ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ανεβαίνουμε...

Με ψυχή και πάθος ο Πανιώνιος νίκησε 1-0 τον Ηρακλή και πέτυχε τη δεύτερη, συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα (ελπίζουμε ότι το Σάββατο με τη Κέρκρα στη Νέα Σμύρνη θα "τριτώσει" το καλό....) που αμς έδωσε το δικαίωμα να "ξεκολλήσουμε" από τη τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σ' ολόκληρη τη διάρκεια του ματς και θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αλλά Ριέρα & Μπάλαμπαν έχασαν τετ - α-τετ και έτσι για να νικήσουμε με το αγαπημένο μας 1-0 χρειάστηκε ένα γκολ με κεφαλιά από τον Κούκετς.
Είναι θετικό ότι η ομάδα μας δείχνει σφυγμό. Η λαίλαπα του Κιντή έχει αφήσει τον Ιστορικό γυμνό από παίκτες και θα πρέπει αυτοί που αγωνίζονται αν δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Και αυτό δεν είναι εύκολο. Ομως ο αγώνας συνεχίζεται. Ο Ιστορικός κρατά στα χέρια του τη τύχη του. Στα πολύ ευχάριστα η εξαιρετική απόδοση, για ένα ακόμη ματς των νεαρών Σάμαρη, Αναστασόπουλου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα, Κούκετς (78' Γουνδουλάκης), Σάμαρης (87' Όμο), Σιόβας, Αναστασόπουλος, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σαλαλί (57' Μπάλαμπαν)


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ

Φανερά ικανοποιημένος ο προπονητής του Πανιωνίου Ακης Μάντζιος τόνισε: «Κάναμε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα πάει έτσι, σε τακτική. Ο Ηρακλής είχε σε πέντε εκτός έδρας ματς, έχασε μόνο από τον ΠΑΟ. Είμασταν καλύτεροι στα σημεία, κάνε 3-4 φάσεις, σκοράραμε. Πανηγυρίζομε σήμερα από αύριο σκεπτόμαστε μόνο το ματς με τη Κέρκυρα. Χρειάζεται πολύ δουλειά, υπομονή. Εχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδίου. Θέλουμε την ουσία και τίποτα άλλο. Οι συνεχόμενες νίκες θα βοηθήσουν την ομάδα ψυχολογικά για τη συνέχεια"

2 σχόλια: