ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Μίραλης: «Στόχος μας η κατάκτηση του Len Trophy»

Μόνο την πρόκριση στα ημιτελικά του Len Trophy κρατά από την αναμέτρηση της Τετάρτης (2/2), του Πανιωνίου με την Κόπερ, ο Ανδρέας Μίραλης. Ο διεθνής περιφερειακός απέδωσε την ισοπαλία με τη σλοβένικη ομάδα στη χαλαρότητα που επέδειξαν οι «κυανέρυθροι», ενώ παράλληλα τόνισε πως η κατάκτηση του τροπαίου είναι από τους βασικούς τους στόχους.

«Τον επαναληπτικό αγώνα με την Κόπερ στη Νέα Σμύρνη τον είδαμε πιο χαλαρά από ότι έπρεπε. Δεν παίξαμε καλά, γιατί η Κόπερ δεν είναι ομάδα επιπέδου να πάρει ισοπαλία στην έδρα μας. Εμείς πάντως κρατάμε την πρόκριση, αυτό είναι που μετράει και ήταν ο στόχος μας και τώρα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας στα ημιτελικά της διοργάνωσης», δήλωσε ο Ανδρέας Μίραλης και πρόσθεσε: «Επιλογή ομάδας για την κλήρωση δεν έχουμε. Θεωρώ ότι η Σαβόνα είναι λίγο καλύτερη από τις υπόλοιπες ομάδες με βάση τα αποτελέσματα που έχει τη φετινή σεζόν. Στόχος δικός μας όμως είναι να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το κύπελλο και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε και τη Σαβόνα, είτε παίξουμε στον ημιτελικό, είτε στον τελικό».

2 σχόλια:

  1. μακάρι ρε μάγκες να μας το φέρετε και θα είστε οι νέοι "θεοί" του πανιωνίου! ευρωπαικό που τόσο άδικα το χάσαμε πριν 2 χρόνια...μακάρι θεέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να έρθει και το 1ο ευρωπαϊκό στη Ν. Σμύρνη! Θάρθει όμως μόνο με πολύ καλύτερες εμφανίσεις απ' ότι η τελευταία με την Κόπε. Επίσης οι αντίπαλοι που έχουν μείνει είναι καλύτερες από την Κόπε. Συνεπώς οι δυσκολίες θα είναι περισσότερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή