνια.
    Κακά τα ψέμματα, με την νοοτροπία που ακόμα κι εμείς έχουμε δεν βλέπω να αλλάζει εύκολα κάτι. Με νέο προπονητή (και με τον Μουρίνιο ακόμα) στην πρώτη στραβή, θα αρχίσουμε τα ίδια, οι μισοί θα βρίζουν τον Τσακ (έχει ευθύνες και πολλές σίγουρα-αλλά μπορούμε να έχουμε καλύτερο? αν ναί πολύ ωραία) οι άλλοι θα τα έχουν με τους παίχτες (άμπαλοι, αδιάφοροι κ.α) που ακόμα και όταν είχαμε τον Ρεκόμπα δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε την εμπειρία του, και οι μισοί θα γράφουν για τους υπόλοιπους στα μπλόγκς λες και είμαστε δεκάδες χιλιάδες καθε Κυριακή στο γήπεδο, ούτε αυτήν την πολυτέλεια έχουμε. Δυστυχώς για εμένα δεν υπάρχει ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΛΑΝΟ-ΣΧΕΔΙΟ το οποίο θα περικλειει πως θα αναπτυχθεί η ομάδα γενικά , όσο αφορά το τι ποδόσφαιρο θα παίζει, πως θα προσελκύσει νέους υποστηρικτές, με νέο γήπεδο, και με νοοτροπία να κάνουμε υπομονή σε κινήσεις αξιόλογες που θα μας κάνουν να τις ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ (δεν εννοώ σαν αυτές που έγιναν τα 2 χρόνια που πέρασαν).
    Οσο και να αναλύουμε ποιος μπορεί ή έκανε λάθος νομίζω ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα και να απαιτήσουμε ένα σχέδιο που θα φέρει ΟΡΑΜΑ,και δεν θα εξετάζω το γεγονός αν θα πάω για πρωτάθλημα ή για έξοδο στην Ευρώπη ή αν θα τρώω 5άρες ή αν θα κερδίζω την αεκ μόνο.
    Τα δύσκολα έρχονται, το να σωθούμε φέτος δεν μου εξασφαλίζει οτι και του χρόνου δεν θα αντιμετωπίσουμε τα ίδια...
    Τα λέμε.

    Υ.Γ. Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, με πονάει που δεν μπορούμε να βρούμε τον δρόμο μας, για αυτό καλό είναι να προβληματιστούμε σε τρόπους που θα ξεπεράσουμε το επίπεδο, να σωθούμε και μετά θα αποδώσουμε ευθύνες (και ποτέ δεν αποδίδονται) και ξεσπάμε ο ένας στον άλλο.
    ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πρωτα απ' όλα θα παρακαλέσω να σταματήσουν οι υβρεις μεταξύ μας. Αν δεν μπορούμε να διαχειριστουμε μια (βαρια) ήττα τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    θα απαντήσω μόνο στο Ιων1998. Φίλε μου τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβεις ότι ο Στόρε ήταν κομμάτι του παζλ Κιντή; Λοιπόν είπες ότι με τον Σουηδό έβλεπες μια ομάδα που είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Γιατί χθες στο α΄ημίχρονο δεν είχαμε;

    Το πρόβλημα είναι πολύ μξεγαλύτερο από απλά αγωνιστικό. Είοτε αρέσει είτε όχι ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΟΜΑΔΑ, δεν εχουμε ρόστερ το καταλαβαίνετε; Πόσες φορές θα το γράψω. Τα παλτά του Κιντή δεν είναι μόνο κακοί παίκτες, είναι και αλήτες στη συμπεριφορά τους. Ο σκόκο ήταν εκτός αποστολής και ήρθε στη Νέα Σμύρνη. Ο Βαζ Τε και οι Πούποι που ήταν; Σε κανένα μπαρ της παραλίας ως συνήθως!

    Δυστυχως θα παλαίψουμε με 15 παίκτες και τα πιτσιρίκια μέχρι το Γενάρη.

    Αν είχαν διώξει νωρίτερα το συμφερτό του Κιντή ίσως να είχαμε άλλους τρεις βαθμούς (μιλάω για το ματς με τον Εργοτέλη).

    Η ομάδα θέλει στήριξη. και φυσικά ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! να φύγονν τα σαπάκια του Κιντή ΟΛΑ!

    Μ. Διο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συγνώμη ξέχασα το όνομά μου 12.08
    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ Antonis

    Γραφεις: "να δωσει ενα 20% των χρημάτων απο τα 9 εκατομύρια ευρώ που εισέπραξε απο τις πωλήσεις παικτών". Μα Αντώνη τα εδωσε και ο Κιντής πήρε τον Βαζ Τε, τον Πούπο, τον Χίκα, τον Βαρό, τον Οκπάκο.... Δεν το ξέρεις;

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τα σχόλια με υβρεις, ειρωνείες και άλλα τέτοια θα σβήνονται...

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε παίδες, φαντάζομαι ότι είμαστε Πανιώνιοι όλοι όσοι γράφουμε εδώ, και θέλουμε το ίδιο!
    Το να βριζόμαστε μεταξύ μας (το μόνο που δείχνει είναι μικρότητα) δεν βοηθάει την ομάδα,
    ίσα ίσα που δημιουργεί μια αρωστημένη κατάσταση, ικανή να διαιωνίζει προβλήματα για αυτήν. Θερμή παράκληση από έναν απλό φίλαθλο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μάκη ηθελα να ηξερα πόσα χαλασε ο Τσακίρης για ολα αυτά τα παλτά που μας εφερε ο Κιντής και δεν μπορούσε να κρατήση Νικολάου και Εστογιανωφ, τζάμπα τους πείραμε? Ας κοιτάξη τωρα να βγαλη την ομάδα απο τον βούρκο που την εριξε γιατι δεν τα βλέπω αισιοδοξα τα πράγματα και υπεύθηνος ειναι αυτός και κανένας αλλος.
    ΠΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τι αλλο θα ζησουμε σ αυτα τα φοβερα χρονια προεδριας του Τσακ(sic);;

    ΑπάντησηΔιαγραφή