ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Αλλαγή Τιμολογιακής Πολιτικής Εισιτηρίων

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, αλλάζουν οι τιμές των απλών εισιτηρίων αγώνα τόσο για την Θύρα 2 όσο για τις Θύρες 4 & 7.
Αφ'εξής, το εισιτήριο της Θύρας 2 θα κοστίζει €10 ενώ το εισιτήριο για τις θύρες 4 & 7 θα κοστίζει €20. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με τις μέρες και ώρες προπώλησης εισιτηρίων και έκδοσης Καρτών Φιλάθλου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

2 σχόλια:

  1. ομολογω πως εστω και αργα η Π.Α.Ε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αλλαζει προσωπο. Διοτι ηταν τραγικο εν μεσω κρισης να αυξανεις το κοστος του εισητηριου (μονο και μονο για να εκβιασεις να παρει διαρκειας) που αμα ειχε να παρει διαρκειας δεν θα σκεφτοτανε το κοστος του εισητηριου και μια μεγαλη μεριδα φιλαθλων του πανιωνιου που μπορει και να ειχαν ως μοναδικη διεξοδο απο την καθημερηνοτητας τους να ερθουν στο γηπεδο και να παρακολουθησουν την αγαπημενη τους ομαδα να τους το στερεις..

    καλιο αργα παρα ποτε..!!

    γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη η κινηση της ΠΑΕ. Μπραβο !!! Αρχιζει και δουλευει το συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή