ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο Πανιώνιος έχει προπονητή

Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα που "φέρνουν" προπονητές στον πάγκο του Ιστορικού, οι παράγοντες της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ προχώρησαν στη παρακάτω δήλωση: "Ο Πανιώνιος έχει προπονητή, τον Αλη Μάντζιο, ο οποίος τυγχάνει της εκτίμησης της διοίκησης, όλα τα άλλα κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας".
Στα αγωνιστικά αν όλα εξελιχθούν χωρίς απρόοπτα, ο Πανιώνιος θα κατέβει πλήρης το Σάββατο στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» για να παίξει με τον Ολυμπιακό. Στη σημερινή προπόνηση, που έγινε στις 11:30 το πρωί στο «Απήλιον», ο Άκης Μάντζιος είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του τραυματία Κούρντι, να δηλώνουν «παρών» και έτοιμοι για την αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Τόσο ο Μπάλαμπαν, όσο και ο Κουμορτζί, που την Τρίτη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων, «μπήκαν» κανονικά και έτσι, ο Έλληνας τεχνικός μπορεί, πλέον, να τους υπολογίζει για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

9 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν έχουμε προπονητή? Μακάρι να μας βγεί ο Μάντζιος αν και είναι ρίσκο.
    Ξέρω όμως οτι δεν έχουμε Σέντερ φορ και δημιουργικό Χαφ.
    Και ακόμα πιο πολύ ξέρω οτι δεν δεν έχουμε πρόεδρο με όραμα και άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ... Καλο ξεκινημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Antonis

    Εντάξει φίλε είναι ρίσκο. αλλά απ' την άλλη και ο χι Λεμονής δεν ήταν ρίσκο? Η να πάρουμε κανένα ξένο?
    Η γνώμη μου είναι να πάμε με Μάντζιο και ότι βγει φέτος. Να πάμε χειρότερα από πριν αποκλείεται (μιλάω για τη φετινή χρονια). Καλύτερα είναι πιθανό. Και στο κάτω-κάτω της γραφής, ας βγάλουμε και έναν προπονητή δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΜΕΙΝΗ Ο ΑΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΛΘΗ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΤΟ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΒΡΕΘΗ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ αεκ),ΠΡΑΓΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κακά τα ψέματα. Έτσι και αλλιώς ο Μάντζιος που ξέρει την ομάδα, θα έμενε στο επιτελείο, όποιος και αν ερχόταν για πρώτος. Το ζήτημα είναι ότι οι εναλλακτικές που έχουμε δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστες για να της πληρωσει κανείς, όσο ακριβά ζητάνε, αλλά και δεν υπάρχουν και πολλά να δοθούν μετά την με αποζημίωση αποπομπή Στόρε.
    Κατ’ εμέ το καλύτερο σενάριο θα ήταν η επάνοδος Παράσχου αν τυχόν φύγει από την Ξάνθη και το δίδυμο με Μάντζιο, όπως και πέρυσι. Αλλά τέτοιο σενάριο στηρίζεται σε υπόθεση που μπορεί να μην πραγματοποιηθεί.
    Πάντως δηλώσεις στυλ έχουμε προπονητή κλπ,είναι μάλλον περισσότερο για να πείσουμε εαυτούς και να τονώσουμε αισιοδοξίες γιατί ότι και να λέμε, ναι έχουμε προπονητή που κάθησε 2 χρόνια δεύτερος με Φερέρα, Παράσχο, Στόρε, που ξέρει τους παίκτες και πως προετοιμάστηκαν και έχει αν δεν κάνω λάθος και μια θητεία πρώτου στο Χαϊδάρι όταν υποβιβάστηκε από τη Β’ Εθνική. Αυτά είναι τα δεδομένα και δεν μπορούμε να βλέπουμε τα συν αλλά και τα πλην. Μακάρι να μας βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΚΗΣ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ 3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΓΚΕΡΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΚΑΤΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΛΑΒΕ. ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντρογκμπαμπη,εισαι εγκαθετος της διοικησης.Ετσι,για να μαθεις να μην μαρτυρας ποιος εισαι.ΑΝΤΕΜΠΑΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ?

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι εδώ μαζευτήκαμε?

    ΜΠΑΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή