ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Βαθμός "χρυσάφι"...



Πέρυσι στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει τον Πανιώνιο, με τον Σκόκο, στα τελευταία λεπτά και οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν φύγει νικητές. Φέτος ο Κώστας Μήτρογλου ήταν αυτός που με γκολ στο 89Ο λεπτό έγραψε τον επίλογο στο ματς με την ΑΕΚ.

Εναν επίλογο που βρήκε τους «κυανέρυθρους» με έναν πόντο «χρυσάφι» στα χέρια τους. Η κατάσταση στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, μετά και την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από την Κέρκυρα, φαίνεται κάπως να ξεκαθαρίζει. Ο Πανιώνιος αν και έχει ένα πρόγραμμα γολγοθά (ΠΑΟΚ εντός, ΑΕΚ εκτός, Ολυμπιακό εντός, Ατρόμητο εκτός) με την εξαιρετικά προσεγμένη (και καλά δουλεμένη...) καθοδήγηση του Τάκη Λεμονή στην κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος δείχνει χαρακτήρα και είναι πολύ πιθανό να βγει από αυτή την τετράδα «φωτιά» όχι απλά αήττητος αλλά με αρκετούς (υπερπολύτιμους) βαθμούς στο σακούλι του.

Αυτό τον χαρακτήρα έδειξε ο Πανιώνιος και στο Ολυμπιακό στάδιο κόντρα στην ΑΕΚ. Παρ’ ότι δέχθηκε ένα «κρύο» γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, δεν το έβαλε κάτω, προσπάθησε για την ισοφάριση και την πέτυχε με τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει για τέταρτη φορά σε πέντε εμφανίσεις του με την «κυανέρυθρη» φανέλα. Βέβαια το μεγαλύτερο μερίδιο του γκολ ανήκει στον Γιώργο Γκαλίτσιο, ο οποίος με μια πάσα «πάρε βάλε» έστειλε τη μπάλα «συστημένη» στα πόδια του «πιστολέρο».

Ο Γκαλίτσιος που για μένα ήταν ο MVP των «κυανέρυθρων» καθώς άρχισε το ματς ως αμυντικό χαφ κάνοντας εξαιρετική δουλειά στη μεσαία γραμμή, ενώ στη συνέχεια έπαιξε δεξί μπακ απ’ όπου έβγαλε και την ασίστ για το γκολ του Μήτρογλου. Πολύτιμος ο βαθμός στο ΟΑΚΑ αλλά ο αγώνας συνεχίζεται και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι «κυανέρυθροι» να επαναπαυθούν στην ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Υ.Γ. Πρέπει ο Τάκης Λεμονής και ο Γιώργος Δέδες να εξηγήσουν, με σαφή τρόπο, στον Σίτο Ριέρα ότι αγωνίζεται σε μια ομάδα που πάνω απ’ όλα βάζει την αξιοπρέπεια της. Δεν επιτρέπεται σε παίκτη που φορά τη φανέλα του Πανιωνίου να κτυπά εκτός φάσης αντίπαλο. Το λιγότερο που περιμένω από τη διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος είναι ένα βαρύτατο πρόστιμο στον Ισπανό ο οποίος πρέπει να καταλάβει ότι κάθε αγωνιστική ο Πανιώνιος παίζει τη παραμονή του και χρειάζεται όλους τους παίκτες που επιλέγει ο προπονητής στον αγωνιστικό χώρο.

1 σχόλιο:

  1. Μακη, θα συμφωνησω μαζι σου στα περισσοτερα, αλλα θα ηταν αδικια να μην αναφερθουμε και στην εξαιρετικη μπαλια (ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ) του Σαμαρη προς τον Γκαλιτσιο στη φαση του γκολ μας. Πιστευω οτι ο Αντρικος του χρονου, με σωστη προετοιμασια και ορθολογικο ροστερ, θα βγαλει ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή