ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Λεμονής: «Άσχημη ενέργεια από Ριέρα»

Βαριά τιμωρία αναμένεται να επιβληθεί στον Σίτο Ριέρα για το χτύπημά του στον Παντελή Καφέ, σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή. Ο Έλληνας τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε πως η «μάχη» της παραμονής συνεχίζεται, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στο ντέρμπι μεταξύ των «αιωνίων». Ο Λεμονής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Είναι σημαντικός ο βαθμός έτσι πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και ιδιαίτερα όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Δεν έδειχνε το πρώτο ημίχρονο ότι θα άνοιγε το σκορ. Το παιχνίδι πήγαινε όπως θέλαμε να πάει. Δυστυχώς με τη λήξη του ημιχρόνου δεχθήκαμε γκολ. Έπρεπε λοιπόν να κινηθούμε πολύ πιο επιθετικά στην επανάληψη, χωρίς όμως να παίρνουμε ρίσκα για να μην δεχθούμε δεύτερο γκολ. Αξίζαμε την ισοπαλία. Είχαμε και λίγο τύχη αυτή τη φορά».

Για τη μάχη της σωτηρίας: «Έτσι όπως είναι η βαθμολογία οι περισσότερες ομάδες που είναι στο ίδιο γκρουπ, ελπίζουν πως δεν θα πέσουν. Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Δεν μου λέει τίποτα η διαφορά των τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού».

Για το χτύπημα του Ριέρα στον Καφέ: «Στη διάρκεια του αγώνα κανένας δεν είδε τι έγινε. Αργά το βράδυ είδα σε στιγμιότυπα. Μας στεναχώρησε όλους και δεν θα περάσει απαρατήρητο από την ομάδα. Πρώτα πρέπει να συζητήσουμε με τη διοίκηση και τον παίκτη και να ακούσουμε και την εκδοχή του, αλλά σίγουρα δεν μας αρέσει να μας τα κάνουν και δεν μας αρέσει να τα κάνουμε».

Για τα επεισόδια στο ντέρμπι: «Εδώ και 30 χρόνια μόνο σχόλια κάνουμε. Να σας δώσω ένα παράδειγμα... Στη διάρκεια του αγώνα χθες, έβλεπα τα παιδάκια που πετούσαν τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Όσο το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της ΑΕΚ, έκαναν πολύ αργές κινήσεις. Με το που ισοφαρίσαμε, όλα γινόντουσαν γρήγορα. Δεν είναι μομφή για την ΑΕΚ. Κι εμείς και όλοι αυτά κάνουμε. Λέω για τη νοοτροπία που έχουμε καλλιεργήσει. Εκπαιδεύουμε ακόμα και αυτά τα μικρά παιδάκια. Έχω βαρεθεί να ακούω ευχές και συζητήσεις επί συζητήσεων. Ας κάνει ο καθένας το καλύτερο που μπορεί».

1 σχόλιο:

  1. Στο σκαμνί ο Ριέρα

    Πατήστε στο παρακάτω link προκειμένου να διαβάσετε για την κλήση Ριέρα:
    http://www.sport-fm.gr/article/460378

    Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αναμένεται να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό!
    Τελικά αποδεικνύεται πόσο επιπόλαια και απερίσκεπτα φέρθηκε ο εν λόγω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πόσο ζημίωσε την ομάδα του κατά πρώτον και τον εαυτό κατά δεύτερον. Αποδεικνύεται επίσης ότι δεν τιμά το ψωμί που τρώει από τον Πανιώνιο. Σε μια περίοδο που σιγά - σιγά ανεβάζει την απόδοσή του και η ομάδα του τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, αυτός την εγκαταλείπει! Νομίζω ότι η τιμωρία του από την αρμόδια αρχή είναι αναπόφευκτή και μόνο η παραδοχή του λάθους του και μια ειλικρινής συγνώμη μπορούν να τη μετριάσουν. Αν λοιπόν έχει κατανοήσει το λάθος του και θέλει να εξαγνιστεί, οφείλει να κάνει αυστηρή αυτοκριτική και να αυτοτιμωρηθεί χαρίζοντας στον Πανιώνιο ένα μέρος του ετήσιου συμβολαίου του, μιάς και η φετινή αγωνιστική συνεισφορά του στην ομάδα, ιδίως αν ισχύσει η τιμωρία του, κρίνεται αμελητέα.
    Κατανοώ ότι η τοποθέτησή μου μπορεί να είναι σκληρή, όμως κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα με ατομικές συμπεριφορές, ιδίως αν αυτές είναι αποκλίνουσες, να ζημιώνει την ομάδα του.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή