ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Μπαρτζώκας: «Σημαντική νίκη»

Μόνο τη νίκη κρατά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς οι παίκτες του Πανιωνίου υπέπεσαν σε πολλά λάθη, με αποτέλεσμα ο Ηλυσιακός να βρίσκεται κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Από την πλευρά του, ο Κώστας Φλεβαράκης απέδωσε την ήττα στην κακή λειτουργία των ψηλών του, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στα δύο κρίσιμα σουτ που έβαλε ο Άντερσον.

«Ήταν μια σημαντική νίκη γιατί εδώ μέσα με εξαίρεση το ματς με τον Παναθηναϊκό θα έχουμε μεγαλύτερη πίεση. Σήμερα κάναμε δύο μεγάλα λάθη. Το πρώτο ήταν ότι η ζώνη του Ηλυσιακού για 30 λεπτά μας χάλασε το μυαλό. Χάσαμε την ταχύτητά μας σε αντίθεση με το μαν του μαν στο ξεκίνημα που ήμασταν πολύ καλοί. Δεν βρήκαμε σουτ με ρυθμό παρά μόνο στο τέλος. Το δεύτερο ήταν το overhelping. Δίναμε πολλές βοήθειες εκεί που δεν έπρεπε με αποτέλεσμα από επιθετικά ριμπάουντ και αδράνειες να δώσουμε ελεύθερα σουτ σε έναν μεγάλο σκόρερ όπως ο Μπάξτερ. Είναι απαράδεκτο αυτό για ομάδα με υψηλούς στόχους. Δεν μπορείς να πάρεις διαφορές εύκολα από τον Ηλυσιακό γιατί έχει μια πολύ έμπειρη τετράδα γκαρντ (Καρύδας, Χατζής, Κυρίτσης, Μπάξτερ) που διαχειρίζεται έξυπνα το ματς. Έστω και έτσι πάντως πήραμε μια μεγάλη νίκη και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια γιατί πλέον έχει ανοίξει το ρόστερ μας και όλοι μπορούν να βοηθήσουν», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είπε: «Ήταν κρίσιμο ματς και έπρεπε να κερδίσουμε γιατί παίζουμε εντός έδρας. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία. Τώρα από τη Δευτέρα σκεφτόμαστε το Περιστέρι από το οποίο είχαμε χάσει εδώ στον πρώτο γύρο. Εχουμε δέκα μέρες να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου