ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ούτε μια πρόταση...

Με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη επικεφαλής θα πορευθεί η ΠΑΕ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Η προθεσμία για υποβολή προτάσεων (με παράλληλη κατάθεση 5000 ευρώ για τον ερασιτέχνη Πανιώνιο...) έληξε σήμερα και κανένας (ούτε ένας...) δεν κατάθεσε πρόταση. Από την διαδικασία, όπως είναι φυσικό, εξαιρείται ο Ηλίας Λιανός ο οποίος είχε αλλεπάλληλα ραντεβού με τον Κ. Τσακίρη συζητώντας το μέλλον της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ. Τελικά οι δυο ισχυροί άντρες του Πανιωνίου αποφάσισαν η ομάδα να πορευθεί με το σημερινό σχήμα (Τσακίρης, Ζερβακάκος, Καμπανόπουλος, Παυλόπουλος, Μάντζιος) μέχρι το καλοκαίρι και παράλληλα να συνεχιστούν οι συζητήσεις για το μέλλον και το σχήμα της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ.

4 σχόλια:

  1. εγώ βλέπω ότι ο τσακ πάλι επιβεβαιώνεται ότι είναι μόνος του και μόνο κριτική είμαστε όλοι ... μακάρι να γίνει κάτι αλλά επειδή δεν το βλέπω ελπίζω ο Λιανός να τον πείσει να μπλεχτούνε μαζί !
    ο Τσακ είναι τεράστιο κεφάλαιο για το σύλλογο και με ένα Λιανό δίπλα του μήπως μπορέσουν να κάνουν το κάτι παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι φιλε tsines να ειχαμε και μεις μπαμπα εφοπλιστη να ειχαμε αγορασει εμεις την καψουρα μας.Αυτος δεν την αγορασε εκβιαστικα ουτε μπηκε σπρωχτος στην ΠΑΕ.Δεν δεχομαι οτι ειμαστε μονο κριτικη επειδη δεν καταθετουμε προταση να αγορασουμε τον Πανιωνιο.Οπως αγορασε απο Πανιωνιο ας βρει να πουλησει σε Πανιωνιο.Αντε μπραβο γιατι πολυ μας κουρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν Πανιώνιοι & Πανιώνιοι. Υπάρχουν Πανιώνιοι που παίρνουν τσάμπα την ομάδα και την πουλάνε σε άλλους Πανιώνιους 3 εκατομύρια.Ο Μπέος δεν έδωσε ποτέ φράγκο σε κάποιο τμήμα του Ερασιτέχνη, προτίμησε να τα δώσει σε κάποιες άλλες ΠΑΕ που αγόρασε σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο Τσακίρης βέβαια δεν μπήκε στην διαδικασία να στέλνει μπράβους σε σπίτια Πανθήρων ή να κάνει απειλητικά τηλεφωνήματα όπως ο Μπέος. Υπάρχουν λοιπόν διαφορετικοί Πανιώνιοι. Οι υπερπανιώνιοι δεν κατάφεραν να καταθέσουν μία σοβαρή πρόταση και 5.000 ευρώ (τεράστιο ποσό για κάποιον που αγαπάει τον Ιστορικό) στον Ερασιτέχνη.Βρείτε εσείς που ξέρετε να κρίνετε και να σβήνετε ότι έχουμε φάει στη μάπα τόσα χρόνια, τον επόμενο ΒΛΑΚΑ που θα αγοράσει τον Πανιώνιο. Απατεώνας ίσως, βλάκας δύσκολο να ξαναβρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή