ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Οι καλοί λογαριασμοί...

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου με εκπροσώπους της διοίκησης της ομάδας, με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Λογοθέτη.

Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και η δέσμευση ότι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου οι «κυανέρυθροι» θα έχουν λάβει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, ώστε να έχουν το μυαλό τους μόνο τη σωτηρία της ομάδας. Παρών και ο Τάκης Λεμονής.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νέας Σμύρνης έχουν εξοφληθεί για τα δεδουλευμένα τους μέχρι 31/12 και στόχος της διοίκησης είναι να καταβάλλει τα υπόλοιπα οφειλόμενα σε όλους ώστε απρόσκοπτοι από άλλες… έννοιες , να συγκεντρωθούν αποκλειστικά σε αγωνιστικά θέματα, με στόχο τη σωτηρία της ομάδας.

Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής, από μέρους της διοίκησης διαψεύστηκε κατηγορηματικά φημολογία που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα και ξεκαθαρίστηκε πως οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα τιμήσουν όλα τα ιδιωτικά συμφωνητικά που είχαν υπογραφεί με κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου