ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Μήπως πρέπει να κινηθούμε;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NovaSport FM πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάριο Φερνάντεζ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρίσκεται η Αλκή. Ο 32χρονος Αργεντινός παίκτης της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ο οποίος πέρασε από τα ελληνικά γήπεδά με τη φανέλα του Πανιωνίου και του Άρη, αναμένεται εντός της ημέρας στην Κύπρο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να διαπραγματευτεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Κύριε Τσακίρη, κύριε Λιανέ. Οπως έχετε διαπιστώσει η λαίλαπα Κιντή έχει αφήσει την ομάδα "γυμνή" από αξιόλογους & έμπειρους παίκτες. Ο αφρικανικός (και όχι μόνο...) θησαυρός του καλοκαιριού αποδείχθηκε άνθρακας και η ομάδα έμπλεξε σε βαθμολογικές περιπέτειες. Ο Ντάριο Φερνάντεζ, εκτός του ότι είναι πολυ αγαπητός στους Πανιώνιους, είναι ο παίκτης (ένας από τους πολλούς...) που λείπει από την ομάδα. Είναι το δημιουργικό χαφ που μας λείπει, ένας ηγέτης. Εστω την ύστατη στιγμή κάντε κίνηση και ενισχύστε την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου